Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαίρη Κ. στις Αυγούστου 25, 2013, 01:31:15 amοπως λενε και στο χωριο μου οποιος ειναι εξω απο το χορο,πολλα τραγουδια ξερει!ολοι νομιζουν κ ειδικα οι γονεις οτι οι καθηγητες καθονται ολη μερα...αγνοουν το ατελειωτο διαβασμα,την προετοιμασια,το διορθωμα κτλ....Δε νομιζω οτι ολοι οι γονεις να σκεφτονται με αυτο τον τροπο.Απο την αλλη ομως για εναν που μπηκε στο φυσικο με 13,5 σιγουρα απαιτειται πολυυυυυυυυυυυυυυ προετοιμαια για να κανει μια ωρα μαθημα και παλι υπο τουποθεσεις.Εχετε σκεφτει αληθεια οτι ενας φοιτητης του 13 που μπαινει σημερα στο μαθηματικο η στο φυσικο, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ειναι αδυνατο να ολοκληρωσει τη οιτηση του και οτι δεν μπορει να παρει πτυχιο?Οσοι φυσικοι πηραν πτυχιο επι εποχης πριφτη κλπ, ισως κατι καταλαβαινουν πως ηταν τα πτυχια τοτε και πως ειναι τωρα αφου φτασαμε στο σημειο φοιτητες με 13 και 14 να παιρνουν πτυχιο.Ο εν λογω χαμηλων βαθμολογιων εισακτεοι, λογικο ειναι να χρειαζονται τριημερα προετοιμασιων.
οπως λενε και στο χωριο μου οποιος ειναι εξω απο το χορο,πολλα τραγουδια ξερει!ολοι νομιζουν κ ειδικα οι γονεις οτι οι καθηγητες καθονται ολη μερα...αγνοουν το ατελειωτο διαβασμα,την προετοιμασια,το διορθωμα κτλ....
Δηλ. κινούμαστε στην πρώτη κατηγορία; (5-10 χωρίς απόδειξη)
αυτο που έχω καταλάβει από την 1 χρόνο και κάτι πείρα μου στα ιδιαίτερα είναι ότι οι γονείς θέλουν και δουλειά να γίνει και ταυτόχρονα να μην πληρώσουν πολλά. Και δυστυχώς μέχρι στιγμής μου χουν τύχει μαθητές γυμνασίου που δε δίνουν πάνω από 10. Και αναγκάζεσαι πολλές φορές, ειδικά όταν έχεις υποχρεώσεις και δεν μένεις σε δικό σου σπίτι, να πεις οκ ας είναι..Απλά βρίσκουν πολλές φορές και πάτημα ταν ζητάνε καθημερινό διάβασμα και θεωρούν ότι πρέπει να πάρεις λιγότερα.