Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ φέσι από παιδί που μου είχε βγάλει το λάδι όλη τη χρονιά. Μου άφησαν απλήρωτα 3 μαθήματα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τότε. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να συνεχίσω με το παιδί αυτό, αλλά εγώ ήμουν εντάξει στις υποχρεώσεις μου και περίμενα και το ίδιο από αυτούς.Ειλικρινά υπάρχουν άτομα που χρεώνουν proficiency 4-5 ευρώ την ώρα;;;;;
Σε περιοδους οικονομικης κρισης, οταν εισαι ανεργος (εκπαιδευτικος) πρεπει να ζησεις,...δεν εχεις περιθωρια πολυτέλειας των 20 ευρω την ωρα, ουτε καν των 15 ή των 10 (πολλες φορες). Οταν σε καθε οικογενεια ο ενας ειναι ανεργος και ο αλλος εχει 750 ευρω το μηνα.Το φροντιστηριο, οσο φθηνο και αν ειναι, γνωριζουμε πολυ καλα πως δεν βοηθαει παντα το παιδι. Επομενως ο γονιος προτιμαει να του κανει ιδιαιτερο με 8 ευρω την ωρα ελπιζοντας πως κατι περισσοτερο θα πετυχει για το παιδι του.Ειναι λοιπον για μενα (γιατι και γω τα εχω δει αυτα τα "χαρτακια") θεμα επιβιωσης ,κάλυψης βασικων αναγκων, αυτο που λεμε ολοι αξιοπρεπεια.Μακαρι να μπορουσαμε να κρατησουμε τις τιμες ψηλα!!Δυστυχως...