Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσείς που αποφασίσατε να κάνετε μειώσεις, παίρνατε τόσα χρήματα, ώστε να μπορείτε να βγάλετε με άνεση τον μήνα σας ΚΑΙ το καλοκαίρι, που συνήθως δεν κάνει κανένας μάθημα και να έχετε τώρα το περιθώριο για μειώσεις;
Καλη επιτυχια!!!
Είναι λογικό βρε παιδιά αφού έχουν γίνει τόσες περικοπές να έχουν και τα ιδιαίτερα πρόβλημα. Είναι το φαινόμενο της χιονοστιβάδας..
Απλά συνάδελφοι πρέπει να σκεφτούμε και το χρόνο και τα έξοδα για να κάνουμε αυτή τη μία ώρα!! Αν ξοδεύουμε λίγο λιγότερα από όσα παίρνουμε, τότε αξίζει; Ήξερα γνωστό μου που πήγαινε για μία ώρα και έπαιρνε 6
EmmaB εγώ σήμερα τόλμησα να ζητήσω 14 ευρώ/ώρα για τάξη Lower (που ήταν και μαθητής της "τελευταίας στιγμής") και μου είπανε "α ευχαριστώ".. *κλικ* .. το κλείσανε στα μούτρα. Η ευγένεια στο μεγαλείο της, ειδικά όταν δεν τους συμφέρει..
Είχα τηλέφωνο από μητέρα για να αναλάβω το γιο της στη Γ Γυμνασίου στα φιλολογικά όπου δε διαβάζει και στις εξετάσεις δεν τα πήγε καθόλου καλά. Της είπα 13 ευρώ/ώρα και η απάντηση ήταν : "Τον είδες το μαθηματικό που έφυγε; Έρχεται από πιο μακριά από ότι εσύ και παίρνει 9 ευρώ/ώρα". Τί να της πεις τώρα; Της απάντησα πως δεν ξέρω τί κάνει ο μαθηματικός (έλεος δηλαδή ) η τιμή είναι αυτή, απαιτείται προετοιμασία απο μέρους μου στο σπίτι και ότι μπορεί να το σκεφτεί και να μου τηλεφωνήσει αν τελικά το αποφασίσει. Μου λέει: "Εντάξει, ας συμφωνήσουμε στα 10ευρώ"..Ούτε πατάτες να παζαρεύαμε. Αρνήθηκα και έφυγα ευγενικά. Αυτή μου κοπάνησε την πόρτα στη μούρη.
Παράθεση από: monogramma στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 03:47:00 pmΕίχα τηλέφωνο από μητέρα για να αναλάβω το γιο της στη Γ Γυμνασίου στα φιλολογικά όπου δε διαβάζει και στις εξετάσεις δεν τα πήγε καθόλου καλά. Της είπα 13 ευρώ/ώρα και η απάντηση ήταν : "Τον είδες το μαθηματικό που έφυγε; Έρχεται από πιο μακριά από ότι εσύ και παίρνει 9 ευρώ/ώρα". Τί να της πεις τώρα; Της απάντησα πως δεν ξέρω τί κάνει ο μαθηματικός (έλεος δηλαδή ) η τιμή είναι αυτή, απαιτείται προετοιμασία απο μέρους μου στο σπίτι και ότι μπορεί να το σκεφτεί και να μου τηλεφωνήσει αν τελικά το αποφασίσει. Μου λέει: "Εντάξει, ας συμφωνήσουμε στα 10ευρώ"..Ούτε πατάτες να παζαρεύαμε. Αρνήθηκα και έφυγα ευγενικά. Αυτή μου κοπάνησε την πόρτα στη μούρη.Το ό,τι δε δέχτηκες, δε σημαίνει ότι η μητέρα δικαιούται να είναι και αγενής. Ήμαρτον δηλαδή!
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 03:49:00 pmΠαράθεση από: monogramma στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 03:47:00 pmΕίχα τηλέφωνο από μητέρα για να αναλάβω το γιο της στη Γ Γυμνασίου στα φιλολογικά όπου δε διαβάζει και στις εξετάσεις δεν τα πήγε καθόλου καλά. Της είπα 13 ευρώ/ώρα και η απάντηση ήταν : "Τον είδες το μαθηματικό που έφυγε; Έρχεται από πιο μακριά από ότι εσύ και παίρνει 9 ευρώ/ώρα". Τί να της πεις τώρα; Της απάντησα πως δεν ξέρω τί κάνει ο μαθηματικός (έλεος δηλαδή ) η τιμή είναι αυτή, απαιτείται προετοιμασία απο μέρους μου στο σπίτι και ότι μπορεί να το σκεφτεί και να μου τηλεφωνήσει αν τελικά το αποφασίσει. Μου λέει: "Εντάξει, ας συμφωνήσουμε στα 10ευρώ"..Ούτε πατάτες να παζαρεύαμε. Αρνήθηκα και έφυγα ευγενικά. Αυτή μου κοπάνησε την πόρτα στη μούρη.Το ό,τι δε δέχτηκες, δε σημαίνει ότι η μητέρα δικαιούται να είναι και αγενής. Ήμαρτον δηλαδή!Γιατι ειναι αγενεις δε μπορω να καταλαβω; Αφου απ'οτι φαινεται μπορουν να βρουν καθηγητες με 9 και 8 ευρω,ποιο ειναι το προβλημα τους;