0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι ρε παιδια, μιλαω μ'εναν ανθρωπο που διαχειριζεται το εσπα, τον ρωταω συγκεκριμενα για το δικο μας εργο, ετσι τα λενε, αν ηθελε να με ξαποστειλει και να εχει το κεφαλι του ησυχο, δε θα μου ελεγε αυτα που γραφετε? θα μπορουσε πολυ απλα να μου πει πιστωσεις τελος, αυτες οι 300 εμειναν. ισα ισα ο ανθρωπος μου ειπε οτι οι 300 εχουν ηδη δεσμευτει για μας και υπαρχουν αλλες 3500 διαθεσιμες απο τις οποιες θα παρουν οταν μας καλεσουν.
Κανείς δεν αμφισβητεί, αυτό που σου είπε ο άνθρωπος, ότι έχουν μείνει 3500 πιστώσεις. Το καίριο ερώτημα είναι που έχουν σκοπό να τις διαθέσουν. Γιατί μέσα σε αυτές τις πιστώσεις είναι ενισχυτική, παράλληλη και ζεπ. Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι έχουν μείνει, γενικά, ελεύθερες 3500 πιστώσεις, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για το που θα διατεθούν. Άλλωστε όπως μας είπες ο συνολικός αριθμός των πιστώσεων είναι 10800 για όλα τα έργα του εσπα και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει.
Απορία:το φίκο τι κάθεστε και τον ακούτε;Έχει πέσει άπειρες φορές έξω...εκτός αυτού,ΔΕ μας γουστάρει.Έχει δηλώσει ορθά κοφτά ότι"δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να ενημερώνω ειδικότητες,εσείς ανήκετε στην ΟΛΜΕ".Μας φτύνει στη μάπα κανονικότατα και εσείς ασχολείστε ακόμη;Είστε σοβαροί;Ρε τραβάτε του μια διαγραφή του ανεκδιήγητου να τελειώνουμε!!!