0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anikologr στις Ιουλίου 15, 2013, 12:46:58 pmΡε παιδιά απορώ. Τόσοι συνάδελφοι χάνουν την δουλειά τους και πριν μία ώρα στην περιφερειακή διεύθυνση δυτική Ελλάδας ήταν 20 άτομα. Καλά οι υπόλοιποι που νομίζουν ότι την γλίτωσαν αδιαφορούν αλλά οι καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που είναι? Μιλάμε γελάει όλος ο κόσμος με την αδιαφορία μας...Συμφωνώ απόλυτα. στη δική μας β/θμια οι καθηγητές μαθημάτων γενικής παιδείας έλαμψαν δια της απουσίας τους, ενώ από καθηγητές ειδικοτήτων παρευρίσκονταν μόνο από τις ειδικότητες που θίγονται, και πάλι όχι όλοι. ούτε να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους με τους οποίους δουλέψαμε τόσα χρόνια μαζί δεν είμαστε ικανοί...
Ρε παιδιά απορώ. Τόσοι συνάδελφοι χάνουν την δουλειά τους και πριν μία ώρα στην περιφερειακή διεύθυνση δυτική Ελλάδας ήταν 20 άτομα. Καλά οι υπόλοιποι που νομίζουν ότι την γλίτωσαν αδιαφορούν αλλά οι καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που είναι? Μιλάμε γελάει όλος ο κόσμος με την αδιαφορία μας...
Στην Ελμε Πιεριας διαβασα στο ιντερνετ αφηνουν τους συναδελφους να κανουν αποσπασεις. Γιατι δεν αφηνουν κ ολες οι αλλες?? Εγω Τριτη θα κατεβω Αθηνα για οσους απολυονται κ για μενα κ για ολους. Αυτοι γιατι να μου το κανουν εμενα αυτο κ να με στηλουν μακρια απτα παιδια μου μη μπορωντας να κανω αιτηση για αποσπαση?? Η θα πρεπει να ψαχνω βθμια ανοιχτη?? ΕΛΕΟΣ!!!
Σε ευχαριστω πολυ!! Ευχομαι να πανε ολα καλα για ΟΛΟΥΣ μας!!!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΣυνεχίζουν οι καθηγητές την κατάληψη στη ΔΔΕ ΧανίωνΗ ΓΣ της ΕΛΜΕ Χανίων αποφάσισε1. Τη συνέχιση της κατάληψης της ΔΔΕ Χανίων μέχρι και την Δευτέρα 22/7/13, ημέρα που σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο (εφόσον ψηφιστεί) τίθενται σε διαθεσιμότητα δυόμισι χιλιάδες συνάδελφοί μας2. Πορεία την Τετάρτη 17/7/13 από κοινού με τους εργαζομένους στους ΟΤΑ3. Κατάληψη των ΕΠΑΛ και της ΕΠΑΣ της πόλης των Χανίων την Πέμπτη 18/7, ημέρα εφημερίας των σχολείων4. Πραγματοποίηση και στα Χανιά παλλαϊκού συλλαλητηρίου ενάντια στην παρουσία του
Παράθεση από: PAMELA27 στις Ιουλίου 15, 2013, 11:41:53 pmΣε ευχαριστω πολυ!! Ευχομαι να πανε ολα καλα για ΟΛΟΥΣ μας!!!εγω θα σου προτεινα να μην ακους το μακρυ κ το κοντο του καθενος εδω μεσα, αλλα να ζητησεις υπευθυνη απαντηση απο το υπουργειο...αν ο συναδελφος εχει αδικο, δε θα αλλαξει σε τιποτε η ζωη του...εσυ ομως θα χασεις τη δυνατοτητα να εισαι κοντα στην οικογενεια σου...κ συ ρε arvila αφου δεν ξερεις γιατι δινεις διοικητικες συμβουλες;