Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
α, καλα! ΟΚ. τους "δηθεν νεοπλουτους" τους ξερω. ειναι ο,τι χειροτερο.δεν μπορεις να δουλεψεις σωστα ουτε με αυτους ουτε με τα παιδια τους.( κατα μανα,κατακυρη κατα γιο και θυγατερα!!!)
Εγώ γιατί νομίζω ότι το 45λεπτο στηρίζεται σε ψυχολογικά κριτήρια? Το έχω ακούσει από ψυχίατρο για δραστηριότητες που απαιτούν νοητική συμμετοχή. Είναι ένα όριο, για να προλαβαίνεις να κάνεις μάθημα, πιο πάνω κουράζει. Και στο πανεπιστήμιο άλλωστε τα ίδια ισχύουν. Αυτά για τη σχολική ώρα.Στο ιδιαίτερο και μόνο που σε πληρώνουν με την ώρα (εννίοτε καλά) χτυπάει άσχημα να την κάνεις στα 45 λεπτά, επειδή έτσι κάνουν στο σχολείο... Άλλωστε με λίγη χαλαρή κουβέντα πάει η ωρίτσα. Ακούγεται στυγνά επαγγελματικό. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του, οι νέοι θα χάσουν πελατεία αν κάνουν 45λεπτα σε αντίθεση με το συναγωνισμό, οι φτασμένοι και ονομαστοί έχουν το πλεονέκτημα και το περιθώριο να κάνουν παιχνίδι.
Υπενθυμίζω ότι η υψηλή αμοιβή δεν είναι κίνητρο για καλύτερη εργασία.Η χαμηλή αμοιβή είναι, όμως, αντικίνητρο.