Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η άγνοια φταίει, Κωνσταντίνε, και των δυο πλευρών. Γιατί να κατηγορήσω τους γονείς αφού ο κλάδος μας το ξεκίνησε όλο αυτό το "πανηγύρι"; Εδώ συνάδελφός μου θα ξεκινήσει Γαλλικά (ως μαθήτρια) και μου είπε ότι βρήκε με €12 και θα το "παλέψει" για €10! Τι συζητάμε τώρα..... Εγώ αυτό που λέω στους γονείς είναι ότι με €10 να μην περιμένουν ούτε τόνους έξτρα υλικού, ούτε παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων. Δεν ιδρώνει το αυτί τους, βέβαια, αλλά και πάλι τονίζω ότι όταν καταλάβουν το λάθος θα είναι πολύ αργά.
Δηλαδή τώρα δε μπορούμε να δουλέψουμε ούτε με τιμές του 1996; Έλεος!
panickos όταν λες τόνους έξτρα υλικού και σημειώσεις, τί εννοείς; Το βλέπω σε πολλές αγγελίες, αλλά αδυνατώ να καταλάβω και δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω τώρα μιας και το ανέφερες.
Παράθεση από: dreamer στις Νοέμβριος 19, 2012, 11:11:23 πμpanickos όταν λες τόνους έξτρα υλικού και σημειώσεις, τί εννοείς; Το βλέπω σε πολλές αγγελίες, αλλά αδυνατώ να καταλάβω και δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω τώρα μιας και το ανέφερες.Στα πτυχία φωτοτυπίες με: επαναληπτικές ασκήσεις/θεωρία γραμματικής, επαναληπτικό τεστ μετά από κάθε βιβλίο practice tests, διάφορα διαγωνίσματα (αναλόγως με τις ανάγκες), past papers, έξτρα υλικό για practice οποιουδήποτε skill ανάλογα με τις αδυναμίες του εκάστοτε μαθητή, άρθρα από εφημερίδες/περιοδικά/internet κλπ κλπ κλπ Ακόμα και στα μικρά, έδινα φωτοτυπίες με ασκησούλες και παιχνιδάκια κατάλληλα για το επίπεδό τους. Μη σου πω για σελίδες με εικόνες για μπογιάτισμα στο σπίτι σαν τρόπο επιβράβευσης (Batman, Barbie κλπ ). Είχα φτιάξει ακόμα και ένα "βιβλίο" με ό,τι phrasal verb είχα βρει (με μετάφραση και παράδειγμα) με σπιραλ και το έδινα στους μαθητές μου στην D τάξη! Ε, αν όλ'αυτά βγαίνουν με €5, να με φτύσετε!