0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν προλαβε να μου συστηθει το δολιο! υγ. μ'εκανες και σηκωθηκα και πηγα να δω. κι ομως το δικο μου γραφει AZAX! και με τεραστια γραμματα! λεω και γω...δεν ειμαι τοοοοσο γκαβη. λες να ειναι συλλεκτικο κομματι?Aπό ΜΑRKOS: Και όμως γραφει AJAX
Και γιατί δεν μπορώ να μάθω σε ένα παιδι να διαβάζει και να γράφει τη γλώσσα του (και γλώσσα μου) τη στιγμή που μπορώ να του διδάξω μια εντελώς άγνωστη σε αυτό γλώσσα και έχω και την παιδαγωγική κατάρτιση και την γλωσσολογική παιδεία?
Καλημέρα συνάδελφοι! Στη Β Πειραιά (ΓΕΛ Κυθήρων) η χρονιά άρχισε με κενά: Λείπουν Φυσικός, Χημικός, Μαθηματικός, Οικονομολόγος, Πληροφορικής, Αγγλικών...Είμαι ακόμα στα Κύθηρα κ έχω σαφή εικόνα! Να δούμε πόσο ακόμα θα καθυστερεί φάση ειδικοτήτων....
Παράθεση από: zamanfou78 στις Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:39:48 πμΚαλημέρα συνάδελφοι! Στη Β Πειραιά (ΓΕΛ Κυθήρων) η χρονιά άρχισε με κενά: Λείπουν Φυσικός, Χημικός, Μαθηματικός, Οικονομολόγος, Πληροφορικής, Αγγλικών...Είμαι ακόμα στα Κύθηρα κ έχω σαφή εικόνα! Να δούμε πόσο ακόμα θα καθυστερεί φάση ειδικοτήτων....Μα πηγαινε και εσυ εθελοντικα "Ναι γεια σας, ειμαι η καθηγητρια Αγγλικων που θελετε. Εμενα ψαχνετε και θελετε! " Ασχετο πολυ μου αρεσε που εμεινες κ το καλοκαιρι εκει! Αχ Κυθηρα.......giota, κρατα γερα σε θελουμε στο φορουμ, ε.
ποια lexotanil! καλα το ειπα εγω...στα ναρκωτικα θα μας ριξει αυτο το υπουργειο και κατευθειαν μαλιστα στα σκληρα! το ενα μετα το αλλο δηλαδη? ποσα ν'αντεξει ενα μυαλο? καποια στιγμη θα καει η φλαντζα! και νιωθω και την Αστερω που κρυβω μεσα μου να θελει να βγει εξω μου και θα καταληξω να γυριζω στο Παικο και να παραμιλαω! μαθε βρε woolf αν τελικα ισχυει αυτο και πες μας να δουμε τι θα κανουμε.ΛΩΡΑ μου αμα λαλησει ο ανθρωπος πολλα θα γραψει και πολλα θα διαβασεις! οσο γι'αυτα που λες, τα γνωριζω ηδη. και την αυξηση ωραριου και τη μειωση των ωρων μας και τις υπεραριθμιες. ομως οπως ξερω αυτα, ξερω επισης οτι περσι στο νομο που ημουν, ολοκληρη περιοχη ειχε μονο ενα συναδελφο αγγλικων, η ιδια περιοχη ειναι κενη και φετος. και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα απο τα κενα που υπαρχουν. οσο κι αν θελουν να μας πεισουν οτι ειμαστε υπεραριθμοι, δεν το καταφερνουν. προσωπικα εγω δεν πειθομαι. για το μονο που εχω πειστει ειναι οτι δεν τους νοιαζουν τα κενα των αγγλικων και οπως περσι τα αφησαν ετσι και στους ελεγχους εβλεπες κατι ωραιοτατες παυλιτσες στο συγκεκριμενο μαθημα, μπορουν να το κανουν και φετος ανετοτατα. αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν κενα, απλα δεν τους καιγεται καρφακι για τα συγκεκριμενα κενα!υγ. εγω παντως το μπουκαλι θα το κρατησω, μ'αυτα που μου λετε. μπορει στο τελος να καταληξει μουσειακο κομματι και να βγαλω τ'αντερα μου αμα το πουλησω!
Πέρσι τα περισσότερα μη ΕΑΕΠ σχολεία δεν έκαναν αγγλικά. Τουλάχιστον όσα είχαν κενα δεν τα κάλυψαν.