0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα θα βγει φαση και κρατικου και ΕΣΠΑ.κρατικος: γυρω στους 93 α/θμια (ΠΕ70 - ΠΕ60) και 200 β/θμια ΠΕ02, 03 και 04.απο ΕΣΠΑ: δεν ξερω νουμερο αλλα θα αφορα Θατρολογους, Μουσικης και ισως και Καλλιτεχνικων.με τα μεχρι τωρα δεδομενα ειμαστε εκτος και απο το ΕΣΠΑ και απο τον κρατικο. περιμενουν σε μας, στους Γυμναστες και στους Πληροφορικους τη νεα φαση μεταταξεων μετα απο την οποια θα τρεξει φαση για μας.το πιο πιθανο ειναι οι φασεις να βγουν αργα το βραδυ, γινονται προσπαθειες και για λιγο γρηγοροτερα.επισης σημερα θα βγουν αποσπασεις α/θμιας και β/θμιας.εχοντας κοιμηθει πολυ χαλια και ακουγοντας αυτα με το που ανοιγεις το ματι σου δεν ειναι και ο,τι καλυτερο παντως! τι να πεταξω στον τοιχο να γινει κομματια?
το ξερω οτι θα μας καλεσουν και μας nikita, απλα αυτο που γινεται καθε χρονο δεν υπαρχει. πως διαολο γινεται και καθε φορα μονο σε μας δεν ειναι ετοιμοι? εχω αρχισει να νιωθω σαν πειραματοζωο πια που το χρησιμοποιουν για να δουν ποτε θα λαλησει! καθε χρονο τα ιδια και την ανικανοτητα της πολιτικης ηγεσιας ειμαστε υποχρεωμενοι να την τρωμε στη μαπα ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι. ελεος!υγ. αυτο με τα κουκλακια μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα. εχω αρχισει ηδη να σκεφτομαι ενα πλανο παραγωγης κι εκμεταλλευσης στο καμμενο πλεον μυαλο μου!