Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stroumfita στις Οκτώβριος 09, 2009, 09:39:30 πμκαι 10 καλά είναι.. δε μου πάει να παίρνω 30 ευρώ την ώρα το θεωρώ υπερβολικό..Ηράκλειο είμαι που υποτίθεται πως έχουν και λεφτά αλλά όλο κλαίγονται.. όχι όλοι έχω τύχει και σε καλές περιπτώσεις δεν έχω παράπονοκαλα τα λες στρουμφιτα...κι εγω ηρακλειο ειμαι κ ετσι ειναι τα πραγματα....ολο χαζα βεβαια κανω κι εγω, γιατι ολοι μου λενε 20 να ζηταω στη γ λυκειου για ιδιαιτερο, αλλα κ εμενα δε μου παει καρδια....αλλα ξερεις τι γινεται; εμεις φτιαχνουμε τη φημη μας, παιδια....εγω ειχα 2 διδυμες, τους εκανα β λυκειου με 20 ευρω την ωρα, δηλ 10 την καθεμια, και τωρα που τις αφησα για καποιους λογους εν πασει περιπτωσει, πηγαν σε αλλον με 20 ευρω το ατομο, δηλ ο μπαμπας τους πληρωνει 80 για ενα διωρο, και λεεν κι ευχαριστω, γιατι, οπως μου ειπαν, θα ειναι πολυ καλος για να παιρνει τοσα!!! τα συμπερασματα δικα σας......
και 10 καλά είναι.. δε μου πάει να παίρνω 30 ευρώ την ώρα το θεωρώ υπερβολικό..Ηράκλειο είμαι που υποτίθεται πως έχουν και λεφτά αλλά όλο κλαίγονται.. όχι όλοι έχω τύχει και σε καλές περιπτώσεις δεν έχω παράπονο
Για μένα, αν έχεις αρκετά ιδιαίτερα, το καλύτερο είναι ο συνδυασμός. Δηλαδή 1-2 μαθήματα να πληρώνουν ανά βδομάδα, οπότε με τα ψιλούρια αυτά βγάζεις τα τρέχοντα έξοδα και τα υπόλοιπα με το μήνα, για τις πιο μεγάλες υποχρεώσεις.