Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα παίζει ρόλο και η περιοχή, αλλά μερικές φορές κι εμείς νομίζω ότι ίσως φοβόμαστε λίγο παραπάνω. Στο γυμνάσιο για παράδειγμα παίρνω από 10 (ειδικές περιπτώσεις) μέχρι 15. Μου πρότειναν ένα παιδάκι Β Γυμνασίου φέτος για Αρχαία και Έκθεση (γλώσσα), και όταν πήγα και είδα την κατάσταση και το επίπεδό του, τους ζήτησα 25 ευρώ μόνο και μόνο για να το ξεφορτωθώ. Έμεινα κάγκελο όταν δέχτηκαν και μάλιστα με χαρά Ίσως βέβαι να έπαιξε ρόλο το ότι πήγα συστημένη, αλλά και πάλι...Άρχισα να σκέφτομαι ότι στο μέλλον θα πρέπει να αρχίσω να ρισκάρω λίγο περισσότερο. Στην τελική μάθημα κάνουμε, δεν κάνουμε μερεμέτι
Άρχισα να σκέφτομαι ότι στο μέλλον θα πρέπει να αρχίσω να ρισκάρω λίγο περισσότερο. Στην τελική μάθημα κάνουμε, δεν κάνουμε μερεμέτι
Γεια σας! Είμαι ΠΕ06 και μου ζήτησαν να αναλάβω 2 ιδιαίτερα. Η μια κοπέλα θέλει να δώσει για Lower αλλά επειδή τα έχει ξεχάσει θέλει να τα ξαναπάρουμε από την αρχή και η άλλη να κάνει μια επανάληψη για το ECPE για να δώσει Νοέμβριο (ξανάδωσε το Μάη και κόπηκε). Λογικά από κανα δίωρο ή τρίωρο με την καθεμία θα κάνουμε την εβδομάδα. Τι θα χρεώνατε εσείς? Τι τιμές παίζουν γενικά;
Thanks, dreamy! Κάπου εκεί γύρω θα ζητούσα λαμβάνοντας υπόψη και την προετοιμασία και τη δουλειά που χρειάζεται αλλά νομίζω ότι θα τους φανούν τσιμπημένες. Ίσως το κατεβάσω λίγο.
Παράθεση από: tina06 στις Σεπτέμβριος 04, 2009, 04:23:44 μμThanks, dreamy! Κάπου εκεί γύρω θα ζητούσα λαμβάνοντας υπόψη και την προετοιμασία και τη δουλειά που χρειάζεται αλλά νομίζω ότι θα τους φανούν τσιμπημένες. Ίσως το κατεβάσω λίγο.ε οχι και τσιμπημενες για λοουερ και προφισιενσι.αν δεν αντεχουν οικονομικα ας πανε σε φροντιστηριο.το λαθος που κανουμε οι περισσοτεροι ειναι οτι τους λυπουμαστε και δουλευουμε για ψιχουλα.και στο τελος δεν ακουμε και καλη κουβεντα.ολο και κατι θα βρουν να πουν[/quotΈχεις απόλυτο δίκιο αλλά όσες φορές δοκίμασα να ζητήσω περισσότερα μου έλεγαν ότι θα το σκεφτούν και τίποτα.
Γνωρίζει κανείς τιμές για πανεπιστημιακά μαθήματα σε ιδιαίτερα ή σε φροντιστήρια;
Για εκπόνηση εργασιών 50 τουλάχιστον,και έτοιμη να την έχεις μη σκοτωθείς να την κάνεις σε MIA MEPA,για να πάρουν αξία τα 50+.. ή ζητα περισσότερα..