Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι πριν δυο βδομάδες ξεκίνησα ιδιαίτερο σε μετεξεταστέο μαθητή Β΄ Γυμνασίου στον Πειραιά και ζήτησα 15 την ώρα. Σήμερα αφού έγραψε καλά το παιδί, μου είπε η γιαγιά του ότι δε μπορεί να συνεχίσει το ιδιαίτερο με αυτή την τιμή. Πρόσθεσε ότι ο μαθηματικός που του κάνει μάθημα, του παίρνει 10 ευρώ την ώρα! Εκτός κι αν το έλεγε έτσι για να τους κάνω καλύτερη τιμή!
Παράθεση από: pieroula στις Σεπτέμβριος 02, 2009, 06:30:10 μμΕγώ πάλι πριν δυο βδομάδες ξεκίνησα ιδιαίτερο σε μετεξεταστέο μαθητή Β΄ Γυμνασίου στον Πειραιά και ζήτησα 15 την ώρα. Σήμερα αφού έγραψε καλά το παιδί, μου είπε η γιαγιά του ότι δε μπορεί να συνεχίσει το ιδιαίτερο με αυτή την τιμή. Πρόσθεσε ότι ο μαθηματικός που του κάνει μάθημα, του παίρνει 10 ευρώ την ώρα! Εκτός κι αν το έλεγε έτσι για να τους κάνω καλύτερη τιμή! Οι τιμες στα ιδιαιτερα ποικιλουν (Μαθηματικοι):A) αναλογα με την περιοχη - αλλο τα Β.Π, Γλυφαδα, Φαληρο αλλο οι γειτονιες του Πειραια και τα Δ.Π,B) αναλογα με την ταξη - αλλη τιμη Γυμνασιο, αλλη Α & Β Λυκειου και φυσικα εκτος συναγωνισμου η Γ λυκειου.Τα 10€ ειναι παραμυθι. Γυμνασιο 20-25, Α-Β 25-30, Γ απο 30 και πανω (για γειτονιες Πειραια)Να προσπαθεις να καταλαβεις τι γινεται - ποτε μην κλεινεις τιμη απο πριν - κανε το πρωτο μαθημα να "δεσεις" με το παιδι και μετα ζητας οτι νομιζεις.Πολλοι κλαιγονται και στη συνεχεια ανακαλυπτεις οτι κτιζουν τριωροφα η εχουν τρια αυτοκινητα σπιτι και εξοχικο και πανε τα Χριστουγεννα διακοπες για σκι (αναφερω πραγματικες περιπτωσεις). Στο κατω κατω ας κοψουν απο τα μπουζουκια η τα λουσα τους - για το καλο των παιδιων τους ειναι.Εχουν φθασει οι καθαριστριες να περνουν 8€ την ωρα και ενας γιατρος 150-200 την ωρα (3-4 ραντεβου χ50-60€), ακου 10!!!
συμφωνω.να τα δωσουυν για εξοχικα και μπουζουκια εχουν αλλα για το παιδι τους διαθετουν ψιχουλα. σημερα με πηρε τηλεφωνο μια μαμα να κανω proficiency στις 2 κορες τις με 15 ευρω την ωρα και για τις 2.μου ειπε οτι δεν βγαινει οικονομικα ενω ξερω οτι χτιζει εξοχικο στη χαλκιδικη.
Θεωρώ αδιανόητο να πληρώνομαι στο ιδιαίτερο λιγότερο απο όσο στο φροντιστήριο. Για μένα θα έπρεπε καθένας απο μας να βάλει ένα ελάχιστο όριο στο πόσα λεφτά παίρνει και να μην το διαπραγματεύεται. Να λέει πόσα πιστεύει πως πρέπει να πάρει και να μην το διαπραγματευεται! Θα χάσει κάποια ιδιαίτερα αλλά αν δουλεύει σωστά τότε οι επιτυχίες θα ερθουν και το κασέ θα παραμείνει σε υψηλα επίπεδα.
καλημερα...παντως ρε παιδια..ε.χει να κανει και με την περιοχη... π.χ στη Νικαια ειναι σχετικα δυσκολο να ζητησεις πανω απο 15 (δεν μιλαω για Γ' Λυκειου...)