0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για να πω την αληθεια ηταν η πρωτη φορα που ειδα τους συλλογους μας να βγαινουν απο τη ναρκη. και μακαρι να γινει και κατι για τις ωρες που μας αφαιρεσαν. το θεμα ομως ειναι οτι εμεις οι αναπληρωτες θα συνεχισουμε να τρωμε σφαλιαρες και θα μενουν τα κενα μας ακαλυπτα γιατι καποια "μυαλα" εκει στο υπουργειο (κι εξω απο το υπουργειο) θεωρουν τα αγγλικα χαμενες ωρες.
μονο που το ρολοι Μιλτο μου δεν εχει μπαταριες!και γιατι βρε nikita θα πρεπει να τους τρωω στη μαπα εγω αυτους τους "συναδελφους"? ποσο ακομα θα τους ανεχτουμε?
εγω ομως βλεπω οτι παλι μαζι μας τα εβαλαν! βλεπουν δηλαδη το δεντρο και χανουν το δασος (παντα ηθελα να το γραψω αυτο! εβλεπα αλλα μελη που το εγραφαν συνεχεια και ζηλευα )! οταν γινονται τοσες αλλαγες, και μαλιστα τις περισσοτερες εγω τουλαχιστον τις θεωρω σπασμωδικες κινησεις, ειναι δυνατον καποιος να πιστευει οτι θα μεινει στο απυροβλητο? κι αντι να κοιταξουμε ολοι μαζι τι θα κανουμε, ακομα υπαρχουν ορισμενοι που κοιταζουν το μαγαζακι τους μονο? δεν εχουν συνειδητοποιησει καποιοι οτι οταν σ'ενα δρομο κλεινουν ολα τα μαγαζια και μενει ενα, το αποτελεσμα θα ειναι να κλεισει κι αυτο καποια στιγμη?
Είναι οι εκπρόσωποι της στενομυαλιάς και της... μούχλας. Δεν πρέπει να σας ξενίζει το γεγονός. Έχετε συναντήσει σίγουρα πανομοιότυπους 'συναδέλφους' και στα σχολεία. Είναι αυτοί που μας θεωρούν κλάδο τσαρλατάνων, που εύχονται ν' απολυθούμε και που νομίζουν ότι 4 χρόνια στη σχολή κάνουμε τα ρήματα 'to be' και 'have got'. Αναφέρομαι σ' έναν συγκεκριμένο τύπο εκπαιδευτικού μιας συγκεκριμένης ειδικότητας, που νομίζει ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε μόνο άξιοι για να του κάνουμε... αέρα. Είναι κατά κανόνα άνθρωπος στενόμυαλος, με παρωπίδες, και κατά βάθος νοσταλγός άλλων εποχών, σε πολιτικό επίπεδο, για να το θέσω κομψά.