Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνω φέτος σε μια κοπελιά έκθεση Β Λυκείου. Καλή μαθήτρια, φιλότιμη, όλα οκ. Της παίρνω 20 ευρώ την ώρα και κάνουμε ένα συνεχές δύωρο, δηλαδή 40 ευρώ την εβδομάδα. Μπυ είπε ότι 2 συμμαθήτριές της θέλουν να κάνουν κι αυτές μαζί μου μάθημα στην Έκθεση, απλά επειδή είμαι λίγο πιεσμένη με τις ώρες, πρότεινα στα κορίτσια να κάνουμε γκρουπάκι. Δεν είχαν πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι ότι έγινε μια παρεξήγηση με την τιμή. Σήμερα που κάναμε το πρώτο 2ωρο με τα κορίτσια, μου έδωσε η κάθε μία από 40 ευρώ, σύνολο 80. Στους γονείς είχα πει ότι στη Β Λυκείου παίρνω 20 ευρώ την ώρα, αλλά επειδή είναι 2 θα τους πάρω λιγότερα. Μάλλον δεν το κατάλαβαν. Από τη μία σκέφτομαι να κάνω τον κινέζο, αλλά από την άλλη δε θέλω να τους εκμεταλλεύομαι.... Η αλήθεια είναι πως είχα σκοπό να ζητήσω 15. Να του πω τίποτα ή να το αφήσω έτσι? Ποιά η γνώμη σας?
Ξέρω ποιό είναι το σωστό. Μία επιπλέον γνώμη ζήτησα. Οι γονείς ορισμένες φορές είναι... περίεγρα πλάσματα!
υπαρχουν, υπαρχουν !!!το χειροτερο ειναι οχι οτι υπαρχουν "παλαβοι" γονεις, αλλα και "παλαβοί" καθηγητες που ή παιρνουν 5-7 ευρω την ωρα,είτε 30 ευρω την ωρα! στην ιδια κατηγορια ανηκουν,των ανισορροπων. γιατι τοσο η υποτιμηση της δουλειας μας οσο και η "ξιπασιά" ειναι το ιδιο κακα.ξερω εγω φιλολογο που δεν παιρνει κατω απο 25 με 30 ευρω την ωρα και μενει και σε περιοχη......(παντως οχι κολωνακι ή εκαλη) και το "παιζει"σπουδαια και τρανή!!! (χαλαρωσε κοπελα μου...)Αν αυτο δεν λεγεται "ξιπασιά" τοτε τι ειναι?