0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καταλαβες τωρα Λωρα μου γιατι δεν πειθομαι για τις δηθεν υπεραριθμιες μας?καθε χρονο μενουν κενα ακαλυπτα σε δημοτικα, γυμνασια και λυκεια γιατι πολυ απλα δε θεωρειται σημαντικο το μαθημα μας απο το υπουργειο. να'ναι καλα οι γονεις να πληρωνουν φροντιστηρια. αν ειναι ομως ετσι ας τα κλεισουν τελειως. απο τη στιγμη που στα φροντιστηρια οι μαθητες μαθαινουν καλυτερα μαθηματικα, αρχαια, αγγλικα, φυσικη και ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις, γιατι να τα κραταμε ανοιχτα?κι αποδειξη του οτι δεν τους νοιαζει ειναι και η μειωση που εγινε στις ωρες μας. τι θα μπορεσω να μαθω εγω στα παιδια μεσα σ'ενα διωρο τη βδομαδα σε 27αρια τμηματα, μ'ολα τα επιπεδα μεσα? αντι να κοιταξουν ν'αναβαθμισουν την ξενογλωσση εκπαιδευση, το μονο που κανουν ειναι να την ξεσκιζουν. και το γιατι το εχουμε καταλαβει ολοι μας..........................
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:55:45 πμποια lexotanil! καλα το ειπα εγω...στα ναρκωτικα θα μας ριξει αυτο το υπουργειο και κατευθειαν μαλιστα στα σκληρα! το ενα μετα το αλλο δηλαδη? ποσα ν'αντεξει ενα μυαλο? καποια στιγμη θα καει η φλαντζα! και νιωθω και την Αστερω που κρυβω μεσα μου να θελει να βγει εξω μου και θα καταληξω να γυριζω στο Παικο και να παραμιλαω! μαθε βρε woolf αν τελικα ισχυει αυτο και πες μας να δουμε τι θα κανουμε.ΛΩΡΑ μου αμα λαλησει ο ανθρωπος πολλα θα γραψει και πολλα θα διαβασεις! οσο γι'αυτα που λες, τα γνωριζω ηδη. και την αυξηση ωραριου και τη μειωση των ωρων μας και τις υπεραριθμιες. ομως οπως ξερω αυτα, ξερω επισης οτι περσι στο νομο που ημουν, ολοκληρη περιοχη ειχε μονο ενα συναδελφο αγγλικων, η ιδια περιοχη ειναι κενη και φετος. και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα απο τα κενα που υπαρχουν. οσο κι αν θελουν να μας πεισουν οτι ειμαστε υπεραριθμοι, δεν το καταφερνουν. προσωπικα εγω δεν πειθομαι. για το μονο που εχω πειστει ειναι οτι δεν τους νοιαζουν τα κενα των αγγλικων και οπως περσι τα αφησαν ετσι και στους ελεγχους εβλεπες κατι ωραιοτατες παυλιτσες στο συγκεκριμενο μαθημα, μπορουν να το κανουν και φετος ανετοτατα. αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν κενα, απλα δεν τους καιγεται καρφακι για τα συγκεκριμενα κενα!υγ. εγω παντως το μπουκαλι θα το κρατησω, μ'αυτα που μου λετε. μπορει στο τελος να καταληξει μουσειακο κομματι και να βγαλω τ'αντερα μου αμα το πουλησω! Πάλι η άσχετη....για να καταλάβω...παίζει να αφήσουν όλη τη χρονιά κενό στην πρώτη ξένη γλώσσα;;;!!! Γιατί ξέρω πως πέρσι το κάναν στη β' ξένη γλώσσα αυτό,αλλά και στα αγγλικά πολύ δεν πάει....;;; Δηλαδή θα έχει ενδεχομένως παιδάκια που δεν θα κάνουν καμία ξένη γλώσσα στο δημοτικό ούτε καν απ'τον Γενάρη κι ύστερα;;; Παίζει τέτοιο σενάριο; Είναι τόσο τρισάθλιοι;;; Ε...ας κλείσουμε ΤΌΤΕ και τα σχολεία...τι τα κρατάμε μωρέ και επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό;; Θέλουν και σχολεία οι γονείς;; Ας τα στείλουν σε καμια καφετέρια να μάθουν το σερβίρισμα από μικρά!!! Ή σε κανα χωράφι.... ΥΓ:Συγγνώμη που κόβω τον ειρμό της συζήτησής σας, απλά προσπαθώ να καταλάβω γενικά τι ετοιμάζουν για τα σχολεία και τους μαθητές από δω και πέρα....
ποια lexotanil! καλα το ειπα εγω...στα ναρκωτικα θα μας ριξει αυτο το υπουργειο και κατευθειαν μαλιστα στα σκληρα! το ενα μετα το αλλο δηλαδη? ποσα ν'αντεξει ενα μυαλο? καποια στιγμη θα καει η φλαντζα! και νιωθω και την Αστερω που κρυβω μεσα μου να θελει να βγει εξω μου και θα καταληξω να γυριζω στο Παικο και να παραμιλαω! μαθε βρε woolf αν τελικα ισχυει αυτο και πες μας να δουμε τι θα κανουμε.ΛΩΡΑ μου αμα λαλησει ο ανθρωπος πολλα θα γραψει και πολλα θα διαβασεις! οσο γι'αυτα που λες, τα γνωριζω ηδη. και την αυξηση ωραριου και τη μειωση των ωρων μας και τις υπεραριθμιες. ομως οπως ξερω αυτα, ξερω επισης οτι περσι στο νομο που ημουν, ολοκληρη περιοχη ειχε μονο ενα συναδελφο αγγλικων, η ιδια περιοχη ειναι κενη και φετος. και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα απο τα κενα που υπαρχουν. οσο κι αν θελουν να μας πεισουν οτι ειμαστε υπεραριθμοι, δεν το καταφερνουν. προσωπικα εγω δεν πειθομαι. για το μονο που εχω πειστει ειναι οτι δεν τους νοιαζουν τα κενα των αγγλικων και οπως περσι τα αφησαν ετσι και στους ελεγχους εβλεπες κατι ωραιοτατες παυλιτσες στο συγκεκριμενο μαθημα, μπορουν να το κανουν και φετος ανετοτατα. αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν κενα, απλα δεν τους καιγεται καρφακι για τα συγκεκριμενα κενα!υγ. εγω παντως το μπουκαλι θα το κρατησω, μ'αυτα που μου λετε. μπορει στο τελος να καταληξει μουσειακο κομματι και να βγαλω τ'αντερα μου αμα το πουλησω!
Θα ηθελα να ειμαι σε μια γωνια να βλεπω σε αργη κινηση τον Καπεταν Αρβαν, να ανακοινωνει στο πληρωμα να πατησουν τα κουμπια να τρεξει το εσπα και να παιζει απο τα μεγαφωνα του ΥΠΑΙΘhttp://www.youtube.com/watch?v=ynjmWX9rw7Q