0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟ
Παράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 07:06:39 pmΠαράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:58:24 pmΠαράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:53:08 pmκαλα τωρα εκνευρίστηκα!!!!πηρα στο τμημα ειδικης για τους πίνακες και μ ειπαν σε κανενα 10μερο!!!!!!!!!!!!!!1 και πως οι διευθυνσεις ακόμα στέλνουν αιτήσεις.......για να καταλαβω πρέπει να περιμένουμε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα μτπχ και μετα θα τα βγάλουν??ΕΛΕΟΣαυτο που γίνεται τα τελευταια χρόνια να καθιστερουν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο να αναρτήσουν πίνακες προφανώς για να προλάβουν οοοοοολα τα μτπχ ειναι γελοίο....και μη μ πει κάποιος πως με 5.000 αιτησεις δεν μπορουν να βγάλουν πίνακες σε 2 εβδομάδες ενώ στη γενική με 20 και 30.000 αιτήσεις πρόλαβαν !!!!!!!!ε και η υπομονη εχει τα όρια της..πότε θα γίνουν ενστάσεις πότε να βγει φάση.....αλλά βέβαια αφού τους βάζουν να κάνουν δήλωση πως ακουσον ακουσον ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ !!!!!!!!!!! θα προσκομίσουν το μτπχ......κι αν θέλω εγώ να κάνω ενσταση σε κάποιον με μτπχ πότε θα την κάνω......ολα τα κουλά σ' αυτό το υπουργειο....τι να πω από την στιγμή που τελείωσε η προθεσμία των αιτήσεων δεν μπορείς να προσκομίσεις το μεταπτυχιακό. άρα δεν είναι αυτός ο λόγος της καθυστέρησης. όταν στην δευτεροβάθμια μέχρι μια μερα πριν ανοίξουν τα σχολεία, κάνουν τοποθετήσεις. όταν κατα την διάρκεια των αιτήσεων μας είχαν στο περίμενε γιατί κοιτούσαν που έχουν κενά για να βολέψουν τους μόνιμους και όταν βλέπουμε έγγραφα σαν αυτό της ΔΔΕ Ρεθύμνου...καταλαβαίνουμε προς τι η καθυστέρηση.από την άλλη τρωγόμαστε για το ποιος έχει το super μεταπτυχιακό αντί να πάρουμε τηλέφωνα στα σχολεία και να τους ζητήσουμε να δηλώσουν τις ανάγκες τους. Στην περιοχή μου 3 σχολεία δεν τις έχουν δηλώσει ακόμη....μήπως συμβαίνει κάτι τέτοια και στην δική σου;;; πίεση θέλει για να δείξουμε ότι δεν θα ανεχτούμε να υπάρχουν χρήματα και να μην τα δίνουν σε καθηγητέςεδώ κάνεις λάθος ή μάλλον κανονικά αυτό θα έπρεπε να ισχύει με τα μτπχ, έλα όμως που παρουσία φίλης μου σε μία περιφέρεια πέτυχε κοπέλα η οποία έκανε δήλωση στην οποία δήλωνε πως είναι κάτοχος μτπχ και θα το προσκομίσει μέχρι το τέλος των ενστάσεων, όχι μέχρι το τέλος των αιτήσεων , άρα έχουν περιθώριο μέχρι και το τέλος των ενστάσεων....γι' αυτό και πιστεύω πως ο λόγος ο ουσιαστικός της καθιστέρησης είναι τα μτπχ μιας και κάποια ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί....τεσπα καλά θα κάνουμε να παίρνουμε καθημερινά τηλ στο τμημα ειδικής γιατί πολύ ησυχία επικρατεί κι εχουμε πολλοί συμβιβαστει με το γεγονός πως εντάξει μωρε δεν θα είναι σε μια εβδομάδα , ε ουτε σε δύο ε και σε κανα μηνα να είναι με τόση ανεργία κι ευχαριστώ θα πρέπει να λέμε!!!!!Σύμφωνα με τη δευτεροβάθμια αλλά και το υπουργείο αν κατατεθεί μάστερ με τις ενστάσεις θα απορριφθεί. Φανταστείτε να δήλωναν όλοι κάτοχοι μεταπτυχιακών και μετά να μη τα προσκόμιζαν. Θα τους ανεβοκατέβαζαν στον πίνακα; Σκέφτηκα κι εγώ πως ίσως περιμένουν τα μάστερ αλλά αν είχαν τόσο μεγάλο βύσμα δε θα άλλαζαν την πρόταξή τους.
Παράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:58:24 pmΠαράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:53:08 pmκαλα τωρα εκνευρίστηκα!!!!πηρα στο τμημα ειδικης για τους πίνακες και μ ειπαν σε κανενα 10μερο!!!!!!!!!!!!!!1 και πως οι διευθυνσεις ακόμα στέλνουν αιτήσεις.......για να καταλαβω πρέπει να περιμένουμε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα μτπχ και μετα θα τα βγάλουν??ΕΛΕΟΣαυτο που γίνεται τα τελευταια χρόνια να καθιστερουν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο να αναρτήσουν πίνακες προφανώς για να προλάβουν οοοοοολα τα μτπχ ειναι γελοίο....και μη μ πει κάποιος πως με 5.000 αιτησεις δεν μπορουν να βγάλουν πίνακες σε 2 εβδομάδες ενώ στη γενική με 20 και 30.000 αιτήσεις πρόλαβαν !!!!!!!!ε και η υπομονη εχει τα όρια της..πότε θα γίνουν ενστάσεις πότε να βγει φάση.....αλλά βέβαια αφού τους βάζουν να κάνουν δήλωση πως ακουσον ακουσον ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ !!!!!!!!!!! θα προσκομίσουν το μτπχ......κι αν θέλω εγώ να κάνω ενσταση σε κάποιον με μτπχ πότε θα την κάνω......ολα τα κουλά σ' αυτό το υπουργειο....τι να πω από την στιγμή που τελείωσε η προθεσμία των αιτήσεων δεν μπορείς να προσκομίσεις το μεταπτυχιακό. άρα δεν είναι αυτός ο λόγος της καθυστέρησης. όταν στην δευτεροβάθμια μέχρι μια μερα πριν ανοίξουν τα σχολεία, κάνουν τοποθετήσεις. όταν κατα την διάρκεια των αιτήσεων μας είχαν στο περίμενε γιατί κοιτούσαν που έχουν κενά για να βολέψουν τους μόνιμους και όταν βλέπουμε έγγραφα σαν αυτό της ΔΔΕ Ρεθύμνου...καταλαβαίνουμε προς τι η καθυστέρηση.από την άλλη τρωγόμαστε για το ποιος έχει το super μεταπτυχιακό αντί να πάρουμε τηλέφωνα στα σχολεία και να τους ζητήσουμε να δηλώσουν τις ανάγκες τους. Στην περιοχή μου 3 σχολεία δεν τις έχουν δηλώσει ακόμη....μήπως συμβαίνει κάτι τέτοια και στην δική σου;;; πίεση θέλει για να δείξουμε ότι δεν θα ανεχτούμε να υπάρχουν χρήματα και να μην τα δίνουν σε καθηγητέςεδώ κάνεις λάθος ή μάλλον κανονικά αυτό θα έπρεπε να ισχύει με τα μτπχ, έλα όμως που παρουσία φίλης μου σε μία περιφέρεια πέτυχε κοπέλα η οποία έκανε δήλωση στην οποία δήλωνε πως είναι κάτοχος μτπχ και θα το προσκομίσει μέχρι το τέλος των ενστάσεων, όχι μέχρι το τέλος των αιτήσεων , άρα έχουν περιθώριο μέχρι και το τέλος των ενστάσεων....γι' αυτό και πιστεύω πως ο λόγος ο ουσιαστικός της καθιστέρησης είναι τα μτπχ μιας και κάποια ακόμα δεν έχουν αναγνωριστεί....τεσπα καλά θα κάνουμε να παίρνουμε καθημερινά τηλ στο τμημα ειδικής γιατί πολύ ησυχία επικρατεί κι εχουμε πολλοί συμβιβαστει με το γεγονός πως εντάξει μωρε δεν θα είναι σε μια εβδομάδα , ε ουτε σε δύο ε και σε κανα μηνα να είναι με τόση ανεργία κι ευχαριστώ θα πρέπει να λέμε!!!!!
Παράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:53:08 pmκαλα τωρα εκνευρίστηκα!!!!πηρα στο τμημα ειδικης για τους πίνακες και μ ειπαν σε κανενα 10μερο!!!!!!!!!!!!!!1 και πως οι διευθυνσεις ακόμα στέλνουν αιτήσεις.......για να καταλαβω πρέπει να περιμένουμε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα μτπχ και μετα θα τα βγάλουν??ΕΛΕΟΣαυτο που γίνεται τα τελευταια χρόνια να καθιστερουν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο να αναρτήσουν πίνακες προφανώς για να προλάβουν οοοοοολα τα μτπχ ειναι γελοίο....και μη μ πει κάποιος πως με 5.000 αιτησεις δεν μπορουν να βγάλουν πίνακες σε 2 εβδομάδες ενώ στη γενική με 20 και 30.000 αιτήσεις πρόλαβαν !!!!!!!!ε και η υπομονη εχει τα όρια της..πότε θα γίνουν ενστάσεις πότε να βγει φάση.....αλλά βέβαια αφού τους βάζουν να κάνουν δήλωση πως ακουσον ακουσον ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ !!!!!!!!!!! θα προσκομίσουν το μτπχ......κι αν θέλω εγώ να κάνω ενσταση σε κάποιον με μτπχ πότε θα την κάνω......ολα τα κουλά σ' αυτό το υπουργειο....τι να πω από την στιγμή που τελείωσε η προθεσμία των αιτήσεων δεν μπορείς να προσκομίσεις το μεταπτυχιακό. άρα δεν είναι αυτός ο λόγος της καθυστέρησης. όταν στην δευτεροβάθμια μέχρι μια μερα πριν ανοίξουν τα σχολεία, κάνουν τοποθετήσεις. όταν κατα την διάρκεια των αιτήσεων μας είχαν στο περίμενε γιατί κοιτούσαν που έχουν κενά για να βολέψουν τους μόνιμους και όταν βλέπουμε έγγραφα σαν αυτό της ΔΔΕ Ρεθύμνου...καταλαβαίνουμε προς τι η καθυστέρηση.από την άλλη τρωγόμαστε για το ποιος έχει το super μεταπτυχιακό αντί να πάρουμε τηλέφωνα στα σχολεία και να τους ζητήσουμε να δηλώσουν τις ανάγκες τους. Στην περιοχή μου 3 σχολεία δεν τις έχουν δηλώσει ακόμη....μήπως συμβαίνει κάτι τέτοια και στην δική σου;;; πίεση θέλει για να δείξουμε ότι δεν θα ανεχτούμε να υπάρχουν χρήματα και να μην τα δίνουν σε καθηγητές
καλα τωρα εκνευρίστηκα!!!!πηρα στο τμημα ειδικης για τους πίνακες και μ ειπαν σε κανενα 10μερο!!!!!!!!!!!!!!1 και πως οι διευθυνσεις ακόμα στέλνουν αιτήσεις.......για να καταλαβω πρέπει να περιμένουμε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα μτπχ και μετα θα τα βγάλουν??ΕΛΕΟΣαυτο που γίνεται τα τελευταια χρόνια να καθιστερουν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο να αναρτήσουν πίνακες προφανώς για να προλάβουν οοοοοολα τα μτπχ ειναι γελοίο....και μη μ πει κάποιος πως με 5.000 αιτησεις δεν μπορουν να βγάλουν πίνακες σε 2 εβδομάδες ενώ στη γενική με 20 και 30.000 αιτήσεις πρόλαβαν !!!!!!!!ε και η υπομονη εχει τα όρια της..πότε θα γίνουν ενστάσεις πότε να βγει φάση.....αλλά βέβαια αφού τους βάζουν να κάνουν δήλωση πως ακουσον ακουσον ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ !!!!!!!!!!! θα προσκομίσουν το μτπχ......κι αν θέλω εγώ να κάνω ενσταση σε κάποιον με μτπχ πότε θα την κάνω......ολα τα κουλά σ' αυτό το υπουργειο....τι να πω
Τότε θα πρέπει να κάνεις καταγγελία, αν ξέρεις την κοπέλα.Κι εγώ έτυχα πέρυσι σε παρόμοιο συμβάν με κάτοχο σεμιναρίου όμως μετά το 2010 που φώναζε να να δεχτούν ΥΔ ότι το καταθέτει, αλλιώς θα ερχόταν με το δικηγόρο της! Όσο για τα ορθογραφικά, μην αγχώνεσαι, εκφράσου ελεύθερα Στο θυμό μας πάνω όλοι κάνουμε λάθη..
Πάντως, για να μιλάμε με αριθμούς, έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό μόλις για τις περσινές προσλήψεις. 916 Α/θμια για παράλληλη και 340
Ας έκανε ένσταση, θα φάει ΑΚΥΡΟ. Επίσης στον πίνακα μετά τις ενστασεις δε πέφτεις λόγω των μάστερ αλλά για πολλούς άλλους λόγους οπως για παράδειγμα λάθη στην προϋπηρεσία....
Παράθεση από: thouvou στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 12:23:14 amΠάντως, για να μιλάμε με αριθμούς, έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό μόλις για τις περσινές προσλήψεις. 916 Α/θμια για παράλληλη και 340