0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στα ναρκωτικα θα μας ριξει αυτο το υπουργειο! ο φικος marathes μου με καποιον τα τσουγκρισε μεσα στο υπουργειο και δεν τον παιζουν φετος, κοινως τον εχουν ψιλογραμμενο.[/quoΩστε ετσι Γιώτα εεεεεεεεεεεεε?Έτσι εξηγείται τόσο μένος ισως...Αχ,μακάρι να έχεις δίκιο!
Με το που πήρα την απόλυση τον Ιούνιο άρχισα να ψάχνω για δουλειά και όχι κατ' ανάγκη διδασκαλία. Έλα όμως που δεν έχω βρει τίποτα όλο το καλοκαίρι ούτε για δείγμα. Αυτό το άλλο ψάχνω κι εγώ αλλά μου φαίνεται κι αυτό τόσο δύσκολο. Πριν 2 χρόνια κλείσαμε κι ένα μαγαζί που πάλεψε πολύ ο σύζυγος και δεν το ξανακάνουμε... Αγαπάω πολύ την διδασκαλία αλλά ουτε ιδιαίτερο δεν μπορώ να βρω πια...Σε τουριστική περιοχη και δε βρεθηκε τιποτα ενα καλοκαιριΑυτός είναι και ο μόνος λόγος που υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτό το μαρτύριο φέτος χωρίς καμια ελπίδα αλλά για να μη λέω ότι δεν προσπάθησα.
δεν διαφωνω με τον κωστη ειμαι πε11 και βλεπω οτι μονο αμω και ωρομισθιους θα καλεσουν. Ειπωθηκε οτι ολοημερα των ΕΕΑΠ ΕΣΠΑ θα στελεχουν με ειδικοτητες. Εκει λοιπον θα παρει ΑΜΩ