Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από γλυφάδα για ένα ιδιαίτερο και μου είπαν για 2 ώρες χημεία Β λυκείου θετικής (2 μονόωρα) με 7 € την ώρα! Δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω! Δεν το δέχτηκά και ελπίζω να έπραξα καλά! Θα έπρεπε να ξενιτευτώ για μία ώρα κάθε φορά για να παίρνω 7 €! Καλά δεν έκανα;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Οκτώβριος 07, 2012, 08:03:30 μμΚαλησπέρα συνάδελφοι! Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από γλυφάδα για ένα ιδιαίτερο και μου είπαν για 2 ώρες χημεία Β λυκείου θετικής (2 μονόωρα) με 7 € την ώρα! Δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω! Δεν το δέχτηκά και ελπίζω να έπραξα καλά! Θα έπρεπε να ξενιτευτώ για μία ώρα κάθε φορά για να παίρνω 7 €! Καλά δεν έκανα;Έπραξες άριστα.
Πάντως ήθελα 1 ώρα να πάω και μία να έρθω! Αν βάλω και την προετοιμασία - διορθώσεις δε θα έμενε τίποτα!
Προσωπικά μου έχουν τύχει διάφορα,όπως να ακούσω πχ τυχαία ότι ο δάσκαλος της κιθάρας παίρνει αρκετά παραπάνω από εμένα(δεν παίρνω πολλά),την ώρα που μου έλεγαν ότι δεν αντέχουν ούτε ένα ευρώ αύξηση.Επίσης είναι λίγο περίεργο να σου λένε ότι δεν έχουν λεφτά (για ένα δύο ευρώ αύξηση,την στιγμή που τους έχεις εξηγήσει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για σένα) και μετά να βλέπεις τα παιδιά με καινούρια κινητά και ρούχα των 100 και βάλε ευρω.
Παράθεση από: loumbago στις Οκτώβριος 07, 2012, 08:21:27 μμΠαράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Οκτώβριος 07, 2012, 08:03:30 μμΚαλησπέρα συνάδελφοι! Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από γλυφάδα για ένα ιδιαίτερο και μου είπαν για 2 ώρες χημεία Β λυκείου θετικής (2 μονόωρα) με 7 € την ώρα! Δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω! Δεν το δέχτηκά και ελπίζω να έπραξα καλά! Θα έπρεπε να ξενιτευτώ για μία ώρα κάθε φορά για να παίρνω 7 €! Καλά δεν έκανα;Έπραξες άριστα. +++++++++++++++ Αλλά έχω και 1 απορία. Αν δεν ήταν από Γλυφάδα, αλλά από πχ Κοκκινιά, πόσο θα σου έλεγαν, 3;