Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά έχω κάνει αυτεσφαλιση και κόβω αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως δεν κόβω σε όλους, γιατί δεν είναι δυνατόν όταν δεν δέχονται να σου δίνουν πάνω από 15 ευρώ/την ώρα να ζητούν και απόδειξη...
Ναι, ισχύει. Αν έχεις μόνο 10-15 ώρες της εβδομάδα, δε σε συμφέρει. Εκτός κι αν ζητάς 50 ευρώ την ώρα...Η εισφορά είναι 421 ευρώ το δίμηνο (τον πρώτο χρόνο, γιατί αυξάνεται σταδιακά).Επιπλέον μου ζητήθηκε τίτλος ιδιοκτησίας του σπιτού μου, το οποίο δήλωσα ως επαγγελματική στέγη, ένα απογραφικό από το ΙΚΑ και 111 ευρώ για να μου ανοίξουν βιβλία. Στο τέλος του χρόνου δεν πλήρωσα τίποτα, καθώς με κάλυπτε το αφορολόγητο όριο. Φέτος βέβαια αλλάξαν ορισμένα πράγματα, καλύτερα να ρωτήσεις το λογιστή σου. Δηλαδή εγώ πέρυσι, στο τέλος της χρονιάς έκοψα κάποιες αποδείξεις σε ορισμένους πελάτες μου, αλλά όχι τόσες ώστε να ξεπεράσω το όριο. Πραγματικά όμως δε θυμάμαι ακριβώς το ποσό.
μια ερώτηση μόνο.Έχω παιδί που πάει δ' δημοτικού και θέλει να ξεκινήσει ιδιαίτερα αλλά να κάνει a+b junior σε μία σχολική χρονιά.Θα είναι υπερβολικό να του βάλω 6 ώρες την εβδομάδα (3χ2ωρα) αλλά μήπως και οι 4 ώρες είναι λίγες?για πείτε μου εσείς που έχετε και εμπειρία
είμαι φιλόλογος και πρόσφατα με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή.όταν πρωτοξεκίνησα ιδιαίτερα,8 χρόνια πριν (ήμουν πρώτο έτος της σχολής) είχα ζητήξει 5 ευρώ και πήγαινα από τη μιά μεριά της πόλης στην άλλη(από μαρτίου-ανατολικά στη νεάπολη-δυτικά όσοι γνωρίζουν από θεσσαλονίκη θα καταλάβουν)..μετά από 8 χρόνια έφτασα στα 13 ευρώ για παιδί τρίτης γυμνασίου, το οποίο μένει μακρυά από το σπίτι μου. στα κοντινά τα πιο πολλά χρήματα που έχω ζητήξει είναι 10 ευρώφέτος με όλη αυτή την κατάσταση τι κάνουμε;;σκέφτηκα και εγώ την αυτασφάλιση αλλά ειλικρινά δε με συνέφερεφέτος αν δεν πάω σε σχολείο μάλλον θα το πράξω..