Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι ειναι! Αν δεν μπορουν να πληρώσουν ιδιαίτερο μάθημα ας τα στείλουν φροντιστήριο. Είναι απλά τα πράγματα.. Και νομίζω τελευταία κάποιοι γονείς έχουν πολύ θράσος.. Ή νομίζουν ότι στο φροντιστήριο θα μπορούν να κάνουν και παζαρια?
To πιο εξοργιστικό δεν είναι το παζάρι, πες ότι θέλει να πετύχει μια καλύτερη τιμή, αλλά το να παρακαλάς μετά για τα χρήματα που έχεις δουλέψει. Έτυχε σε φίλο μου να του χρωστάνε 600
Συνάδελφε τα περισσότερα φροντιστήρια χρεώνουν από 5 έως 8
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 18, 2013, 10:50:42 pmΣυνάδελφε τα περισσότερα φροντιστήρια χρεώνουν από 5 έως 8
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 18, 2013, 10:43:04 pmTo πιο εξοργιστικό δεν είναι το παζάρι, πες ότι θέλει να πετύχει μια καλύτερη τιμή, αλλά το να παρακαλάς μετά για τα χρήματα που έχεις δουλέψει. Έτυχε σε φίλο μου να του χρωστάνε 600
Οτι εχει συμφωνηθει εννοειται οτι πρεπει να τηρειται.Εξακολουθω ομως και πιστευω οτι εαν η επομενη γεννια ειναι η χαμενη, τοτε η (περιπου) δικη μας ειναι η καταραμενη.Και τουτο γιατι με τις πραξεις μας και τις συμπεριφορες μας παραδιδουμε στην επομενη γεννια ενα απολυτο τιποτα.Τα μεγιστα συνεβαλε στην πληρη καταρρευση της ελληνικης κοινωνιας η παραπαιδεια και οι εραστες της.Καλο βραδυ, εχουμε διαφορετικη θεωρηση του πραγματος .