*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14  (Αναγνώστηκε 716932 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος margar1978

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14
« Απάντηση #728 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 11:27:09 πμ »
Συγγνωμη.βρε παιδια. μια καλοπροαιρετη ερωτηση θελω να κανω.Διαβαζω συνεχως οτι στην ειδικοτητα σας υπαρχουν πολλα κενα-απ'οσο λετε εσεις τουλαχιστον.Τοτε γιατι οι μονιμοι στη ββαθμια εχουν λεηλατησει την ιστορια για να συμπληρωσουν ωραριο;Δεν θελω να παρεξηγηθω,προσπαθω απλως να καταλαβω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:07:18 »

Αποσυνδεδεμένος vg76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 11:49:44 πμ »
Δεν βρίσκεις οτι το "έχουν λεηλατήσει" εκτός απο σκληρό είναι και τελείως άκυρο;
Τι κάνουν δηλαδή;
Εισβάλλουν σε σχολεία και την αρπάζουν μέσα απο τα χέρια των φιλολόγων;
Προφανώς αναφέρεσαι σε περιπτώσεις ΠΕ06 με οργανική σε σχολεία που συμπληρώνουν ωράριο
με ιστορία, αν εχουν καλύψει το ωράριό τους οι φιλόλογοι. Απο όσο ξέρω βέβαια, πλέον οι περισσότεροι
απο μας πηγαίνουν σε 2 σχολεία ( αρκετοί και σε περισσότερα) για να κάνουν το μάθημά τους. Κενά υπάρχουν, κυρίως
στην Πρωτοβάθμια
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 26, 2013, 11:53:11 πμ από vg76 »

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #730 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 11:55:44 πμ »
ίσως αν εξηγήσεις τι σημαινει "εχουν λεηλατησει" ?
Αναφέρεσαι μήπως στο ότι θα μπορούσαν να καλέσουν σε ενα σχολείο επιπρόσθετο καθηγητή ελληνικής φιλολογίας για την ιστορία και να στείλουν τον καθηγητή της αγγλικής φιλολογίας σε άλλο σχολείο να συμπληρώνει ωράριο;
Θα είχε κάποιο νόημα η απάντηση αν όλοι όσοι ανήκουν στον κλάδο ΠΕ02 μπορούσαν να λύσουν μεταξύ τους το θέμα του ποια από τις σχολές τους είναι η καταλληλότερη για να διδάξει κανείς ιστορία.

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #731 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 12:56:01 μμ »
Συγγνωμη.βρε παιδια. μια καλοπροαιρετη ερωτηση θελω να κανω.Διαβαζω συνεχως οτι στην ειδικοτητα σας υπαρχουν πολλα κενα-απ'οσο λετε εσεις τουλαχιστον.Τοτε γιατι οι μονιμοι στη ββαθμια εχουν λεηλατησει την ιστορια για να συμπληρωσουν ωραριο;Δεν θελω να παρεξηγηθω,προσπαθω απλως να καταλαβω...
Μια συγνώμη δεν ακυρώνει αυτόματα τη βαρύτητα των λέξεων..Επίσης ο δρόμος της κολάσεως είναι στρωμένος από 'καλοπροαίρετες' προθέσεις. Ας προσέχουμε όλοι μας γιατι τα νευρα μας δεν είναι καλα τελευταια!!! ;) ;) ;)
Καλοπροαίρετα πάντα..
Χαρά

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:07:18 »

Αποσυνδεδεμένος Τίνα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 01:17:07 μμ »
Μας έχουν εγκλωβισμένους σε μια ατέλιωτη αναμονή για γερά νεύρα!Στο esos γράφει για πρόσληψη 6300 στην ειδική αγωγή.Λογικά θα πάρει και για ενισχυτική.Επομένως για τις ειδικότητες θα μείνουν ψίχουλα πόσο μάλλον στη δική μας >:(

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #733 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 01:24:01 μμ »
Margar1978 το εχω πει χιλιαδες φορες εδώ μεσα ότι η Ιστορια δεν είναι δικο μου μαθημα, εγω θελω να διδαξω Αγγλικα γιατι αυτό σπουδασα. Η συζητηση δεν ηταν για την Ιστορια ηταν για τα Αγγλικα. Τη «λεηλασια» αυτή που λες, εγω παντως στα τοσα χρονια που δουλευω δεν την εχω δει, ειδικα από Αγγλικης να συμπληρωνουν ωραριο με περισσοτερες ωρες β’αναθεσης…δε μου εχει τυχει ποτε. Εχω όμως παραδειγματα από φιλολογους που όταν τεθηκε θεμα για το ποιος θα παρει τις ωρες Ιστοριας που περισσευαν γυρισαν και ειπαν «Να παρουν οι ξενογλωσσοι υπερωριες». Να πω εδώ ότι οι ξενογλωσσοι ηδη πηγαιναμε ολοι σε δυο σχολεια, με υπερωριες στο μαθημα μας! Αυτό δηλαδη μου δινει το δικαιωμα να χαρακτηρισω ολο τον υπολοιπο κλαδο η να το θεωρησω μια παγιωμενη κατασταση?
Επισης δε μ’αρεσει ν’ακουω τον ορο «ανειδικευτη». Τι θα πει «ανειδικευτη»? εχω κανει Ιστορια, ξερω πώς να τη διδαξω, δε μου είναι και τοσο δυσκολο να βγαλω ένα πλανο μαθηματος, όμως δε ζηταω αυτό. Εγω θελω να διδαξω Αγγλικα. Μπορει εσυ να μην ανηκεις σ’αυτους που μας προσαπτουν τετοιους χαρακτηρισμους, υπαρχουν όμως καποιοι που το κανουν και δεν είναι λιγοι. «αποτυχημενους φιλολογους» μας θεωρουν και μαλιστα καποιοι καυχιονται και για τα 18αρια που γραψαν πανελληνιες! Μου εχει τυχει και αυτό! Τετοια μικρομυαλα ατομα δεν μπορουν ουτε καν να διανοηθουν ότι η σχολη ηταν επιλογη μας και ότι το 18 το δικο τους αρκετοι μπορει και να το ειχαμε ξεπερασει.
Οσο για τις υπεραριθμιες, μην εισαι τοσο σιγουρη. Αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη, μπορουν από τη μια μερα στην άλλη να μας βγαλουν ολους υπεραριθμους και τοτε θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε. Το θεμα είναι να διεκδικησουμε ολοι μαζι το καλυτερο γιατι αν μου ζητας να σε στηριξω σε κατι κανοντας με το θυμα για θυσια…ε όχι δε θα το κανω! Σ’αυτην την περιπτωση θα κοιταξω και γω να σωσω ότι μπορω. Και το ξαναλεω…σκοπος μου δεν είναι να παρω οσες ωρες β’αναθεσης μπορω παραπανω, σκοπος μου είναι να διδαξω το μαθημα μου. Και νευριαζω όταν καποιοι αποφασιζουν ότι δεν μπορω γιατι το μαθημα το δικο μου είναι κατωτερο από αλλα. Και αυτό ηταν το θεμα της συζητησης, τουλαχιστον για μενα. Οι πιεσεις που ανεφερα δεν ανηκουν στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας. Υπαρχουν οντως καποιοι που δε θελουν να μας δοθει ουτε μιση πιστωση γιατι εχουν κρινει κι εχουν αποφασισει ότι άλλες ειδικοτητες είναι πιο «βασικες» και πιο απαραιτητες από μας. Περσι απλα πηραν μερος των πιστωσεων που ειχαν δοθει σε μας, φετος τις θελουν ολες. Περιμενεις να πω κι ευχαριστω γι’αυτην την κατασταση? Δε νομιζω…
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 01:35:13 μμ »
απο νευρα Τινα μου αλλο τιποτα! αφου αρχισα και γω να γραφω σεντονια, δεν παμε καλα...καθολου καλα!  ;D
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος marianna1986

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #735 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 01:38:29 μμ »
Γιατί κανείς δεν αναφέρει τις ειδικότητες στα ΕΣΠΑ; Πολλές πιστώσεις θα χρησιμοποιηθούν για την "ειδική" και δεν θα μείνει τπτ για τις ειδικότητες. Έλεος...

Αποσυνδεδεμένος Τίνα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 01:47:00 μμ »
Για κάποιες απειροελάχιστες πιστώσεις μέσω κρατικού να ελπίζουν κάποιοι;Μου φαίνεται περίεργο να μην δεν πάρει β/μια καθόλου

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #737 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 01:54:45 μμ »
02 vs 06 κυκλοφορει σε PS3

εγω παιδια θα πω αυτο που βλεπω ακομα και φετος. Απλα οι 02 παρακαλεσαν την 06 να παρει ιστορια για να βγουν λιγοτερες οι ωρες τους στο σχολειο, τωρα τα υπολοιπα δικα σας. θα εχουν ολοι απο 18-19 ωριτσες.   :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:01:05 μμ »
δε θα επρεπε να υπαρχει αυτο το "vs" ομως. ολοι εκπαιδευτικοι ειμαστε και ολοι θα επρεπε να παλευουμε για το καλο της εκπαιδευσης. ισως παραειναι αφελες και ρομαντικο ολο αυτο ομως...
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:05:26 μμ »
γιαυτο υπαρχουν δυστυχως τα vs και εχουν περαση ως παιχνιδια. :-\
 Οποτε ομως καποιοι  καταλαβουν οτι δεν ειναι απλα παιχνιδι αλλα θα ερθει ολων καποια στιγμη η σειρα τοτε θα καταλαβουν, αλλα τοτε θα ειναι αργα...

Αποσυνδεδεμένος popi76

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #740 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:09:17 μμ »
Μα ισως αυτες ειναι οι προθεσεις τους οι ειδικοτητες να μαλωνουν και ο καιρος να περναει

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #741 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:13:07 μμ »
οι προθεσεις αν εννοεις των εκαστοτε κυβερνωντων θα φανουν όταν δουμε ειδ/τες της μορφης 02.01/02.02, κ.ο.κ. αναλογα με το αντικειμενο σπουδων...

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 880
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)