0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα συνάδελφοι, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. αφού ξέρουμε ότι πρέπει πρώτα να γίνει η β' φάση μετατάξεων και μετά θα δούμε τι κενά θα υπάρξουν. όπως έχουν πει και άλλοι συνάδελφοι κατά καιρούς, προσπαθείστε να βρείτε κάτι άλλο γιατί η εκπαίδευση έχει πεθάνει λίγο πολύ για εμάς. ο επόμενος ασεπ πιθανότατα να γίνει το 2016 (αυτές είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες του υπουργείου, σύμφωνα με φίλο μου μέσα από αυτό) οπότε δείτε τι μπορείτε να κάνετε μέχρι τότε. και να βγουν αναπληρωτές θα είναι πολύ λίγοι (προσωπική εκτίμηση 50-70 άτομα) και περισσότεροι μειωμένου και ωρομίσθιοι. εύχομαι το καλύτερο για όλους μας.
Ειμαι μια απο τις συναδελφους που λεει απο προπερσι οτι η δημοσια εκπαιδευση εχει πεθανει για μας.Το θεμα ειναι οτι και που ψαχνω για αλλη δουλεια δειλα δειλα τιποτα δε βρισκω.Ουτε καν ιδιαιτερα πια.Εσεις ψαχνετε παιδια η περιμενετε?Κι η δικη μου εκτιμηση ειναι προσληψεις μαξιμουμ 100 ατομων οπως γινοταν μεχρι το 2009.
Εκτιμηση μου ειναι και υποθετω μεσω ΕΣΠΑ αλλα αυτα τα ξερουν καλυτερα αλλοι συναδελφοι..