Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με σένα εννοείται, πάντα!! Και "μη γνήσιοι" και "μέλη του γνωστού lobby" και κάτοικοι Πειραιά...
Δηλαδή αφού Α=Β και Β=Γ άρα και Α=Γ.Τελικά με εμένα συμφώνησε κανένας?
Καλημέρα!Φέτος για πρώτη φορα θα αναλάβω παιδί γ λυκείου σε όλα τα μαθήματα της Θεωτητικής Κατεύθυνσης.Πόσες ώρες νομίζετε οτι είναι αρκετές δεδομένου του οτι το επίπεδο του μαθητή είναι μέτριο;Σκέφτομαι τα εξής:2 ωρες λατινικά, 2 ώρες εκθεση, 1,5 ώρα λογοτεχνία, 3ώρες αρχαία και 1,5 ώρα άγνωστο.Νομίζετε πως είναι αρκετές για μια καλή προετοιμασία;
η γνώμη μου είναι πως το ιδιαίτερο ΠΡΕΠΕΙ να καλοπληρώνεται!θεωρώ ότι η τιμή πρέπει να είναι σταθερή και όχι να διαφοροποιείται ανάλογα με την ηλικία του μαθητή. Εμείς "πουλάμε" τον χρόνο μας...όσοι τώρα λυπούνται τους "καημένους" τους γονεις και ζητάνε κάτω από 30 ευρώ... ας κάνουν άλλο επάγγελμα...να πάνε στους γιατρους χωρίς συνορα... ή στα εθελοντικά προγράμματα για την διάσωση της καφέ αρκουδας στην Πίνδο... ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!αν έκαναν ... θα ζητούσαν τα φράγκα και θα τους τα έδιναν με ευχαριστήση οι γονεις των παιδιών.είμαι επαγγελματίας και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα!και πιστέψτε με... με παρακαλάνε να βρω ώρες για μάθημα