Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
την έχω από β λυκείου την κοπέλα πολύ καλή μαθήτρια συνεπέστατοι στις πληρωμές έχουν και λεφτά απότι φαίνεται αλλά εγώ ντρέπομαι να ζητήσω παραπάνω.. από την άλλη μένουν λίγο μακρυά, και για τις σημειώσεις θέλω ένα σωρό λεφτά γιατί τις δένω με σπιράλ κλπ κ δίνω πολύ υλικό.. πως να το έλεγα;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑς...τι κανετε στην περιπτωση που σας ακυρωσουν το μαθημα την ωρα που εσεις εχετε διανυσει την μιση διαδρομη...δλδ λιγα λεπτα πριν φτασετε στο σπιτι του μαθητη;; χρεωνετε τιποτα ή απλα γυριζετε πισω;;Ο λογος ακυρωσης ειναι το σινεμα...ειχε κανονισει να παει να δει ταινια....αλλα ξεχασε να μου το ακυρωσει...
εγω θα πηγαινα στο σινεμα, θα την επιανα απ΄τ'αυτι και θα την πηγαινα σπιτι για μαθημα!!αν η προβολη της ταινιας ειχε αρχισει, θα εμπαινα μεσα με ενα φακο και θα την εψαχνα αναμεσα στις σειρες. Η συνεχεια ....γνωστη.τι θα χρεωνα? ενα εισιτηριο του σινεμα, μια μπυρα,ενα πακετο τσιγαρα και το μαθημα Χ 2
σοβαρά μιλάς;και στα πληρώνουν;αυτές είναι συμφωνίες
και σ΄εμένα έχει τύχει και γκρινιάζω και απ΄όλα αλλά απ΄το να κάνω μάθημα και να έχουν κάτι μούτρα μέχρι κάτω προτιμώ να ακυρώνεται και να το αναπληρώνω.Στην περίπτωση της Αναστασίας το πιο σωστό και επαγγελματικό θα ήταν να πληρωνοταν αφού πήγε ενω θα μπορούσε να΄χει βάλει άλλο μάθημα,εχασε το χρόνο της αλλά ποιος γονέας θα φιλοτιμηθεί να της το πληρώσει .Γνώμη μου, να τους το ξεκαθαρίσεις για να μην ξανασυμβεί,για τη δική σου ψυχική ηρεμία περισσότερο.