*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14  (Αναγνώστηκε 716962 φορές)

0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος baronos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14
« Απάντηση #742 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:14:50 μμ »
Χωρίς να έχω καμία πληροφόρηση, πολύ φοβάμαι ότι ένα μεγάλο μέρος των έξτρα πιστώσεων που δόθηκαν στην ειδική ήταν από πιστώσεις που προορίζονταν για ειδικότητες σε ε.α.ε.π. Είχαν μιλήσει για 10000 αναπληρωτές μέσω ε.σ.π.α, αν αφαιρέσουμε τις 6000 για ειδική και 3000 για ενισχυτική δεν είμαι καθόλου σίγουρος τι θα περισσέψει για εμάς. Αν και μάλλον ξέρω τι θα περισσέψει για εμάς.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:19:54 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #743 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:34:56 μμ »
ετσι οπως παει το πραγμα, νομιζω οι περισσοτεροι εχουμε καταλαβει και τι θα περισσεψει και τι θα παρουμε!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος popi76

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #744 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:40:40 μμ »
Δεν υπαρχει φως στο τουνελ

Αποσυνδεδεμένος margar1978

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #745 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:41:41 μμ »
Λοιπον,τωρα ειδα τα μηνυματα ολων σας.Το ''καλοπροαιρετα'' πηγαινει στο οτι κι εγω αναπληρωτρια ειμαι-δεν εχω προσληφθει ακομη-και προφανως καταλαβαινω οσο κανεις την αγωνια σας.Ομως το να αρνειστε οτι συμβαινει κατι που ειναι παγιωμενη τακτικη  ,δεν το καταλαβαινω.Θα μπορουσα να παραθεσω συγκεκριμενα σχολεια και ονοματα οπου συνεβει αυτο αλλα  θα εδινα πολλα στοιχεια προσωπικα και δεν θελω.Και ναι χανονται κενα 23 ωρων με καταλληλη ανακατανομη-νομιζω ξερετε πως γινεται αυτο.Τελος παντων τωρα η ερωτηση μου δεν ειχε να κανει με αυτο-μιας και πολλες φορες η ευθυνη δεν βαραινει τους ξενογλωσσους-αλλα με το αν υπαρχουν τοσα κενα που λετε,γιατι δεν φερνουν κοσμο απο την δευτεροβαθμια να τα καλυψει,ωστε να μην χρειαζονται την ιστορια;Γιατι αυτο που κανουν δειχνει οτι κενα δεν υπαρχουν για καλυψη ωραριου.Εχετε εσεις καμια αλλη εξηγηση;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:19:54 »

Αποσυνδεδεμένος Τίνα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #746 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:48:19 μμ »
Μας έβαλαν και σε κόπο να κάνουμε την περιβόητη αίτηση >:(.Πάντως το έλεγαν από την άνοιξη ότι οι περισσότερες πιστώσεις θα δίνονταν στην ειδική και στην ενισχυτική.Τόσα χρόνια χαμένα ωρομισθιλίκι πολλές φορές σε μακρινές αποστάσεις μετά κάποια χρόνια αναπλήρωση με χίλα δυο έξοδα και τώρα πάλι στο μηδέν.Για το τίποτα :'(

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #747 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:56:00 μμ »
και γω μπορω να σου αναφερω πολλα παραδειγματα ξενογλωσσων που κανουν μονο το μαθημα τους τρεχοντας σε 2 και 3 σχολεια ομως δε θελω να μπω στο τριπακι να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
τωρα για την α/βαθμια που αναφερεις, εχει κατεβει οντως πολυς κοσμος, εχει καλυψει κενα και υπαρχουν και αλλα. το κακο ειναι οτι με τις μεταταξεις καλυψαν ΕΑΕΠ, τα οποια μπορουσαν να τα καλυψουν και με αναπληρωτες μεσω ΕΣΠΑ. ετσι εμειναν τα υπολοιπα δημοτικα με κενα τα οποια δεν μπορει να τα καλυψει με το ΕΣΠΑ, ουτε και με μονιμους γιατι πολυ απλα δεν υπηρχαν και τοσοι πολλοι οσο θελουν ορισμενοι να διατυμπανιζουν. επισης θα πρεπει να λαβεις υποψη οτι 4 χρονια τωρα σε μας εχουν γινει 29 διορισμοι, δεν μπορει ολες οι ειδικοτητες να ειχαν συνταξιοδοτησεις και μεις οχι. επισης να σου πω οτι περσι εμειναν ολοκληρες περιοχες χωρις Αγγλικα και μιλαω για β/θμια, οπως επισης και σχολεια μεσα στις μεγαλες πολεις. και για να σου απαντησω και στην τελευταια ερωτηση σου...ναι εχω αλλη εξηγηση...απλα δεν ενδιαφερονται να καλυψουν τα κενα μας!
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Sofia_P

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #748 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 02:59:40 μμ »
Πραγματικά δεν ενδιαφέρονται να καλύψουν τα κενά... Πέρυσι στον νομό μου μείναν σχολεία χωρίς αγγλικούς όλη την χρονιά...

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #749 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:05:02 μμ »
Ρε κοριτσια λογικα οσα λετε μου ακουγονται,δηλ.θελουν να καβατζωσουν τις μονιμες,για να μην μετακινηθουν και αλλου υπαρχουν κενα και αλλου πλεονασματα;Γιατι στην α βαθμια φαινεται οτι σιγουρα υπαρχουν κενα.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #750 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:13:28 μμ »
Γιωτα,σε πιστευω απολυτα οταν λες οτι θελεις να διδασκεις μονο αγγλικα,αλλα εσυ εισαι αναπληρωτρια.Για τις μονιμες μην παιρνεις και ορκο,εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ τις ενδιαφερει να ακουν το κουδουνι απ΄το σπιτι.

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #751 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:15:31 μμ »
http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/marathonia-syskepsi-ola-stelexi-attikis-elixe-mesanyxta

Προσλήψεις αναπληρωτών αύριο???Αστείο είναι αυτό ή αφορά μόνο δασκαλους-νηπιαγωγούς και ΠΕ02-03-04??

Οκ, το βρήκα:
 http://www.esos.gr/article/eidisis-protovathmia-ekpaidefsi/avrio-anakoinosi-proslipseon-anapliroton
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:20:41 μμ από Χαρά »

Αποσυνδεδεμένος sardelitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #752 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:20:41 μμ »
Αναφέρεται σε Ειδική Αγωγή (ΕΣΠΑ) και σε κρατικό. Για να δούμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:23:07 μμ από sardelitsa »

Αποσυνδεδεμένος Τίνα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #753 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:21:28 μμ »
Μας δουλεύουν και από πάνω στο άρθρο στο esos;Δεν θα υπάρχει σχολείο από την επόμενη βδομάδα χωρίς λειτουργικό κενό λέει ο μεγάλος αρβι!Ας γελάσω ???

Αποσυνδεδεμένος nenia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Dreams are what we have."
    • Προφίλ
« Απάντηση #754 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:22:49 μμ »
Γιωτα,σε πιστευω απολυτα οταν λες οτι θελεις να διδασκεις μονο αγγλικα,αλλα εσυ εισαι αναπληρωτρια.Για τις μονιμες μην παιρνεις και ορκο,εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ τις ενδιαφερει να ακουν το κουδουνι απ΄το σπιτι.

Ίσως είναι από τα πιο ισοπεδωτικά και υποτιμητικά σχόλια που έχω ακούσει από "συνάδελφο" προς συναδέλφους. Ως μόνιμη λοιπόν να απαντήσω ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μπορούμε να διδάσκουμε το μάθημά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αξιοποιώντας όσα μέσα έχουμε κάθε φορά. Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι το μόνο που μας αφορά ενδιαφέρει να πάμε σπίτι μας και να καθόμαστε λυπάμαι πολύ. Αυτή η λογική έχει διαλύσει ολόκληρο τον κλάδο και έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Με θλίβει πραγματικά που τη βλέπω τόσο απροκάλυπτα να διατυπώνεται "καλοπροαίρετα " πάντα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #755 στις: Σεπτέμβριος 26, 2013, 03:25:44 μμ »
μα ποιος ειπε οτι οι μονιμοι δε μετακινουνται? δε διαβασες το προηγουμενο μηνυμα μου? ολοι οσοι ημασταν περσι στην περιοχη που δουλευα πηγαιναμε σε 2 και 3 σχολεια. και αυτο ειναι κατι που εχω συναντησει πολλες φορες. φτανει να σου πω μονο οτι στα 12 χρονια που δουλευω, μια φορα μονο ημουν σε 1 σχολειο και μου ειχε φανει παραξενο τοτε το να μην εχω μετακινηση. δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν και καποιοι που μπορει να κοιτανε το βολεμα τους, αλλα επισης ξερω οτι υπαρχουν και φιλολογοι που παντα κοιτουσαν να "φορτωσουν" την Ιστορια σε αλλους. αλλα με οσους εχω συζητησει θα προτιμουσαν να συμπληρωσουν σε αλλο σχολειο παρα να παρουν ενα μαθημα το οποιο δεν ειναι της ειδικοτητας τους. εχουμε συνηθισει και στη μετακινηση και στα 2-3 σχολεια γι'αυτο και δεν μπορω ν'ακουω αυτο το "δεν θελουν να παρουν τον κ@λο τους να πανε και αλλου". αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι δεν υπαρχουν τοσα ατομα στη β/θμια για να καλυψουν τα κενα της α/θμιας, οταν και η ιδια η β/θμια εχει κενα. και τελος σκεψου οτι αν μειωσουν τις δικες σας τις ωρες, οπως εκαναν φετος με μας, ποσοι υπεραριθμοι θα υπαρξουν και στους φιλολογους. και παρα τη μειωση που μας εγινε και παλι δεν φτανει ο κοσμος να καλυψει τα κενα.
And nothing else matters

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498