Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι πραγματικα αυτοι που δε μπορουν ή δεν κανουν ιδιαιτερο ή ειναι τοσο τιμιοι που δε δεχονται κανενα παζαρεμα για τη μορφωση του παιδιου τους!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!!! Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου? Δηλαδή τώρα σας φταίνε και αυτοί που δεν κάνουν ιδιαίτερα? Λοιπόν αυτοί είναι οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί!!!Εσείς είστε απλά οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΔεν είστε εκπαιδευτικοί, καταλάβετέ το, είστε απλά έμποροι.Καλό παζάρεμα λοιπόν στις τιμές των αγαθών που πουλάτε.Κάτι τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές είναι η αιτία που σήμερα η κοινωνία μας έχει απαξιώσει.ποιο ειναι το προβλημα σου??
Κύριοι "πραγματικοί" εκπαιδευτικοί,Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε πολλούς από εσάς (και όχι σε όλους, γιατί δε δύναμαι να ισοπεδώσω το λειτούργημα που όλοι υπηρετούμε) ... Χάρη στη δική σας "ποιοτική" δουλειά, εγώ ο έμπορας της εκπαίδευσης μπορώ να βγάζω τα προς το ζην κάθε μήνα...Σας οφείλω με λίγα λόγια την ύπαρξή μου...
Ολοι εσεις με τα ιδιαιτερα κλπ , ενδιαφερεστε πραγματικα για το Δημοσιο σχολειο και για την εκπαιδευση γενικωτερα?Για το καλο του μαθητη?Για την αναβάθμιση της Παιδείας??Η ετσι ειναι το "συστημα" και απλά το ακολουθειτε επειδη σας βολευει??
Πώς θα ζήσει οαδιόριστος εκπαιδευτικός; Και οι παλιοί συνάδελφοι ιδιαίτερα έκαναν προτού διοριστούν!Πριν το διορισμό μου έκανα για 7 χρόνια ιδιαίτερα και ζούσα αξιοπρεπώς, αν και προσπαθούσα να κρατώ τις τιμές όσο πιο κάτω γινόταν με εκπτώσεις σε αδέρφια, με ομαδικά κλπ.Μολις διορίστηκα μόνιμη, σταμάτησα για πολλούς λόγους, δεοντολογικούς και πρακτικούς. Δεν το μετάνιωσα. Για όσο καιρό όμως έκανα ιδιαίτερα, πιστεύω ότι απλώς συμπλήρωνα τα κένα που δυστυχώς όλοι ξέρουμε πως έχει το δημόσιο σχολείο. Δεν καπέλωσα και δε μείωσα ποτέ τουσ καθηγητές στο δημόσιο, γνωρίζοντας ότι οι συνθήκες εκεί κάθε άλλο παρα ιδανικές είναι.