Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: VENTHESIKYMI στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 11:12:54 πμΚαλημέρα και να με συγχωρείτε για την ερώτηση, αλλά πώς μπορώ να βρώ μαθητές για ιδιαίτερα;Δεδομένου ότι δεν έχω κύκλο γνωριμιών στην περιοχή που κατοικώ και δουλευα μέχρι τώρα σε άσχετες δουλειές δεν το έχω πολυψάξει. Μόνο μια μαθήτρια είχα ένα χρόνο πριν, γ γυμνασίου, και δεν συνεχίσαμε γιατι δεν ήθελε να πάει στο λύκειο αλλά σε σχολή κομμωτικής. Δεν ξέρω πως να κινηθώ.Από πού να ξεκινήσω. Κάθε συμβουλή είναι δεκτή...σε σχολη κομμωτικης ? !!! ευτυχως υπαρχουν ακομα μυαλομενα παιδια!θα σου ελεγα για αγγελια. αλλα δεν ξερω αν εκει που μενεις αρκει.παντως προσπαθησε να κανεις γνωριμιες. μιλα,οπου σταθεις και οπου βρεθεις για το επαγγελμα σου και προσπαθησε να τους κεντρισεις το ενδιαφερον και να τους κερδισεις με τη σταση και τη προσωπικοτητα σου.ξερω οτι τα εχεις αυτα, αλλα το θεμα ειναι να το δουν και οι αλλοι που δεν σε ξερουν.πχ, πας στο μαναβη να παρεις λεμε τωρα μαρουλια. του λες:καλημερα σας (μαναβη) ας πουμε κ.Κωστα.θα ηθελα 2 κιλα πατατες (εχεις παρει τα μαρουλια) οχι τις μεγαλες, τις μικρες παρακαλω γιατι θα τις κανω στο φουρνο και θελω να ...μελωσουν (δειχνεις οτι εισαι και νοικοκυρα) Ολα μετρουν μη νομιζεις.-διαλεγεις εσυ βεβαια,αν τις διαλεξει αυτος, εσυ απλως λες: "κ.Κωστα σας εχω εμπιστοσυνη"(κερδιζεις τη συμπαθεια του)-τις ζυγιζει (appendo ειναι στα λατινικα) και σου λεει: 2.30 ευρω-λες: "πω πω μα πόσο ακριβαινει πια αυτη η ζωη! που θα φτασουμε πλεον?!!!και συνεχιζεις: απορω σημερα οι γονεις πως τα βγαζουν περα με τα ιδιαιτερα που πληρωνουν? ερχεται ο καθηγητης και σου ζηταει μια περιουσια! δεν ρωταει ομως πώς εσυ κυριε τα βγαζεις περα? οαταν εχεις οικογενεια,υποχρεωσεις, κινητα κλπ κλπ (αντε και μια πισινα που θελει νερο καθαρο και φαρμακο καθε λιγο και λιγακι)γιαυτο εγω κ.Κωστα, εμενα που με βλεπετε, κανω ιδιαιτερα αλλα δεν ξετιναζω τον προυπολογισμο του σπιτιου στον αερα. κανω μαθημα σε λογικη τιμη και υστερα απο συνεννοηση με τους γονεις. συζηταω την τιμη. Θα με εχετε βεβαια στα υποψην σας, ετσι?καπως ετσι δηλ.καταλαβες?μετα πας στη φουρναρισα και ουτω καθ'εξης.... ( συνεχιστε μονοι σας την ασκηση τωρα .....) [/quoteκορίτσια και στην αισθητικό!μανικιούρ και ιδιαίτερο!χωρίς πλάκα!
Καλημέρα και να με συγχωρείτε για την ερώτηση, αλλά πώς μπορώ να βρώ μαθητές για ιδιαίτερα;Δεδομένου ότι δεν έχω κύκλο γνωριμιών στην περιοχή που κατοικώ και δουλευα μέχρι τώρα σε άσχετες δουλειές δεν το έχω πολυψάξει. Μόνο μια μαθήτρια είχα ένα χρόνο πριν, γ γυμνασίου, και δεν συνεχίσαμε γιατι δεν ήθελε να πάει στο λύκειο αλλά σε σχολή κομμωτικής. Δεν ξέρω πως να κινηθώ.Από πού να ξεκινήσω. Κάθε συμβουλή είναι δεκτή...