Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω αφού την έπαθα μερικές φορές, ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από μία ώρα πριν, χρεώνω την πρώτη ώρα. Δεν το ξανακανε κανένας. Μόνο μια κοπέλα που έπαθε ο πατέρας της εφραγμα (και δυστυχώς τελικα πέθανε), αλλά δεν το χρεωσα εννοείται!
Παράθεση από: Carmencita στις Ιανουάριος 30, 2010, 05:55:28 μμΕγω αφού την έπαθα μερικές φορές, ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από μία ώρα πριν, χρεώνω την πρώτη ώρα. Δεν το ξανακανε κανένας. Μόνο μια κοπέλα που έπαθε ο πατέρας της εφραγμα (και δυστυχώς τελικα πέθανε), αλλά δεν το χρεωσα εννοείται!υπαρχει ομως ο κινδυνος,αν τους το πεις αυτο, να παθουν το εμφραγμα πριν καν αρχισουν τα μαθηματα !!
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουάριος 30, 2010, 06:24:27 μμΠαράθεση από: Carmencita στις Ιανουάριος 30, 2010, 05:55:28 μμΕγω αφού την έπαθα μερικές φορές, ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από μία ώρα πριν, χρεώνω την πρώτη ώρα. Δεν το ξανακανε κανένας. Μόνο μια κοπέλα που έπαθε ο πατέρας της εφραγμα (και δυστυχώς τελικα πέθανε), αλλά δεν το χρεωσα εννοείται!υπαρχει ομως ο κινδυνος,αν τους το πεις αυτο, να παθουν το εμφραγμα πριν καν αρχισουν τα μαθηματα !!δλδ σε οσους το λες εσυ μαρκο παθαινουν εμφραγμα;; γιατι ειπες οτι και εσυ αυτα τα ξεκαθαριζεις απο την αρχη...
Είπα να το ξεθάψω το θεματάκι και να γράψω τους προβληματισμούς μου, τώρα που μας ήρθε και η κρίση...Μέχρι τώρα, με κάθε νέα χρονιά, συνήθιζα να αυξάνω την τιμή από τάξη σε τάκη στους μαθητές μου. Όχι κανένα τρομερά ποσό, 2-3 ευρώ την ώρα, κάτι που άλλωστε συμβαίνει και σε όλα τα φροντιστήρια. Φέτος όμως 2-3 γονείς μου ζήτησαν να κάνω μάθημα στα παιδιά τους και του χρόνου, κρατώντας όμως την ίδια τιμή, ενώ ένας μου ζήτησε αν γίνεται να τη μειώσουμε κιόλας. Προσπαθώ να μην είμαι άπληστη και πραγματικά καταλαβαίνω τις δυσκολίες κάθε οικογένειας, αλλά τί να ζητήσω βρε παιδιά, 15 ευρώ για κατεύθυνση? Οι φωτοτυπίες σε κάθε μάθημα πιο πολύ κοστίζουν. Προβληματίζομαι πολύ εδώ και 2-3 μέρες. Από τη μία δε θέλω να τα αφήσω τα παιδάκια μου, που τα ξέρω και με ξέρουν και που τα πάμε τόσο καλά, από την άλλη φοβάμαι μήπως δε θα μπορώ στο τέλος να καλύψω τα έξοδά μου...Help...
............ και λυπάμαι τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι η δουλειά που βγάζω αξίζει πολλά περισσότερα. ολων οι αμοιβες οποια δουλεια κι αν κανουν ειναι χαμηλες....δεν ειναι μονο για τους εκπ/κους. Ωστόσο πιστεύω ότι ακόμη και αν "ζημιωθώ" σήμερα, τελικά δουλεύοντας όπως ξέρω, θα έχω αποτέλεσμα που θα είναι η καλύτερη διαφήμηση της δουλειάς μου μελλοντικά. Οπότε το βουλώνω και κάθομαι στ' αυγά μου. πολυ σωστα σκεπτεσαι. μακαρι ολοι να σκεπτονται ετσι. Το ειχα πει και γω αυτο πριν απο πολυ καιρο. οτι η δουλεια μας (ως ελευθεροι επαγγελματιες) ειναι πρωτα απο ολα "διαφημιση" .......
Παράθεση από: olgander στις Ιούνιος 11, 2010, 03:34:29 μμ............ και λυπάμαι τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι η δουλειά που βγάζω αξίζει πολλά περισσότερα. ολων οι αμοιβες οποια δουλεια κι αν κανουν ειναι χαμηλες....δεν ειναι μονο για τους εκπ/κους. Ωστόσο πιστεύω ότι ακόμη και αν "ζημιωθώ" σήμερα, τελικά δουλεύοντας όπως ξέρω, θα έχω αποτέλεσμα που θα είναι η καλύτερη διαφήμηση της δουλειάς μου μελλοντικά. Οπότε το βουλώνω και κάθομαι στ' αυγά μου. πολυ σωστα σκεπτεσαι. μακαρι ολοι να σκεπτονται ετσι. Το ειχα πει και γω αυτο πριν απο πολυ καιρο. οτι η δουλεια μας (ως ελευθεροι επαγγελματιες) ειναι πρωτα απο ολα "διαφημηση" .......
............ και λυπάμαι τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι η δουλειά που βγάζω αξίζει πολλά περισσότερα. ολων οι αμοιβες οποια δουλεια κι αν κανουν ειναι χαμηλες....δεν ειναι μονο για τους εκπ/κους. Ωστόσο πιστεύω ότι ακόμη και αν "ζημιωθώ" σήμερα, τελικά δουλεύοντας όπως ξέρω, θα έχω αποτέλεσμα που θα είναι η καλύτερη διαφήμηση της δουλειάς μου μελλοντικά. Οπότε το βουλώνω και κάθομαι στ' αυγά μου. πολυ σωστα σκεπτεσαι. μακαρι ολοι να σκεπτονται ετσι. Το ειχα πει και γω αυτο πριν απο πολυ καιρο. οτι η δουλεια μας (ως ελευθεροι επαγγελματιες) ειναι πρωτα απο ολα "διαφημηση" .......