Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια επισήμανση: είναι αδύνατον παιδί αυτής της ηλικίας να κάνει μάθημα 2 ή 3 ώρες....Με το ζόρι στη μια ώρα μάθημα το παιδι να είναι ενεργος δέκτης για ένα εικοσάλεπτο. Είμαι φιλόλογος βέβαια αλλά δε μιλώ ανευ δεδομένων: έχω κάνει μεταπτυχιακό στην προσχολική και έχω δουλέψει σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιού με παιδια ηλικίας 6-12 ετών. Ακόμα και μεγαλύτερα παιίά δε "σηκώνουν" 3 ώρες μάθημα. Εκτός και αν ως νηπιαγωγός τα απασχολείς με άλλους τρόπους πράγμα που σίγουρα θα τους είναι ευχάριστο.Στην περίπτωση αυτή όμως θα ασχολείσαι με αυτό που έχεις σπουδάσει και το οποίο τελικώς κοστολογείς 7 ευρώ...Η αλβανίδα πάντως που με βοηθά που και που στις δουλειές του σπιτιού άνευ εκπαιδεύσεως, σπουδών και γνώσεων παίρνει 10 ευρώ την ώρα...
.
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι φοιτήτρια της φιλολογίας επί πτυχίω (μου έχει μείνει ένα μάθημα) και από το πρώτο έτος βοηθάω παιδιά του γυμνασίου στα φιλολογικά μαθήματα. Φέτος εκτός από το γυμνάσιο μου ζητήθηκε να κάνω μάθημα και σε μαθητές λυκείου (Α και Β). Είμαι σίγουρη πως μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις, δε ξέρω όμως ποιά θα ήταν μια δίκαιη τημή για να ζητήσω, δεδομένου ότι τυπικά τουλάχιστον δεν είμαι ακόμα φιλόλογος. Να σημειώσω ότι περιμένω να ανακοινωθεί το μάθημα που χρωστάω και κατά 99% το έχω περάσει, αλλά και πάλι δε μπορώ να είμαι και απόλυτα σίγουρη. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!