*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14  (Αναγνώστηκε 716907 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thephantom

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14
« Απάντηση #168 στις: Αύγουστος 29, 2013, 08:21:45 πμ »
καλημέρα παιδιά
και εγώ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. με τις μετατάξεις καλύπτει τα περισσότερα ΕΑΕΠ (αν όχι όλα), οπότε τι μενει για μας (τα κλασσικά σχολεία); θα συμφωνήσω με τo/ην tangerine, ότι το εσπα δεν καλύπτει κλασσικά σχολεία, όποτε πως θα μας πάρει; επίσης, ένα άλλο ερώτημα: θα τα καλύψει όλα τα σχολείαι; πέρυσι δεν έστειλε ξαθηγητές σε πολλά κλασσικά. εκφράζοντας καθαρά προσωπική γνώμη, νομίζω ότι θα δουλέψουν οι πρώτοι 100 περίπου και ανάλογα τι εχουν δηλώσει φυσικά.  οι κυκλάδες στις οποιες δουλεύω τα τελευταία 5 χρόνια έκλεισαν με αυτές τις μετατάξεις. πέρυσι πήρε 8-9 άτομα καθώς δεν υπάρχουν πολλά σχολεία με αναμορφωμένο πρόγραμμα. μένουν μόνο μερικά κλασσικά που νομίζω καλύπτονται με μειωμένο. εγώ με νούμερο λίγο πάνω από το 300 (μόνο ΑΚΩ έχω δηλώσει) δεν νομίζω να δουλεύω. καλή επιτυχία σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:58:36 »

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Αύγουστος 29, 2013, 01:19:34 μμ »
Σημερα τα ματια μου κανουν πουλακια!!!!τις ειδατε τις βασεις της αγγλικης??? 4% ανοδο!οι βασεις ηταν πιο ψηλα και απο μερικα τμηματα της ιατρικης!!!!τι να πεις? ας καλωρισουμε τους 350 νεους συναδελφους μας με την ελπιδα οτι μεχρι να τελειωσουν τη σχολη θα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο τα πραγματα,( αν και δεν το κοβω!!!)

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Αύγουστος 29, 2013, 01:43:54 μμ »
Thephantom, και γω με τις μεταταξεις τις ιδιες σκεψεις εκανα αλλα καθε χρονο δεν εστελνε συναδελφους απο την δευτεροβαθμια στην πρωτοβαθμια; δεν ξερω με τι καθεστως, αποσπασεις ή μεταθεσεις κτλπ., δεν ξερω και καλα την ορολογια των μονιμων,  απλα τωρα τους εστειλε μονιμα εκει. και παλι ομως, οπως κ περσι επαιρνε αναπληρωτες.
εγω πιστευω οτι θα κινηθει στα περσινα νουμερα αντε καπου πιο κατω.

sofikiti, καλως - κακως η αγγλικη εχει και αλλες διεξοδους εκτος απο την εκπαιδευση. τωρα αν αυτοι που μπηκαν εχουν στο μυαλο τους την εκπαιδευση και μονο και δη στην Ελλαδα, ε την πατησαν   ;D
και ιιιιισσσσως λεωω ιιισσωως, δυσκολο το ξερω, να διαχωρισουμε τις σπουδες απο την επαγγελματικη αποκατασταση. αλλα οκ, το καταλαβαινω... ::)

Αποσυνδεδεμένος Tangerine

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Αύγουστος 29, 2013, 02:21:02 μμ »
Ναι, όντως, κατέβαζε από τη Β/θμια είτε ως συμπλήρωση ωραρίου, είτε ως προσωρινή διάθεση στη Α/θμια. Τώρα όμως είναι μεγάλο το πλήγμα για μας, γιατί τοποθετεί τους μεταταγμένους στα ΕΑΕΠ, όπου έπαιρνε πολλούς αναπληρωτές γιατί πλήρωνε το ΕΣΠΑ. Εκτός κι αν φέτος κάνει καμιά πατέντα και δώσει στα κανονικά δημοτικά το ΕΣΠΑ και γίνει κάτι και για μας. Οι αριθμοί πάντως είναι απογοητευτικοί, πέρυσι πήρε 499 στην Α/θμια και φέτος έκανε 478 μετατάξεις εκεί. Σαν να λέμε, οτι οι 478 περσινοί αναπληρωτές δεν χρειάζονται φέτος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:58:36 »

Αποσυνδεδεμένος Sofia_P

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Αύγουστος 29, 2013, 06:48:40 μμ »
να ρωτήσω κάτι...που το λέει οτι θα είναι μεταταγμένοι μόνο σε ΕΑΕΠ σχολεία;;;

Αποσυνδεδεμένος Tangerine

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Αύγουστος 29, 2013, 07:33:10 μμ »
Ναι, σ' αυτό έχεις δίκιο, δεν το είδα πουθενά γραμμένο επισήμως, αλλά έτσι έχει ακουστεί, το έλεγε και ο Μπράτης σαν σίγουρο (αν αυτό σημαίνει κάτι βέβαια!). Πάντως πρέπει να είναι και για ΕΑΕΠ οι θέσεις, γιατί σε μία από τις διευκρινήσεις που είχε βγάλει το Υπουργείο σχετικά με τις μετατάξεις, έλεγε:

"Όσοι μεταταχθούν σε ΕΑΕΠ τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, υπάρχει κίνδυνος, εφόσον σταματήσει η χρηματοδότηση, να ακυρωθεί η θέση τους; Οι θέσεις στην Πρωτοβάθμια είναι οργανικές θέσεις ή λειτουργικά κενά;

Απάντηση: ΟΧΙ, διότι καταλαμβάνουν οργανική θέση και ως γνωστόν το ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί μόνο θέσεις αναπληρωτών στα ΕΑΕΠ. Οι θέσεις στην Πρωτοβάθμια ή στη Διοίκηση είναι οργανικές θέσεις."

dd2

• Επισκέπτης
« Απάντηση #174 στις: Αύγουστος 29, 2013, 08:50:16 μμ »
Το Σχέδιο Νόμου που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή για την Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης | AlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Δίκτυο
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82

Σε αυτό το σχέδιο τα αγγλικά στην Α΄ΓΕΛ από 3 ώρες γίνονται 2, στην Α΄ΕΠΑΛ από 3 γίνονται 2 , για δε τα ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΕΠΑΛ σκούρα τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #175 στις: Αύγουστος 31, 2013, 05:09:33 μμ »
τωρα συγνωμη που θα το πω αλλα εδω ταιριαζει εκεινο για τα 3 και τα 2 που λεει ο σοφος λαος!

θα ηθελα να μοιραστω με ολους σας ενα ονειρο που ειδα χθες.
καθομαι στη σταση περιμενοντας το αστικο να παω στον ΟΑΕΔ να παρουσιαστω για το ταμειο. εχω τις μαυρες μου και μαδαω μια μαργαριτα λεγοντας "θα δουλεψω...δε θα δουλεψω...θα δουλεψω...δε θα... . ξαφνικα ερχεται μια κυριουλα διπλα μου, φοραει ριγε τουαλετα Αρμανι, με κοιταζει και μου λεει "γιατι κοπελα μου εισαι τοσο down?". της εξηγω οτι ειμαι αναπληρωτρια και μ'αυτα που μαθαινω δεν ξερω αν θα με καλεσουν φετος. "σαν τι εμαθες δηλαδη?", με ρωταει. "οτι θα παρουν μονο 2000 ατομα και απ'αυτα μονο 600 στη β/θμια και συμφωνα με τη μοιρασια που εγινε η ειδικοτητα μου λειπει απ'αυτους τους 600. και γω τι θα κανω φετος? ποση χλωρινη μπορω πια να χρησιμοποιησω πριν παθω μεταλλαξη?". και τοτε η καλη κυριουλα κανει πισω την πρασινη ανταυγεια που ειχε πεσει στα ματια της και μου λεει το εκπληκτικο "ααα! δεν τα εμαθες τα νεα καλο μου? βγηκε ενας καλοστεκουμενος, κουστουμαρισμενος κυριος σημερα στην τηλεοραση, μαλλον ο υπουργος σας ειναι, και ειπε κατι για μαχες, νικες, οικονομικων, μνημονιο κι αλλα τετοια που δε συγκρατησα, αλλα η ουσια ηταν οτι ελεγε οτι εχουν ηδη εγκριθει παραπανω πιστωσεις για σας. δεν ξερω τι ειναι αυτες οι πιστωσεις, αλλα εμενα καλο μου ακουστηκε". με το που τ'ακουω αυτο, τιναζομαι πανω, λεω ευχαριστω στην καλη κυριουλα και τρεχω σπιτι. ανοιγω την τηλεοραση και πεφτω πανω στο δελτιο ειδησεων του STAR. με μεγαλα γραμματα ο τιτλος του θεματος "ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ". στη συνεντευξη ο υπουργος εξηγουσε τις δυσκολιες που υπηρξαν και πως αυτος με προσωπικο αγωνα καταφερε το αδυνατο, να αυξηθει δηλαδη ο αριθμος των αναπληρωτων που τοσο αναγκη τους εχει το υπουργειο. δεν προλαβα ν'ακουσω ολη τη συνεντευξη γιατι χτυπησε το ξυπνητηρι, ομως σηκωθηκα χαρουμενη γιατι θα δουλευα...
τελικα ηταν ονειρο η...
βρε λες?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Αύγουστος 31, 2013, 08:51:17 μμ »
παντως μετα απο τις εως τωρα αποσπασεις σε φορεις εχουν αποσπασθει  125  πε06...!!!να τα πρωτα λειτουργικα κενα  λοιπον!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2013, 08:54:32 μμ από vaggis »
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Αύγουστος 31, 2013, 09:01:39 μμ »
αν λαβουμε υποψιν και τις συνταξιοδοτησεις  200 [β/μια]   +   87 [α/μια]   πλησιαζουμε στα  400 πλεον λειτουργικα!!
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος alfieri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 02:45:26 πμ »
Δεν υπάρχει κανένα site που να εκπροσωπεί τους καθηγητές Αγγλικής φιλολογίας. Δεν υφίσταται επίσημο site των καθηγητών. Κάθε site αντιπροσωπεύει μόνο τις απόψεις των ιδιοκτητών του και όσων συμμετέχουν και γράφουν εκεί μέσα. Οι καθηγητές Αγγλικής φιλολογίας είναι ελεύθεροι να λένε τις απόψεις τους παντού και εδώ και οπουδήποτε, ελεύθερα και ανεξάρτητα, χωρίς να καθοδηγούνται από συλλόγους και σωματεία, ιστοσελίδες και φυλλάδες.

dd2

• Επισκέπτης
« Απάντηση #179 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 10:01:28 μμ »
Δεν υπάρχει κανένα site που να εκπροσωπεί τους καθηγητές Αγγλικής φιλολογίας. Δεν υφίσταται επίσημο site των καθηγητών. Κάθε site αντιπροσωπεύει μόνο τις απόψεις των ιδιοκτητών του και όσων συμμετέχουν και γράφουν εκεί μέσα. Οι καθηγητές Αγγλικής φιλολογίας είναι ελεύθεροι να λένε τις απόψεις τους παντού και εδώ και οπουδήποτε, ελεύθερα και ανεξάρτητα, χωρίς να καθοδηγούνται από συλλόγους και σωματεία, ιστοσελίδες και φυλλάδες.

Υπάρχει η ΠΕΚΑΔΕ , η ΕΚΑΔΕΒΕ ,η Ενωση καθηγητών αγγλικής Ημαθίας, η ΕΠΑΦΗ -νομού Ηρακλείου.Καλό θα ήταν να ξεκινήσει κάποιος ένα thread για τους ΠΕΟ6 γενικά μέσα εδώ στο pde. Επίσης θα ήταν χρήσιμο ένα blog ή μια σελίδα στο facebook ή κάτι άλλο σχετικό ώστε να υπάρχει επικοινωνία, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ΠΕ06 όλης της Ελλάδας για τα εργασιακά μας.

Αποσυνδεδεμένος Sofia_P

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Σεπτέμβριος 02, 2013, 05:49:33 μμ »
στο facebook υπάρχουν κάποια γκρουπάκια πάντως!

Ο Μπράτης λέει σήμερα βγαίνουν οι πίνακες αναπληρωτών και αύριο λογικά οι αποσπάσεις...πήρανε φόρα;;;

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 12:06:16 πμ »
παιδια εχουν λαθη οι πινακες!!!το 208 του πινακα εχει φαει ποινη και ειναι μεσα!!!
ΠΕ06

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 880
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144