Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στανταρρρρ ο Μαρκος καταλαβε άλλο................
Μια ιστορία ενός φίλου από Θεσσαλονίκη.........Μπλαμπλαμπλαμπλα - Καλαμαριώτισσα : Πόσο χρεώνετε την ώρα ?- Καθηγητής Δυτικών συνοικιών: Μια πολύ καλή τιμή που μπορώ να σας κάνω μιας και είναι Α Λυκείου το παιδί είναι 18 ευρώ την ώρα.- Καλαμαριώτισσα : 18 !!!!! Μήπως είναι πολλά ? 15 δεν γίνεται ?- Καθηγητής Δυτικών συνοικιών:Κοιτάξτε να δείτε αν αφήσω εδώ στην Νεάπολη κάτω από μια πέτρα 15 ευρώ θα σηκωθείτε από το σπίτι σας να πάρετε το αυτοκίνητο σας να έρθετε Νεάπολη και να τα πάρετε απλά σηκώνοντας μια πέτρα? - Καλαμαριώτισσα :
Παράθεση από: physikos4 στις Σεπτέμβριος 18, 2011, 11:55:23 μμΜια ιστορία ενός φίλου από Θεσσαλονίκη.........Μπλαμπλαμπλαμπλα - Καλαμαριώτισσα : Πόσο χρεώνετε την ώρα ?- Καθηγητής Δυτικών συνοικιών: Μια πολύ καλή τιμή που μπορώ να σας κάνω μιας και είναι Α Λυκείου το παιδί είναι 18 ευρώ την ώρα.- Καλαμαριώτισσα : 18 !!!!! Μήπως είναι πολλά ? 15 δεν γίνεται ?- Καθηγητής Δυτικών συνοικιών:Κοιτάξτε να δείτε αν αφήσω εδώ στην Νεάπολη κάτω από μια πέτρα 15 ευρώ θα σηκωθείτε από το σπίτι σας να πάρετε το αυτοκίνητο σας να έρθετε Νεάπολη και να τα πάρετε απλά σηκώνοντας μια πέτρα? - Καλαμαριώτισσα : αν και δε γνωριζω τις αποστασεις, αν ειναι για 2 φορες τη βδομαδα, απο 15 ευρω, εγω θα τη σηκωνα τη ρημαδοπετρα μεχρι να με δουν και να αρχισει η κοσμοσυρροη για το ποιος θα τα αρπαξει και για να σοβαρευτουμε, ξεχαστε τις τιμες που ξερατε, εκτος απο καποιους που κανουν στο κολεγιο σε παιδακια εφοπλιστων και μεγαλογιατρων, οι αλλο θα ριξουν πολυ νερο στο κρασι τους φυσικα το super market και η βενζινη θα ακολουθησουν αντιστροφη πορεια, αλλα.....
και για να σοβαρευτουμε, ξεχαστε τις τιμες που ξερατε, εκτος απο καποιους που κανουν στο κολεγιο σε παιδακια εφοπλιστων και μεγαλογιατρων, οι αλλοι θα ριξουν πολυ νερο στο κρασι τους φυσικα το super market και η βενζινη θα ακολουθησουν αντιστροφη πορεια, αλλα.....
Εγώ προχτές ξεκίνησα έναι καινούριο παιδί α γυμνασίου. Τους λέω "10 ευρώ την ώρα".Μου λένε "οχι 10 πολλά είναι.Θα σου δίνουμε 9,5" . Και μετά τις κλασικές πονηριές του τύπου ότι άκουσαν ότι παίρνω λιγότερα σε άλλους, κάτι που δεν ισχύει. Έμαθα όμως ότι έτσι κατάφεραν το μαθηματικό και τους κατέβασε
Παράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτέμβριος 25, 2011, 01:37:10 μμΕγώ προχτές ξεκίνησα έναι καινούριο παιδί α γυμνασίου. Τους λέω "10 ευρώ την ώρα".Μου λένε "οχι 10 πολλά είναι.Θα σου δίνουμε 9,5" . Και μετά τις κλασικές πονηριές του τύπου ότι άκουσαν ότι παίρνω λιγότερα σε άλλους, κάτι που δεν ισχύει. Έμαθα όμως ότι έτσι κατάφεραν το μαθηματικό και τους κατέβασεΈλεος.... το μισο ευρώ θα τους σώσει;
Πατέρας ρώτησε τιμή για την κόρη του γ λυκειου θεωρητική στο φροντιστήριο του είπα 260 ευρώ το μήνα για 10 ώρες την βδομάδα και τελικά προτήμησε την φιλόλογο που είχα πέρυσι γιατί του έκανε καλύτερη τιμή. η απορία μου είναι πόσο παρακάτω κατέβηκε από τα 6 ευρώ που τα υπολόγισα εγώ; αυτά βλέπουν και μετά θα ζητάνε να κάνουν τσάμπα μάθημα.