Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω μια απορια για τα φροντιστηρια ...πολλα απο αυτα δεν παιρνουν χρηματα την πρωτη χρονια αλλα κανουν 1-2 χρονιες τα ιδια και τα ιδια. Πως προλαβαινουν και στελνουν τα παιδια για διπλωματα στην ωρα τους και μαλιστα με μεσο ορο μαθητων 8-9 ανα τμημα?
ασχετο μπορει να ειμαι εκτος θεματος αλλα ηθελα να ρωτησω το εξης.. μου ειπαν απο φροντιστηριο να μου δινουν 8 ευρω την ωρα συν ασφαλεια χωρις επιδοματα χριστουγεννων πασχα κλπ...η νομοθεσια οριζει 9,78 ευρω την ωρα με επιδοματα με απολα.. ποσα φροντιστηρια τηρουν τη νομοθεσια αυτη; τι να κανω;
ασχετο μπορει να ειμαι εκτος θεματος αλλα ηθελα να ρωτησω το εξης.. μου ειπαν απο φροντιστηριο να μου δινουν 8 ευρω την ωρα συν ασφαλεια χωρις επιδοματα χριστουγεννων πασχα κλπ...η νομοθεσια οριζει 9,78 ευρω την ωρα με επιδοματα με απολα.. ποσα φροντιστηρια τηρουν τη νομοθεσια αυτη; τι να κανω;Μήπως εννοείς 9,78 μεικτά την ώρα; Αν είσαι σε φροντηστήριο ξένων γλωσσών και έχεις προυπηρεία μικρότερη ή ίση των 2 ετών και δεν είσαι παντρεμένη ή δεν έχεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό (αυτό ήταν βέβαια ανέκδοτο γιατί κανείς δεν τα αναγνωρίζει!!) είναι πολύ καλά το 9,78€ μεικτά την ώρα και καθαρά βγαίνουν 8,1€/ώρα. Τα επιδόματα πρέπει κανονικά να στα δίνουν, αλλά πολυ δεν το κάνουν..... Εγώ φέτος θα τους πάω και το πιστοποιητικό γάμου που είναι συν 10% στην ώρα. Θα έχουμε γλέντια το βλέπω!!
απο τα ιδιαιτερα δεν εχεις ασφαλιση ομως. στο φροντιστηριο θα παω απλα και μονο για τα ενσημα.Μπορείς να κάνεις αυτασφάλιση και να πληρώνεις μόνη σου το ΤΕΒΕ, αλλά δεν ξέρω αν και κατα πόσο σε συμφέρει μιας και τα μισά ίσως και περισσότερα θα στα παίρνει το ταμείο.
ναι αλλα πες τωρα εχεις ιδιαιτερα πληρωνεις την ασφαλιση. εισαι ιγουρος οτι και αυριο θα εχεις;δεν ξερω αλλα καθε χρονο εγω ζω μες στην ανασφαλεια. τελικα παντα εχω ιδιαιτερα αλλα σιγουρια δε μου προσφερουν...
Έλα τώρα!Υπερβολές!Δεν έχεις σιγουριά με τα ιδαίτερα..........Μια χαρά είσαι και μπορείς και χαλαρά να κάνεις και οικογένεια.
ναι αλλα πες τωρα εχεις ιδιαιτερα πληρωνεις την ασφαλιση. εισαι ιγουρος οτι και αυριο θα εχεις;δεν ξερω αλλα καθε χρονο εγω ζω μες στην ανασφαλεια. τελικα παντα εχω ιδιαιτερα αλλα σιγουρια δε μου προσφερουν...Δυστυχώς ούτε το ένα ούτε το άλλο σου εξασφαλίζουν μονιμότητα! Απλά η ασφάλιση μέσω φροντιστηρίου σου κοστίζει λιγότερο, αλλά σου αποφέρει και λιγότερα χρήματα.