*

Ψηφοφορία

πόσα χρήματα παίρνετε στα ιδιαίτερα (για ένα άτομο) κατα μέσο όρο;

5-10 ευρώ χωρίς απόδειξη
73 (16.8%)
10-15 ευρώ χωρίς απόδειξη
193 (44.5%)
15-20 ευρώ χωρίς απόδειξη
93 (21.4%)
20-25 ευρώ χωρίς απόδειξη
21 (4.8%)
25-30 ευρώ χωρίς απόδειξη
15 (3.5%)
10-15 ευρώ με απόδειξη
13 (3%)
15-20 ευρώ με απόδειξη
10 (2.3%)
20-25 ευρώ με απόδειξη
5 (1.2%)
25-30 ευρώ με απόδειξη
2 (0.5%)
30-40 ευρώ με απόδειξη
9 (2.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 432

Αποστολέας Θέμα: Τιμές για ιδιαίτερα  (Αναγνώστηκε 779612 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Απ: Τιμές για ιδιαίτερα
« Απάντηση #168 στις: Μαΐου 30, 2008, 07:57:07 pm »
Έχεις κέρδος την εκτίμησή μου.

Α, και την υπέροχη γεύση του dolca!
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:18:17 »

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Μαΐου 30, 2008, 08:28:12 pm »
Eυχαριστω πολυ Σιοβαρα, η συμπαρασταση σας αξιζει πολλα.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Μαΐου 30, 2008, 08:57:55 pm »
Sirina, παράτα την να πάρει την άλλη .... >:(
(Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις καλό καθηγητή στο ιδιαίτερο και δεν μιλάω σαν καθηγήτρια αλλά ως ανάμνηση του όταν ήμουν μαθήτρια. Εσείς πιθανότατα δεν κάνατε ιδιαίτερα αλλά εγώ μαθηματικά μόνο με ιδιαίτερα καταλάβαινα.
Και μια από τις καθηγήτριες η οποία ήταν φυσικά αδιόριστη, και αυτή και ο σύζυγος της,
με πήρε στα μαθηματικά μαθήτρια του 9 (στο γυμνάσιο εννοώ) και πήρα από 18 στο β' τρίμηνο και 19 στο γ'τρ. Και για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματός μου, αν πχ ήταν και δευτερο παιδί στο μάθημα δεν καταλάβενα πάλι, επρεπε να δειχνουν σε μενα αποκλειστηκα για τον λογο αυτο δεν μπορουσα να πάω φροντηστιριο. (Πω πω η Αγάπη δεν θα με είχε αναλάβει με τίποτα  ;D) Και πόσο έπαιρνε; Λίγο περισσότερα από τους άλλους αλλά άξιζε τον κόπο. Το 1985 8 χιλιάδες τον μήνα έβγαινε, για να καταλάβετε δίναμε 5χλδ ενοίκιο τότε στο σπίτι. Την έψαχνα σαν τρελή την επόμενη χρονιά αλλά είχαν διοριστεί και οι δύο και μάλιστα στην Κύπρο.

Η αξία σου θα αναγνωριστεί όταν θα διδάξει το παιδί κάποια άλλη που δεν θα το βοηθήσει να γίνει καλύτερο στο μάθημα…και να είσαι σίγουρη πως θα σε ψάξει.

Κύρια Σούλα να είστε καλά όπου και αν βρίσκεστε.... :)

Έλα............υπερβολές............ ;D ;D ;D

Αυτό που ανέφερα δεν το ανέλαβα τελικά γιατί δε μου άρεσε η νοοτροπία : έλα μωρέ......δε θέλουμε να πάρει και 20...........
Λες και εσύ χρεώνεις διαφορετική τιμή για να κάνεις μάθημα για να πάρει το παιδί 20 και διαφορετική για να πάρει 15.................

Στους δε καλούς........πχ άμα έχει 18 και πάρει 17 τους χρωστάμε και από πάνω........... :P

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Μαΐου 30, 2008, 09:17:24 pm »
Δεν δεχτηκα. Μου εκανε αυτην την ειδυλιακη προταση δηλ να παω απο 12 σε 8 ευρω και επειδη ακρη δεν βγαζαμε ειπα οτι θα απαντησω αυριο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:18:17 »

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Μαΐου 30, 2008, 09:22:06 pm »
Κούκλα μου, ούτε να το συζητάς. Μην πας...Θα βρεις αλλα ιδιαιτερα ειμαι σιγουρη για αυτό...Μου την εχει δωσει η "κυρία"...και την πιτα ολοκληρη και τον σκύλο χορτάτο ...πως να γίνει δλδ; Όλα δικά τους;
Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Μαΐου 30, 2008, 09:24:21 pm »
Γνώμη μου είναι...........να της πεις..........: Οι τιμές μου είναι αυτές,σε εσάς θα την κατεβάσω στα 10 ευρώ και με την πορυπόθεση ότι θα κάνουμε 2ωρα μαθήματα
                                                           γιατί κρίνω ότι αυτά είναι πιο αποτελεσματικά. Για την άλλη κοπέλα δε μπορώ να έχω γνώμη...........
                                                           ο καθένας κοστολογεί τη δουλειά του,ότι δίνεις παίρνεις εξάλλου.
                                                           Εάν συμφωνείται..........καλώς.

Ρε συ............σε ψαρεύει.........σου λέει εγώ θα την πιέσω και ότι κάτσει..........άμα τη ρίξει την τιμή κέρδος θα έχω.
Ειδικά άμα ξέρει ότι έχεις ανάγκη από δουλειά..........θα φτάσει στα άκρα για να γλιτώσει ότι μπορεί.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος garfield-maria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Μαΐου 30, 2008, 10:24:30 pm »
Κατά την γνώμη μου εσύ πρέπει να κοστολογήσεις την δουλειά σου και να δεις εάν θες ή όχι να του κάνεις μ΄θημα. Μου έχουν τύχει πολλά σε ιδιαίτερα και κατέληξα στο ότι ΕΣΥ όσο νομίζεις ότι αξίζεις τόσο να βάζεις γιατί διαφορετικά θα νομίζουν ότι δν έχεις άλλα ιδιαίτερα και αναγκαστικά κάνεις με 8 ευρώ. Ελάχιστοι άνθρωποι εκτιμούν κάτι τέτοια. Την  έχω πατήσει πολλές φορές και έχω χάσει λεφτά αρκετά, εκ πείρας στο λέω!!! Έχει τύχει όμως και να κάνω ιδιαίτερα σε παιδιά - 3 χρόνια - τζάμπα! Αλλά οι άνθρωποι είχαν οικονομικό πρόβλημα και σε πληροφορώ μόνο άγαλμα δεν μου έστησαν - αλλά το άξιζαν και αυτοί και τα παιδιά τους!
Εσύ κρίνεις και εσύ αποφασίζεις με πόσο κοστολογείς την δουλειά σου!Έτσι πιστεύω εγώ...

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Μαΐου 30, 2008, 10:58:25 pm »
Λοιπόν εγώ προτείνω να το παίξεις Ναόμι Κάμπελ. Θυμάσαι τι έλεγε; Ότι δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της για λιγότερο από 10.000 δολλάρια.  8) 8) ;D ;D ;D
Σωστή η τύπισσα τελικά...
Λοιπόν κι εσύ, σκέψου πόσο κοστολογείς το μάθημά σου (σε λογικά πλαίσια για την περιοχή που μένει το παιδί) και μείνε σταθερή εκεί, εκτός αν εσύ ή η συγκεκριμένη οικογένεια έχει φοβερό οικονομικό πρόβλημα. Αν μπεις στη διαδικασία του παζαρέματος, νομίζω ότι υποτιμάς τη δουλειά σου (είναι σαν να παζαρεύετε για ένα χαλί και όχι για τη μόρφωση του παιδιού) και της δίνεις και δικαίωμα να σου θέσει εκείνη τιμή, γιατί πιστεύει ότι είσαι απελπισμένη.
Κι αν σου ξαναπεί τις εξυπνάδες με τον καφέ, πες της ότι είσαι τόσο πνιγμένη στα ιδιαίτερα που δεν προλαβαίνεις να πας για καφέδες και ότι γι' αυτό, αν αναλάβεις το μικρό, χάρη θα της κάνεις.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μαΐου 30, 2008, 11:33:17 pm »
Kαταρχην τα χρηματα αυτα (8 ευρω) δεν τα παιρνεις ουτε στο φροντιστηριο. Θα παρεις 10-12 + τα ενσημα σου.
Δευτερον οποιος συναδελφος δεχεται να παρει αυτα τα λεφτα δημιουργει αρνητικο κλιμα για ολους τους συναδελφους.
Δεν ειναι δυνατον να πιστευει καποιος οτι θα κανει στο παιδι του  ιδιαιτερα με κατω απο 15 ευρω. Τι αγοραζεις σημερα με 15 ευρω? Ενα κιλο φετα ισως?
Δεν πιστευω η δουλεια μας κοστολογειται, ποσο μαλλον με 8 ευρω  >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Αυτο που κανουμε δεν εκτιμαται οικονομικα και το ποσο που παιρνουμε ειναι ενα αντισταθμισμα για ολα τα χρηματα που πληρωσαν οι γονεις μας τοσο χρονια για να μας σπουδασουν.
Ο λαος λεει οτι το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι. Καλυτερα ενα ιδιαιτερο των 20 παρα 3 των 8. Εσυ sirina πιστευεις οτι θα το εκτιμησουν αν ριξεις την τιμη?
1.Θα σε περασουν για πεινασμενη
2.Θα θεωρησουν οτι δεν εισαι καλη και οτι δεν εχεις μαθηματα γι'αυτο συμβιβαζεσαι με ψιχουλα
3.Θα γελανε πισω απο την πλατη σου στην υγεια του κοροιδου.
Δεν πιστευω οτι υπαρχουν ατομα αξιολογα στο χωρο μας που θα δεχονταν να κανουν μαθημα με 8 ευρω. Πιστεψε με λοιπον αν οι "ανταγωνιστριες" παιρνουν τοσα, τοτε ή δεν αξιζουν μια ή πεινανε τα παιδια τους. :(
Και επειδη στη Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι οπως ειπε ο Τσαρουχης φροντισε  απο τη δουλεια σου να ζεις αξιοπρεπεπως και μη ξεπουλιεσαι . Αν οι αλλοι σε περνουν για κακομοιρα ποτε δε θα αναγνωριστει η αξια σου. Αν ομως εχεις εμπιστοσυνη στις δυναμεις σου και δηλωνεις για ποιους λογους ζητας αυτα που ζητας τοτε πιστεψε με θα σου ερθουν τα καλυτερα και τα πιο αξιολογα ιδιαιτερα.
Καλυτερα να κανεις δωρεαν μαθημα σε ενα παιδακι που ξερεις οτι εχει αναγκη απο μονη σου παρα να γινεσαι θυμα σε καθε εξυπνακια που θα λεει σε ολους οτι δινει 30 ευρω για ιδιαιτερο του παιδιου του και αυτος θα δινει μονο 8.

Πιστεψε στον εαυτο σου και καλυτερα κατσε σπιτι σου να διαβαζεις για τον ΑΣΕΠ παρα να σου βγει το ονομα του στυλ "τα κανει όλα και συμφερεϊ".
Λυπαμαι sirina μου αν σου μιλω λιγο σκληρα αλλα μετα απο 17 χρονια εμπειριας σε φροντιστηρια και ιδιαιτερα και αφου εχω μπαινοβγει σε δεκαδες σπιτια σου λεω οτι κανεις δε θα σε εκτιμησει αν δεν εκτιμησεις η ιδια τον εαυτο σου. Μαθε να ζητας αυτο που δικαιουσαι απο τωρα που ειναι νωρις. Καλυτερα να σου βγει το ονομα της "ακριβοθωρητης" παρα να πηγαινεις στο σπιτι και φευγοντας να κανεις και το σφουγγαρισμα. Γιατι να εισαι σιγουρη οτι η οικιακη βοηθος τους στοιχιζει τοσο οσο εσυ και την προσεχουν καλυτερα απο εσενα μη τυχον τους φυγει και δεν βρουν αλλη.

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 30, 2008, 11:43:13 pm »
Εχετε απολυτο δικιο αυτο θα κανω. Θα της πω οτι δεν μπορω να το δεχτω γιατι ειχα κοστολογησει τοσο την δουλεια μου θεωροντας οτι ανταποκρινεται και στο πτυχιο μου, και στον κοπο μου, και στο υλικο που προσφερω και στο αποτελεσμα που φερνω, ενω ειναι μια λογικη πληρωμη. Τωρα αν θεωρει οτι η αλλη με τα 8 ειναι καλυτερη καλως να παει εκει, αλλα εγω δεν κανω εκπτωση γιατι αυτο με προσβαλει σαν εκπαιδευτικο και σαν ανθρωπο.

Θα το διαμορφωσω μεχρι αυριο γιατι θελω να κανω μια μεγαλοπρεπη αλλα οχι αλαζονικη δηλωση-τιμημενη εξοδο. Ε οχι και παζαρια στην μπορφωση κυρια μου!

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μαΐου 30, 2008, 11:55:35 pm »
Εύγε, sirina. Νομίζω ότι πήρες τη σωστή απόφαση. Και κατά την ταπεινή μου άποψη, μην δώσεις και πολλές εξηγήσεις, γιατί θα μοιάζεις σαν να απολογείσαι για τα αυτονόητα.
Περιμένουμε ενημέρωση για τα μούτρα της κυρίας αύριο. ;)
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μαΐου 30, 2008, 11:59:39 pm »
Θα παρω τηλ μεσημερακι οποτε Κυριακη θα σας εχω τα καθεκαστα. Εμενα το μονο που με ποναει ειναι οτι ειναι σε καλη ηλικια που εχεις πολλους φιλους με αποτελεσμα να διακινδυνευω πιθανη μελλοντικη πελατεια. Αλλα επειδη κανεις δεν μαντευει το μελλον θα μεινω σταθερη στην ιδεολογια και οτι βρεξει ας κατεβασει.

Για αλλη μια φορα ευχαριστω που ασχοληθηκατε!

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Μαΐου 31, 2008, 12:36:04 am »
Sirina μου θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω.Εμείς κοστολογούμε τη δουλειά μας και προσφέρουμε στα παιδιά όχι μόνο γνώσεις αλλά και υποστήριξη και πολλά άλλα.Η συγκεκριμένη κυρία φαίνεται ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει τι προσφέρεις στο παιδί της!Άφησε την λοιπόν να πάει αλλού αν νομίζει ότι θα είναι καλύτερα.Το θεωρώ τουλάχιστον υποτιμητικό να σου κάνει παζάρια για 2 ευρώ!Αυτά τα χρήματα δε θα σε σώσουν αν τα πάρεις,αλλά θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τον αυτοσεβασμό σου.Πάλι καλά δηλαδή που δε σου πρότεινε να του κάνεις και τζάμπα μάθημα ή να τους πληρώνεις εσύ!Ο κόσμος μάλλον δεν πάει καλά!
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος Nema

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Μαΐου 31, 2008, 10:46:47 am »
Sirina, δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση΄. Με  ηρεμία κια αξιοπρέπεια...η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει !! Μπορείς ωστόσο να της αφήσεις την κάρτα σου σε περ'ιπτωση που βρεθεί κάποιο άλλο ιδαιίτερο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... δεν ξέρω πςω ακούγεται στους υπόλοιπους συναδέλφους ...

Και μην αγχώνεσαι ...όποιος προσπαθεί και δεν επαναπαύεται, ποτέ δεν χάνεται!!! Κάθε εμπόδιο για καλό!!!  :)
Δε χρειάζεται να είμαστε οι καλύτεροι. Αξίζει να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182612
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)