*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14  (Αναγνώστηκε 716954 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zamanfou78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές ΠΕ06 2013-14
« Απάντηση #868 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 10:17:32 πμ »
Μέσα στο άγριο βράδυ βγήκαν φάσεις!!!  Τί να πω...ΠΕ06 ΠΟΤΕ θα "τρέξει";;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:17:12 »

Αποσυνδεδεμένος mariag_83

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Home is where your heart is (ΠΕ06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 12:00:54 μμ »
Καλημέρα παίδες...Τρίτη υπάρχει περίπτωση να βρεθώ προς Μαρούσι μεριά,λέω να πεταχτώ να ρωτήσω από κοντά στο Υπουργείο για την έρμη την ειδικότητά μας...
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 12:37:44 μμ »
καλημέρα συνάδελφοι,
μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. αφού ξέρουμε ότι πρέπει πρώτα να γίνει η β' φάση μετατάξεων και μετά θα δούμε τι κενά θα υπάρξουν. όπως έχουν πει και άλλοι συνάδελφοι κατά καιρούς, προσπαθείστε να βρείτε κάτι άλλο γιατί η εκπαίδευση έχει πεθάνει λίγο πολύ για εμάς. ο επόμενος ασεπ πιθανότατα να γίνει το 2016 (αυτές είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες του υπουργείου, σύμφωνα με φίλο μου μέσα από αυτό) οπότε δείτε τι μπορείτε να κάνετε μέχρι τότε. και να βγουν αναπληρωτές θα είναι πολύ λίγοι (προσωπική εκτίμηση 50-70 άτομα) και περισσότεροι μειωμένου και ωρομίσθιοι. εύχομαι το καλύτερο για όλους μας.
Ειμαι μια απο τις συναδελφους που λεει απο προπερσι οτι η δημοσια εκπαιδευση εχει πεθανει για μας.Το θεμα ειναι οτι και που ψαχνω για αλλη δουλεια δειλα δειλα τιποτα δε βρισκω.Ουτε καν ιδιαιτερα πια.Εσεις ψαχνετε παιδια η περιμενετε?
Κι η δικη μου εκτιμηση ειναι προσληψεις μαξιμουμ 100 ατομων οπως γινοταν μεχρι το 2009.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 12:45:44 μμ »
Ειμαι μια απο τις συναδελφους που λεει απο προπερσι οτι η δημοσια εκπαιδευση εχει πεθανει για μας.Το θεμα ειναι οτι και που ψαχνω για αλλη δουλεια δειλα δειλα τιποτα δε βρισκω.Ουτε καν ιδιαιτερα πια.Εσεις ψαχνετε παιδια η περιμενετε?
Κι η δικη μου εκτιμηση ειναι προσληψεις μαξιμουμ 100 ατομων οπως γινοταν μεχρι το 2009.
Μάξιμουμ 100 άτομα Αγγλικών;;; Μέσω Κρατικού ή Έσπα;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:17:12 »

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 12:51:43 μμ »
Εκτιμηση μου ειναι και υποθετω μεσω ΕΣΠΑ αλλα αυτα τα ξερουν καλυτερα αλλοι συναδελφοι..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 01:36:00 μμ »
Εκτιμηση μου ειναι και υποθετω μεσω ΕΣΠΑ αλλα αυτα τα ξερουν καλυτερα αλλοι συναδελφοι..
Υπάρχει περίπτωση εμείς που 3 χρόνια (όπως εγώ) αναλαμβάνουμε υπηρεσία μέσω Κρατικού να μπούμε μέσω ΕΣΠΑ δλδ;

Αποσυνδεδεμένος sardelitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 01:42:07 μμ »
Πιστεύω πως υπάρχει αυτή η περίπτωση. Εξαρτάται από τη Βαθμίδα στην οποία θα κληθείς (η Β/θμια καλεί μέσω Κρατικού, η Α/θμια από Κρατικό και από ΕΣΠΑ εάν κληθείς σε σχολεία ΕΑΕΠ).
Δεν έχει σημασία η περσινή χρονιά για κανέναν, σημασία έχει πόσο τυχερό είναι να συμβεί κάτι την τρέχουσα χρονιά, δηλαδή σε ποια φάση θα κληθείς και με τι πρόγραμμα (Κρατικός/ΕΣΠΑ)
Καλή επιτυχία, με όποια φάση κληθείς!

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 02:13:51 μμ »
επειδή το έθιξε το θέμα η ladylav πιο πάνω, ήθελα να πω οτι κι εγώ ψάχνω δουλειά εδώ και καιρό που δεν έχει σχέση με εκπαίδευση, αφού δούλεψα πέρσι σε φροντιστήριο με οκτώ ευρώ την ώρα... έφυγα φέτος, γιατί δεν μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά και να μου τρώει κι όλη μου τη μέρα, και έκτοτε ψάχνω... έχω πραγματικά απογοητευτεί... η κατάσταση είναι το λιγότερο τραγική ρε παιδιά. έχω περάσει από συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων και τεστ και δώστου κι άλλο τεστ, κι ένα τελευταίο τεστ για να δούμε αν κάνω για τη δουλειά (σιγά την πυρηνική φυσική εν τω μεταξύ, δουλειά γραμματειακή ή επεξεργασία κειμένων) κι όλα αυτά γιατι;; για ωράριο 9-6 (ναι, μάλιστα, το οκτάωρο έχει καταργηθεί άτυπα σε πολλές εταιρίες και θα γίνει κανόνας σε λίγο διάστημα) και φυσικά σου λένε ότι δεν είμαστε δημοσιοι υπάλληλοι να φύγουμε στις έξι αν δεν έχει τελειώσει η δουλειά... θα μείνεις και μισή ώρα ακόμα ή μια ωρα ακόμα... απληρωτη βέβαια... κι αν αναρωτιέστε για τι λεφτά μιλάμε, εμενα μου προτειναν το βασικό, 586 ευρώ με ένσημα από το 2008, δηλαδή καμια αναγνωριση προυπηρεσιας και καπου μου εδιναν και 700, αλλα ωραριο 10-6 (το τυπικο, καθώς τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα καθονται ως τις 7-7:30)!!!!!

και η αληθινη και βαθια μου απορια ειναι η εξης: θεωρουν οτι μπορω να ζησω με 586;;;; γιατι μονο το νοικι μου ειναι 300 ευρω... αρα χρειαζομαι και εξτρα δουλεια, ποτε να την κανω ομως αν γυρναω σπιτι μου στις 7 και...;;;

παρολα αυτα ομως, κραταω γερα και δεν τους αφηνω να με πεισουν οτι αυτα που μου προσφερουν ειναι λογικα κι εγω η παραλογη και τρελη που δεν συμβιβαζομαι ετσι απλα...

συγγνωμη για το σεντονι, αλλα ηθελα να σας τα πω, γιατι μπορει κι αλλοι να προσπαθειτε σαν εμενα να βρειτε κατι αλλο και ηθελα να ξερετε οτι οι αλλοι ειναι τρελοι με αυτα που ζητανε κι αυτα που δινουν, οχι εμεις...

Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 02:40:07 μμ »
Και εγώ ψάχνω για δουλεια όλο το καλοκαιρι. Εκτός του οτι στην περιοχη μου δεν υπάρχει τίποτα αλλο από αγγελιες του τυπου "ζητειται κοπέλα εως 25 ετων εμφανίσιμη για καφε/μπαρ/νυχτα κτλ" βρήκα 2 περιπτώσεις, μια για δουλεια γραφειου σε επιχειρηση και μια για σε γραμματεια ιατρείου. Προσόντα δε μου ζητησαν. Η μόνη ερωτηση ήταν αν έχω υποχρεώσεις (οικογενεια) γιατι χρειαζονταν άτομα διαθεσιμα ανα πασα στιγμη. Αυτα...

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 02:53:05 μμ »
Εγώ το καλοκαίρι βρήκα δουλειά σε ένα γιαουρτάδικο (αυτά που είναι της μόδας τώρα) με μισθό 500 ευρώ καθαρά! 8ωρα, Σαββατοκύριακα και αργίες δουλεύαμε κανονικά!!!Και πήγα γιατί χρειαζόμουν τα ένσημα για το βιβλιάριο ασθενείας αλλά και αυτά τα χρήματα όσα ήταν τελοσπάντων!Δυστυχώς έκλεισε αλλά ευτυχώς έχω πολλά ιδιαίτερα φέτος οπότε και να μη με πάρουν τα βγάζω πέρα!
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος troktiko

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 08:49:50 μμ »
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B9%CE%919-4%CE%A11

κοιταξτε καλα και θα καταλαβατε ποιοι εξυπηρετουνται γιατι δεν απεργουνε και γιατι δεν νοιαζονται καθολου για εμας παρα μονο για τον κλαδο τους!
‘’Intelligence is the ability to adapt to change’’ Steven Hawking

Αποσυνδεδεμένος mariag_83

• Πλήρες μέλος
  • Home is where your heart is (ΠΕ06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 08:57:56 μμ »
Συγγνώμη ο δικός μας ο πίνακας γιατί δόθηκε εντολή να κυρωθεί;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 28, 2013, 09:12:33 μμ από mariag_83 »
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 11:43:13 μμ »
εξηγειστε μου κι εμενα να καταλαβω τι σημαινει εχουν κυρωθει οι πινακες και γιατι αυτο ειναι κακο??? αν καταλαβα καλα απο το λινκ που ποσταρατε πριν εννοειται οτι εντασσονται πλεον ολες οι ειδικοτητες και της βθμιας στο εσπα?? εχω κι εναν απιστευτο πονοκεφαλο και δεν μπορω να καταλαβω τι διαβαζω,,,

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Σεπτέμβριος 28, 2013, 11:47:54 μμ »
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ sofikiti μου είναι ότι η πίτα λιγοστεύει και στο τέλος δεν ξέρω τι θα μείνει και για εμάς!
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)