Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στην τελική αυτοί που ζητάνε τόσα τι προσφέρουν? Τι το εξαιρετικό έχει το μάθημα που κάνουν και το κοστολογούν τόσο?Ας μας πουν τι παραπάνω κάνουν να το μάθουμε κι εμείς που "ξεφτιλίζουμε το επάγγελμα".Ας μας δώσουν μια συμβουλή για τον τρόπο διδασκαλίας,χρήσιμη θα μας είναι και στο ιδιαίτερο αλλά και στο σχολείο,αφού έχει τόση επιτυχία.
καλά ...στο βιλαμπάχο ... ακόμα τρίβουν!!!άααντε γεια...
Παράθεση από: TEM στις Αύγουστος 15, 2009, 09:59:34 μμΚαι στην τελική αυτοί που ζητάνε τόσα τι προσφέρουν? Τι το εξαιρετικό έχει το μάθημα που κάνουν και το κοστολογούν τόσο?Ας μας πουν τι παραπάνω κάνουν να το μάθουμε κι εμείς που "ξεφτιλίζουμε το επάγγελμα".Ας μας δώσουν μια συμβουλή για τον τρόπο διδασκαλίας,χρήσιμη θα μας είναι και στο ιδιαίτερο αλλά και στο σχολείο,αφού έχει τόση επιτυχία.Λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για την αγορά των ιδιαίτερων, γιατί τα έχω εγκαταλείψει απ' όταν έκανα το γιο μου. Θα μιλήσω για την αγορά των φροντιστηρίων που την ξέρω πολύ καλά. Τα μεγάλα φροντιστήρια κακοπληρώνουν τους καθηγητές και αυτό το ξέρετε όλοι. Οι ίδιοι καθηγητές που εργάζονταν στα μεγάλα φροντιστήρια του Πειραιά εργάζονταν και στο δικό μας. Παρ' όλα αυτά, οι γονείς δέχονταν να πληρώσουν και 150 ευρώ παραπάνω για να πάει το καμάρι τους στο μεγάλο φροντιστήριο του Πειραιά. Επίσης, έχω να πω ότι 7 χρόνια έφτυσα αίμα για να δημιουργήσω τις προσωπικές μου σημείωσεις και ποτέ δεν καταδέχτηκα να κλέψω από βιβλία. Αν ήθελα να δώσω σχόλια από βιβλία, τα φωτοτυπούσα. Το μεγαλύτερο φροντιστήριο του Πειραιά, που ειδικεύεται στη θεωρητική κατεύθυνση (ξέρουν οι Πειραιώτες) έχει κάνει καρμπόν τα βιβλία του Εμανουηλίδη και τα προωθεί σαν σημειώσεις του φροντιστηρίου. Σου απάντησα, νομίζω, ΤΕΜ. Γι αυτό μην τρελαίνεσαι. Το θέμα είναι ποιος έχει τα κότσια να παίξει αυτό το παιχνίδι. Η D.Diana έχει τα κότσια και το παίζει. Εγώ, για να μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν το είχα. Δε σημαίνει ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Απλώς, η diana, προωθεί πιο σωστά τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Οι ίδιοι καθηγητές που εργάζονταν στα μεγάλα φροντιστήρια του Πειραιά εργάζονταν και στο δικό μας. Παρ' όλα αυτά, οι γονείς δέχονταν να πληρώσουν και 150 ευρώ παραπάνω για να πάει το καμάρι τους στο μεγάλο φροντιστήριο του Πειραιά.
Παράθεση από: LK στις Αύγουστος 15, 2009, 10:15:02 μμΟι ίδιοι καθηγητές που εργάζονταν στα μεγάλα φροντιστήρια του Πειραιά εργάζονταν και στο δικό μας. Παρ' όλα αυτά, οι γονείς δέχονταν να πληρώσουν και 150 ευρώ παραπάνω για να πάει το καμάρι τους στο μεγάλο φροντιστήριο του Πειραιά. Το φροντιστήριο πάντα ενέπνεε μια μεγαλύτερη ασφάλεια, μια μεγαλύτερη σιγουριά. Σου λέει, για να λειτουργεί τόσο καιρό και να πηγαίνουν τόσοι, πρέπει να κάνει καλή δουλειά. Ενώ για τον κάθε καθηγητή που κάνει ιδιαίτερο τι ξέρει; Εκτός βέβαια αν του τον έχουν συστήσει, οπότε αλλάζει το πράγμα.
πρόσεξτε λιγάκι με τα ιδιαίτερα, κυρίως οι νεοδιοριζόμενοι,αφου ακόμα δεν έχετε μονιμοποιθεί. πηγαίνετε σε άγνωστα μέρη , ενώ δεν γνωρίζετε την συμπεριφορά των ντόπιων.τα δε ντόπια συμφέροντα σας παρακολουθούνε μακριά ακόμα και από κουβέντες για αυτά. αρκει ένα ανώνυμο μειλ για να γίνει ΕΔΕ εις βάρος σας.
Θεωρώ ότι το έργο του εκπαιδευτικού δεν πρέπει να ευτελίζεται.Υπάρχουν διορισμένοι καθηγητές σε κάτι ξεχασμένες περιοχές όπου δεν υπάρχουν φροντιστήρια, οι οποίοι κάνουν πρόσθετη για ψίχουλα, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι, αντί να κάνουν ιδιαίτερα. Και κάποιοι ακόμα που βοηθούν δωρεάν τα παιδιά. Υποθέτω ότι αυτοί δεν είναι "καλοί επαγγελματίες" για κάποιους εδώ μέσα...
air, συμφωνώ.