Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολυ σωστα τα λες ασπινουλα αλλα με ...λαθος ορθογραφια.. (συμπαθα με χιουμορ κανω.)δυστυχως ενω ολοι ξερουμε τι μπορει και ΠΡΕΠΕΙ να γινει ,αυτοι που μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα απλα κωφευουν..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτέμβριος 07, 2010, 04:10:23 μμπολυ σωστα τα λες ασπινουλα αλλα με ...λαθος ορθογραφια.. (συμπαθα με χιουμορ κανω.)δυστυχως ενω ολοι ξερουμε τι μπορει και ΠΡΕΠΕΙ να γινει ,αυτοι που μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα απλα κωφευουν..Ο δαίμων του... πληκτρολογίου.. !
ναι βρε αναστασια αλλα σε φορουμ για εκπαιδευτικους γραφουμε οχι σε φορουμ για διπλωματες κ στρατιωτικους η παιδεια μας αφορα...
Εμένα πάντως δε μου κάνουν πλέον εντύπωση όλοι αυτοί που κατά καιρούς μπάινουν στο φόρουμ , πετάνε χάριν εντυπωσιασμού , εντελώς προβοκατόρικα διάφορες .......... (δε μπορώ να γράψω τη λέξη για ευνόητους λόγους) και μετά απλά κάθονται στο laptop τους και παρακολουθούν τη συζήτηση γελώντας με την "αναστάτωση" που προκάλεσαν... Οι περισσότεροι - δε - κατά τη γνώμη μου είναι είτε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ με την εκπαίδευση και μπήκαν για να κάνουν πλάκα είτε έχουν κάποια εμπάθεια προς τον εκπαιδευτικό κόσμο για κάποιους προσωπικούς λόγους...Όποια και νά ΄ναι η αιτία καλύτερα να σταματήσουμε να απαντάμε σε όλους αυτούς διότι από τη μία αναμασάμε αυτονόητα πράγματα που μεταξύ μας τα γνωρίζουμε και από την άλλη ό,τι κι αν εμείς λέμε δεν ιδρώνει το αυτί τους. Υ.Γ Ηδη η συζήτηση έχει ξεφύγει από τον τίτλο του θέματος..