0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα! Εγω πηρα στο 3442279 κ μου ειπαν δεν εχουν καποια ενημερωση. Οι πιστωσεις που απομενουν ειναι 300 κ απο που λεει να δωθουν αλλα κονδυλια? απο την ΕΕ? μακαρι λεει... Κ οταν ρωτησα"δηλ φετος τα σχολεια εχουν αναγκη μονο απο δασκαλους, ειδικη αγωγη κ παραλληλη' μου απαντησαν οτι ετσι αποφασισε η πολιτικη ηγεσια...Χθες καλεσα στο 3443304 οπου μου ειπαν παλι για 300 πιστωσεις, για κενα απο βδομαδα κ οτι δεν λενε στους υπαλληλους τι θα κανουν κ οτι κ οι ιδιοι μπορει να μαθαινουν για προσληψεις 10 λεπτα πριν. Με λιγα λογια οτι ξεραμε ηδη...
Βλεπω οτι οι λαιδες των Αγγλικων αυξανομαστε και πληθαινουμε αλλα μονο το ονομα μας εμεινε και οχι χαρη.Κι εγω προς Δεκεμβρη το τοποθετω πια..
Στις πιστώσεις που λέτε παραπάνω ,να ξέρετε ότι υπολογίζεται και η ενισχυτική διδασκαλία που ΘΑ ξεκινήσει κάποτε και είναι 2000 πιστώσεις .Να σας πω όμως ότι το υπουργείο μόνο ειδικότητες εικαστικών και θεατρολόγων θα καλεί γιατί μόνο αυτές είναι ..καινοτόμες δράσεις !!! Στο σχολείο της κόρης μου δεν κάνουν πληροφορική και η έρμη η διευθύντρια ανακοίνωσε στους άλλους έρμους γονείς ότι τα παιδιά θα καλύψουν το κενό με εικαστικά και θέατρο