Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ιδιαίτερα αγγλικών σε γκρουπάκι 3-4 παιδιών αρχάριων, σε επαρχία, ποια τιμή θεωρείται λογική; Στα φροντιστήρια πόσο περίπου τους βγαίνει η ώρα;
Παράθεση από: morgan στις Ιούνιος 21, 2012, 12:07:39 μμΓια ιδιαίτερα αγγλικών σε γκρουπάκι 3-4 παιδιών αρχάριων, σε επαρχία, ποια τιμή θεωρείται λογική; Στα φροντιστήρια πόσο περίπου τους βγαίνει η ώρα;Χμ, προσωπικά εγώ θα ζητούσα 7 ευρώ το παιδί (για το επίπεδο που λες, και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αδέλφια στο γκρουπάκι). Καλά δεν είναι; Δεν ξέρω τι έχουν να προτείνουν και οι άλλοι..
Μιας και τελείωσε η φετινή σχολική χρονιά, έκανα την καθιερωμένη συζήτηση με τους γονείς σχετικά με τα μαθήματα που θα χρειαστούν του χρόνου (και αν θα χρειαστούν). Λίγο-πολύ οι περισσότεροι μου ζήτησαν να μειώσουμε την τιμή του μαθήματος. Προβληματίζομαι πολύ ειδικά για 2 κοπέλες. Η μία τελείωσε τώρα τη Β Λυκείου και θάλει όλα τα μαθήματα της Θεωρητικής (12 ώρες). Της έπαιρνα 15 ευρώ λίαν χατηρικώς. Η άλλη θα πάει τώρα Β Λυκείου και θέλει και αυτή όλη την Κατεύθυνση (7-8 ώρες). Της έπαιρνα επίσης 15 ερώ την ώρα. Να σημειωθεί ότι η τιμές αυτές είναι ήδη "εκπτωτικές" ας πούμε, δεδομένης της κρίσης και των λοιπών συνεπακολούθων της. Σκέφτομαι να μη συνεχίσω το μάθημα μαζί τους, δε μπορώ να κάνω μάθημα κατεύθυνσης με 12-13 ευρώ την ώρα. ποια η γνώμη σας?