Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν φτάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις το μόνο που κάνουμε είναι να απαξιώνουμε τη δουλειά μας και μόνο...
τι πετάγματα και μπούρδες; να πληρώσει η μαντάμ να πετάγεσαι.. αλλιώς να λές ότι πνίγεσαι στη δουλειά!
Παράθεση από: stroumfita στις Οκτώβριος 16, 2009, 01:33:00 μμτι πετάγματα και μπούρδες; να πληρώσει η μαντάμ να πετάγεσαι.. αλλιώς να λές ότι πνίγεσαι στη δουλειά!Συμφωνώ!!Άλλο να γίνει μία φορά και άλλο συνέχεια...Εγώ που είχα μία τέτοια περίπτωση....και έιχα κάνει "τηλεμάθημα" δεν έιπα τίποτα...απλά δε σήκωνα το τηλέφωνο....
Παράθεση από: anna4 στις Οκτώβριος 16, 2009, 01:38:40 μμΠαράθεση από: stroumfita στις Οκτώβριος 16, 2009, 01:33:00 μμτι πετάγματα και μπούρδες; να πληρώσει η μαντάμ να πετάγεσαι.. αλλιώς να λές ότι πνίγεσαι στη δουλειά!Συμφωνώ!!Άλλο να γίνει μία φορά και άλλο συνέχεια...Εγώ που είχα μία τέτοια περίπτωση....και έιχα κάνει "τηλεμάθημα" δεν έιπα τίποτα...απλά δε σήκωνα το τηλέφωνο....Μου έχει σπάσει τα νέυρα η συγκεκριμένη. Εν τω μεταξύ, όταν ήθελα να βάλω μάθημα στον πιτσιρικά 9-10, δεν μπορούσε λέει, γιατί κοιμάται νωρίς. Για να πηγαίνω 11 η ώρα το βράδυ και να φεύγω 12 με όλα αυτά που "ξεχνάει" δεν κοιμάται! Χώρια που με έχει ενοχλήσει για ένα σωρό άσχετα πράγματα (Γεωγραφία, Θρησκευτικά, Οικιακή Οικονομία ) Φιλόλογος είμαι, δεν είμαι ο φωτεινός παντογνώστης! Και όταν της απάντησα ότι δεν τα ξέρω μου λέει "ε, τί πανεπιστήμιο έβγαλες?". Αυτό που δεν έβγαλες εσύ ανόητη Τεσπα. Δεν ξανασηκώνω το τηλέφωνο, κι ας πάει να παρεξηγηθεί. Ξύδι
gringa μην τα δέχεσαι αυτά. Κάνεις τη δουλειά σου σωστά, πληρώνεσαι, τέλος. Και στο λέω εγώ που έχω κάνει όλα αυτά που προανέφερες και άλλα τόσα. Να ξυπνάω από τις 5 να τρέχω στο σχολείο τις μέρες πανελλαδικών, να προσφέρω ψυχολογική υποστήριξη στις 4 τα ξημερώματα, να κάνω δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα, να κάνω μείωση τιμής τη 2η χρονιά κ.λπ. Λοιπόν, αυτοί στους οποίους φέρθηκα με τον καλύτερο τρόπο, και ηθικά και οικονομικά, αυτοί ήταν που μου φέρθηκαν με τον χειρότερο...Δεν ξέρω, μήπως τελικά είναι ίδιον της ανθρώπινης φύσης, να ''πουλάμε'' αυτόν που μας φέρεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;; Τι να πω...Γι αυτό να βάζουμε όριο στο τι δίνουμε. Όχι ό,τι θέλουν και όχι ανά πάσα στιγμή.