0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα μου δεν είναι να πάω σε κάποιο νησί. Θέλω να στεριώσω κάπου πια, η ζωή μου έχει μείνει standby με το να μπαίνω από πλοίο σε πλοίο κάθε χρονιά! Αυτόν τον ξεριζωμό κάθε χρόνο, νισάφι πια!
Συνάδελφοι,δε μπαίνω συχνά,αλλά πάντα σας παρακολουθώ!Έχω απογοητευτεί με τη στασιμότητά μας.Κοιτάω τις πάρα πολλές προσλήψεις στην Ειδική αγωγή και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο,γιατί να μην είμαι κι εγώ ΕΑ,με δουλειά τώρα.........
'νταξει να μην ξεχναμε ομως οτι σε αυτους τους κλαδους (πε 71 κτλπ) δεν υπαρχουν μονιμοι, ουτε εχει γινει ποτε διαγωνισμος ΑΣΕΠ.
Δίκιο έχεις,αλλά που να στεριώσει η ζωή των αναπληρωτών..
Λωρα μου δε νομιζω να υποστηριξε κανεις ποτε οτι του βαλαν το μαχαιρι στο λαιμο για να τον παρουν καπου αναπληρωτη. απλα σχολιαζουμε την κατασταση. δεν βλεπω το κακο σ'αυτο. ειναι επιλογη μου το κουτακι και θελω να δουλεψω, αλλα αυτο δε σημαινει οτι μ'αρεσει κι αυτη η κατασταση. μονο αν πετουσα χαρταετο, δε θα μ'ενοχλουσε.
Ειναι διλημα το θεμα συναδερφοι εγω δυο χρονιες με κουτακι φλωρινα μιαχρονια. Αθηνα και εδω και δυο χρονια χωρις κουτακι καθομαι σπιτι μου. Οταν ημουνα μακρια εκλαιγα για την οικογενεια μου και τωρα κλαιω για την διχρονη ανεργεια μου διαλεγουμε και περνουμε