Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sirina, παράτα την να πάρει την άλλη .... (Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις καλό καθηγητή στο ιδιαίτερο και δεν μιλάω σαν καθηγήτρια αλλά ως ανάμνηση του όταν ήμουν μαθήτρια. Εσείς πιθανότατα δεν κάνατε ιδιαίτερα αλλά εγώ μαθηματικά μόνο με ιδιαίτερα καταλάβαινα.Και μια από τις καθηγήτριες η οποία ήταν φυσικά αδιόριστη, και αυτή και ο σύζυγος της,με πήρε στα μαθηματικά μαθήτρια του 9 (στο γυμνάσιο εννοώ) και πήρα από 18 στο β' τρίμηνο και 19 στο γ'τρ. Και για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματός μου, αν πχ ήταν και δευτερο παιδί στο μάθημα δεν καταλάβενα πάλι, επρεπε να δειχνουν σε μενα αποκλειστηκα για τον λογο αυτο δεν μπορουσα να πάω φροντηστιριο. (Πω πω η Αγάπη δεν θα με είχε αναλάβει με τίποτα ) Και πόσο έπαιρνε; Λίγο περισσότερα από τους άλλους αλλά άξιζε τον κόπο. Το 1985 8 χιλιάδες τον μήνα έβγαινε, για να καταλάβετε δίναμε 5χλδ ενοίκιο τότε στο σπίτι. Την έψαχνα σαν τρελή την επόμενη χρονιά αλλά είχαν διοριστεί και οι δύο και μάλιστα στην Κύπρο. Η αξία σου θα αναγνωριστεί όταν θα διδάξει το παιδί κάποια άλλη που δεν θα το βοηθήσει να γίνει καλύτερο στο μάθημα…και να είσαι σίγουρη πως θα σε ψάξει.Κύρια Σούλα να είστε καλά όπου και αν βρίσκεστε....