0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφισσα μου Οι κανονικες αποσπάσεις συμφωνα με τους απο πάνω έχουν κοινωνιοκεντρικο και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα πρωτίστως χωρίς να υποχρεούνται να ικανοποιήσουν όλες τις αιτήσεις αλλα έναν αριθμό που κυμαίνεται μεταξυ 0-100.000 Αυτο το καθορίζει ο Αρβι και οι επιτελείς του. Προέχει η ευρυθμη λειτουργία των σχολείων και αυτη τη στιγμή καθηγητές για την Γενικη δεν υπάρχουν Αντιθέτως ΕΣΠΑ για 2 χρόνια θα υπάρχει Τι δεν καταλαβαίνεις;
συγγνωμη αλλα εδω εχουν γινει εκατονταδες ανα την ελλαδα τοποθετησεις μονιμων σε σμεαε γιατι ειχα εστω κ 10 μηνες προυπηρεσια στην ειδικη κ δε θα γινουν οι κανονικες αποσπασεις??
αρχικα δε βρισκω το λογο να εισαι τοσο εριστικος/η.επειτα η ερωτηση μου δεν ηταν προσωπικα σε σενα γιατι φανταζομαι οτι δεν εισαι ο αρβανιτοπουλος η λολιτσας κτλ.γιατι αν εισαι τοτε εχω πολλες αποριες να σου διατυπωσω.η ερωτηση ηταν ρητορικη κ πηγαινε προς τους ιθυνοντες κ οχι προς την ενημερωση σου.
Συμφωνω με την κοινωνιοκεντρικη και ανθρωποκεντρικη διασταση που δινεις..αυτο σημαινει οτι βολευουμε καποιους στην Ε.Α ακομα και για συμπληρωση ωραριου σωστα? Δεδομενου οτι το ΕΣΠΑ ξεκιναει 1 Οκτωβρη μπορει να γινουν προσληψεις νωριτερα απο 30 Σεπτεμβρη?? Με διορθωνεις φυσικα οπου ειμαι λαθος Σορρυ μαρουλακι παρεθεσα το δικο σου αλλα οι ερωτησεις πηγαιναν στον baxalo
Φίλε nero Η ανακοίνωση των προσλήψεων μπορεί να γίνει Παρασκευή ή ΣΚ και η παρουσίαση απο Τρίτη 1-10-2013
Και την ίδια μερα
να ρωτήσω baxalo αν τελικά σχεδιάζουν να πάρουν και παράλληλη, ταυτόχρονα?? έχεις ακούσει κάτι??? γιατί απ' ότι έχω καταλάβει.....................έχεις ακούσει πολλά!!!
Απο Μπράτη:ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ για τις προσλήψεις αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Όπως ενημερώθηκα από το τμήμα Ειδικής Αγωγής οι πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής, για το σχολικό έτος 2013-14 , έχουν κατανεμηθεί, περίπου, ως εξής:-1450 για την Π.Ε. και 1550 για την Δ.Ε. για προσλήψεις σε Ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης-700 συνολικά για παράλληλη στήριξη( Π.Ε. και Δ.Ε.) , εκ των οποίων οι 2.300 θα είναι περίπου στην Π.Ε. Αυτό σημαίνει πως αρκετοί συνάδελφοι από αυτούς που είναι στους πίνακες Γενικής Αγωγής Π.Ε., περίπου 1.700, θα προσληφθούν στην παράλληλη στήριξη, εφόσον έχουν συμπληρώσει το αντίστοιχο "κουτάκι".Το σύνολο δηλαδή των πιστώσεων είναι περίπου 5.700 , ενώ πέρυσι οι αντίστοιχες πιστώσεις ήταν 3.350. Όλες οι πιστώσεις είναι από το ΕΣΠΑ.
Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξης:1 Αποσπάσεις στην ειδική δεν θα γίνουν λογω του ότι οι συναδελφοι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν στην Γενική Εκει υπάρχουν πολλεεεεεεεεεες αναγκες και δεν υπάρχουν κονδύλια για αναπληρωτες.
Αυτό είναι παράνομο...πρώτα θα γίνουν οι αποσπάσεις των μονίμων και μετά των αναπληρωτών...από πότε υπάρχουν πολλές ανάγκες στην γενική...εδώ μας είχαν πρήξει ένα ολόκληρο καλοκαίρι για πλεονάζον προσωπικό...Επειδή επικοινώνησα με το Υπουργείο η σειρά που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:1. Διαθέσεις μονίμων σε ΣΜΕΑΕ εντός ΠΥΣΔΕ (έχει ήδη γίνει)2. Αποσπάσεις μονίμων σε ΣΜΕΑΕ ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ (αναμένεται)3. Ό,τι περισσέψει αναπληρωτές (αναμένεται)