Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω ειδα οτι εργατικοι ανθρωποι, πολλες φορες μεροκαματιαρηδες με πλήρωναν κανονικα και χωρις παζαρια. Και άνθρωποι που πήγαιναν καθε Σαββατοκυριακο και αλλου για τριημερα και που έκαναν πλουσια ζωη μου εβγαζαν τη ψυχη στο παζαρι και επαιρνα τα λεφτα μου μετα από εκατο χρονια. Γι'αυτό τωρα τα μαθηματα μου ειναι από γνωστους που μου εγγυώνται οτι θα εχω σωστη αντιμετωπιση.
1ον: τί ρόλο παίζουν οι χιλιομετρικές αποστάσεις στην τιμή; Μου ζητήθηκε ιδιαίτερο σε ένα χωριό περίπου 40 χιλιόμετρα από το μέρος που ζω (έχει χαρακτηριστεί δυσπρόσιτο από το ΥΠΕΠΘ). Με την εκδοχή να μαζευτούν 2-3 παιδιά και να κάνουμε γκρουπάκι το σκέφτομαι, αν μάλιστα δεχτούν να ανεβαίνω 1 φορά την εβδομάδα και να κάνουμε 4ωρο (λατινικά, έκθεση β' λυκείου). Θα θέλω γύρω στα 10-12 ευρώ βενζίνη, βέβαια. Σε νορμάλ συνθήκες θα έπαιρνα 15 ευρώ. Τώρα τί να ζητήσω;
Εαν δεν μπορουν μπορεις να τους πεις: τοτε βρειτε και ενα συμμαθητη του παιδιου σας να ειναι δυο για να μοιραζεστε τα εξοδα.
Αυτό σημαίνει ότι αν π.χ κάποιος παίρνει 15 την ώρα από το 1 άτομο, από τα δύο θα πάρει 7,5 + 7,5 δηλαδή και πάλι 15;
ια το δευτερο θεμα, οταν ζητας 15 ευρω και σου λενε δεν μπορω εσυ θα λες για να κοστισει λιγοτερο βρειτε αλλο ενα παιδακι για να πληρωνεται 10 ευρω εκαστος. Σε καμια περιπτωση δε θα παιρνεις για 2 ή 3 παιδια την τιμη του ενος, γιατι σκεψου και την περιπτωση που καποια στιγμη το ενα αποτα δυο αποχωρησει. Θα μεινεις με 7 ευρω την ωρα?Αν θες για ενα παιδι 15 ,για δυο θα παιρνεις 2χ10=20Αν θες για ενα παιδι 20 ,για δυο θα παιρνεις 2χ15=30Αν θες για ενα παιδι 30, για δυο θα παιρνεις 2χ20=40Παντα για δυο παιδια θα παιρνεις λιγοτερα απο το ατομικο απο το καθε παιδι αλλα στο συνολο πρεπει να σου βγαινουν περισσοτερα από το ατομικο. Σε καμια περιπτωση μην εχεις ατομικο ή δυο ή γκρουπακι με τα ιδια λεφτα. Δεν μπορει να κανουν ιδιαιτερο με 5 ευρω.