Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: foinix στις Σεπτέμβριος 20, 2011, 01:16:45 πμστο τέλος θα κάνουμε μεταξύ μας μαθήματα!σωστο, σκεφτομαστε ενας φυσικος ενας χημικος και ενας βιολογος να μαζευτουμε και να κανουμε ο καθενας στους αλλους δυο, για το ασεπ
στο τέλος θα κάνουμε μεταξύ μας μαθήματα!
Παράθεση από: TEO FYSIKOS στις Σεπτέμβριος 26, 2011, 06:58:12 μμΠατέρας ρώτησε τιμή για την κόρη του γ λυκειου θεωρητική στο φροντιστήριο του είπα 260 ευρώ το μήνα για 10 ώρες την βδομάδα και τελικά προτήμησε την φιλόλογο που είχα πέρυσι γιατί του έκανε καλύτερη τιμή. η απορία μου είναι πόσο παρακάτω κατέβηκε από τα 6 ευρώ που τα υπολόγισα εγώ; αυτά βλέπουν και μετά θα ζητάνε να κάνουν τσάμπα μάθημα.το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι αν τα κάνει όλα στην ίδια να του κάνει κάποιο δωρεάν, έχω ακούσε για παράδειγμα οτι κάνουν δωρεάν ιστορία. και να κάνει 8 ώρες τη βδομάδα.Έτσι αν τοτυ βγαινει στο 300αρι (πολύ λίγο)θα προτιμήσει το ιδιαίτερο απ'το γφροντιστήριο.Αν βρήκε και κανένα άλλο παιδι να κάνουν μαζι βολεύτηκε περισσότερο.
Πατέρας ρώτησε τιμή για την κόρη του γ λυκειου θεωρητική στο φροντιστήριο του είπα 260 ευρώ το μήνα για 10 ώρες την βδομάδα και τελικά προτήμησε την φιλόλογο που είχα πέρυσι γιατί του έκανε καλύτερη τιμή. η απορία μου είναι πόσο παρακάτω κατέβηκε από τα 6 ευρώ που τα υπολόγισα εγώ; αυτά βλέπουν και μετά θα ζητάνε να κάνουν τσάμπα μάθημα.
Παράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτέμβριος 26, 2011, 07:07:38 μμΠαράθεση από: TEO FYSIKOS στις Σεπτέμβριος 26, 2011, 06:58:12 μμΠατέρας ρώτησε τιμή για την κόρη του γ λυκειου θεωρητική στο φροντιστήριο του είπα 260 ευρώ το μήνα για 10 ώρες την βδομάδα και τελικά προτήμησε την φιλόλογο που είχα πέρυσι γιατί του έκανε καλύτερη τιμή. η απορία μου είναι πόσο παρακάτω κατέβηκε από τα 6 ευρώ που τα υπολόγισα εγώ; αυτά βλέπουν και μετά θα ζητάνε να κάνουν τσάμπα μάθημα.το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι αν τα κάνει όλα στην ίδια να του κάνει κάποιο δωρεάν, έχω ακούσε για παράδειγμα οτι κάνουν δωρεάν ιστορία. και να κάνει 8 ώρες τη βδομάδα.Έτσι αν τοτυ βγαινει στο 300αρι (πολύ λίγο)θα προτιμήσει το ιδιαίτερο απ'το γφροντιστήριο.Αν βρήκε και κανένα άλλο παιδι να κάνουν μαζι βολεύτηκε περισσότερο.
Να σας ρωτήσω βρε παιδιά, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν ξέρω τι είναι συμφέρον και τι όχι.Με ρώτησε μια κοπελιά για κατεύθυνση β' λυκείου (αρχαία και λατινικά, γύρω στις 5,5 ώρες εβδομαδιαίως) και της είπα 17 ευρώ η ώρα. Θεωρείτε πως είναι πολλά; Νιώθω τρομερή ανασφάλεια με το τι να ζητώ πια...
Παράθεση από: nebula στις Σεπτέμβριος 27, 2011, 01:05:56 μμΝα σας ρωτήσω βρε παιδιά, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν ξέρω τι είναι συμφέρον και τι όχι.Με ρώτησε μια κοπελιά για κατεύθυνση β' λυκείου (αρχαία και λατινικά, γύρω στις 5,5 ώρες εβδομαδιαίως) και της είπα 17 ευρώ η ώρα. Θεωρείτε πως είναι πολλά; Νιώθω τρομερή ανασφάλεια με το τι να ζητώ πια...Αν διάβασες λίγο παραπάνω θα δεις ότι η τιμή που έδωσα στο φροντιστήριο έβγαινε με 6 ευρώ και το έχασα για να κάνει ιδιαίτερο. 17χ5.5χ4.3=402 τον μήνα. σε άλλους θα φανούν λογικά σε άλλους υπερβολικά βλέπεις αντιδράσεις και αναλόγως πράττεις.
Παράθεση από: TEO FYSIKOS στις Σεπτέμβριος 26, 2011, 08:02:00 μμΠαράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτέμβριος 26, 2011, 07:07:38 μμΠαράθεση από: TEO FYSIKOS στις Σεπτέμβριος 26, 2011, 06:58:12 μμΠατέρας ρώτησε τιμή για την κόρη του γ λυκειου θεωρητική στο φροντιστήριο του είπα 260 ευρώ το μήνα για 10 ώρες την βδομάδα και τελικά προτήμησε την φιλόλογο που είχα πέρυσι γιατί του έκανε καλύτερη τιμή. η απορία μου είναι πόσο παρακάτω κατέβηκε από τα 6 ευρώ που τα υπολόγισα εγώ; αυτά βλέπουν και μετά θα ζητάνε να κάνουν τσάμπα μάθημα.το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι αν τα κάνει όλα στην ίδια να του κάνει κάποιο δωρεάν, έχω ακούσε για παράδειγμα οτι κάνουν δωρεάν ιστορία. και να κάνει 8 ώρες τη βδομάδα.Έτσι αν τοτυ βγαινει στο 300αρι (πολύ λίγο)θα προτιμήσει το ιδιαίτερο απ'το γφροντιστήριο.Αν βρήκε και κανένα άλλο παιδι να κάνουν μαζι βολεύτηκε περισσότερο.για να βγει 300αρι το μήνα στις 8 ώρες πρέπει να χρεώνει 9 ευρώ την ώρα. όσο για το άλλο παιδί μαζί και στο φροντιστήριο δύο άτομα θα ήταν στο τμήμα.Υγ. ο δαίμονας της τεχνολογίας παρέλειψε το παραπάνω κομμάτι και καταχώρησε μόνο την παράθεση γι' αυτό δεν κατάλαβε κανείς τι γινόταν.
Πιστεύω ότι επειδή τα μαθήματα της κατεύθυνσης θέλουν ιδιαίτερη προετοιμασία είναι καλή τιμή τα 17 ευρώ. Το θέμα είναι όμως ότι οι ώρες τις κατεύθυνσης είναι πολλές και πλέον δεν ξέρω αν μπορεί καποιος ανθρωπος της μεσσαίας ή μικροαστικής τάξης να δώσει τόσα. Είπες τιμή από το τηλέφωνο? Εγώ έκανα το λάθος αυτό μία φορά. Πήγαινε εκεί, κόψε την κατάσταση, μίλα μαζί τους και βλέπεις. Ξεκαθάρισέ τους ότι δεν είναι δεσμευτικό το να πας από το σπίτι τους να μιλήσετε. Άλλωστε..δεν πρέπει να δεις και το μαθητή?
Παράθεση από: monogramma στις Σεπτέμβριος 27, 2011, 08:54:26 μμΠιστεύω ότι επειδή τα μαθήματα της κατεύθυνσης θέλουν ιδιαίτερη προετοιμασία είναι καλή τιμή τα 17 ευρώ. Το θέμα είναι όμως ότι οι ώρες τις κατεύθυνσης είναι πολλές και πλέον δεν ξέρω αν μπορεί καποιος ανθρωπος της μεσσαίας ή μικροαστικής τάξης να δώσει τόσα. Είπες τιμή από το τηλέφωνο? Εγώ έκανα το λάθος αυτό μία φορά. Πήγαινε εκεί, κόψε την κατάσταση, μίλα μαζί τους και βλέπεις. Ξεκαθάρισέ τους ότι δεν είναι δεσμευτικό το να πας από το σπίτι τους να μιλήσετε. Άλλωστε..δεν πρέπει να δεις και το μαθητή? Ρώτησε βασικά, οπότε δεν μπορούσα να μην της πω. Φαντάσου ότι με ρώτησε πόσο βγαίνει ο μήνας. Εντωμεταξύ η μαμά της έλειπε όταν με πήρε τηλ. οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα και πώς διαβίβασε την όλη συζήτηση. Και δεν μπορώ και να πάρω εγώ τώρα. Μη με περάσουν και για κανέναν ζήτουλα...
Παράθεση από: nebula στις Σεπτέμβριος 27, 2011, 09:36:24 μμΠαράθεση από: monogramma στις Σεπτέμβριος 27, 2011, 08:54:26 μμΠιστεύω ότι επειδή τα μαθήματα της κατεύθυνσης θέλουν ιδιαίτερη προετοιμασία είναι καλή τιμή τα 17 ευρώ. Το θέμα είναι όμως ότι οι ώρες τις κατεύθυνσης είναι πολλές και πλέον δεν ξέρω αν μπορεί καποιος ανθρωπος της μεσσαίας ή μικροαστικής τάξης να δώσει τόσα. Είπες τιμή από το τηλέφωνο? Εγώ έκανα το λάθος αυτό μία φορά. Πήγαινε εκεί, κόψε την κατάσταση, μίλα μαζί τους και βλέπεις. Ξεκαθάρισέ τους ότι δεν είναι δεσμευτικό το να πας από το σπίτι τους να μιλήσετε. Άλλωστε..δεν πρέπει να δεις και το μαθητή? Ρώτησε βασικά, οπότε δεν μπορούσα να μην της πω. Φαντάσου ότι με ρώτησε πόσο βγαίνει ο μήνας. Εντωμεταξύ η μαμά της έλειπε όταν με πήρε τηλ. οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα και πώς διαβίβασε την όλη συζήτηση. Και δεν μπορώ και να πάρω εγώ τώρα. Μη με περάσουν και για κανέναν ζήτουλα... τηλεφωνησε το παιδι μονο του?