0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο τωρα θελει αναλυση εχουμε και λεμε: αν εχεις διδακτορικο 3000 ευρω + bonus , αν εχεις μεταπτυχιακο 2000 ευρω ομως προσοχη αν ειναι απο
Ας υποθέσουμε ότι όλοι συμφωνούμε τα μεταπτυχιακά να προηγούνται στους πίνακες κατάταξης. Είναι το ίδιο όμως ένα μεταπτυχιακό διετούς διάρκειας που παρακολούθησε κάποιος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με απογευματινές υποχρεωτικές παρουσίες, με εργασίες και με διδασκαλίες μέσα σε τάξη, με ένα μεταπτυχιακό (που δεν είναι καν ετήσιας φοίτησης) που (στην ουσία) ΔΕΝ παρακολούθησε κάποιος στην Ιταλία, που πηγαίνει μόνο στο τέλος για να παρουσιάσει την εργασία του στην ιταλική γλώσσα που ΔΕΝ γνωρίζει, μαθαίνοντας παπαγαλία ένα κείμενο στην ιταλική γλώσσα που ΔΕΝ γνωρίσει για να υποστηρίξει την εργασία του; Αυτός που καταθέτει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ιταλική γλώσσα που ΔΕΝ γνωρίζει και ανεβαίνει δεκάδες σειρές στον πίνακα ή μπαίνει σφήνα (με ένα μηδενικό στην προϋπηρεσία), δικαιούται αυτή τη θέση από τον άλλο συνάδελφο; Μιλάμε για κατοχή μεταπτυχιακού που ΔΕΝ γνωρίζει την ιταλική γλώσσα, άρα δεν έχει αποκτήσει καμία εξειδικευμένη γνώση στην ειδική αγωγή. Γιατί λοιπόν να προηγείται; Το ότι, μεταξύ άλλων, εξαπατά και το υπουργείο και το ελληνικό δημόσιο, δεν το λαμβάνει σημασία (νομικά, υπάρχει συγκεκριμένη ορολογία για το αδίκημα αυτό); Οπότε, τα λεφτά μας τα τρώνε οι μεσάζοντες των "μεταπτυχιακών" (αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια από δικά μας λεφτά) και οι δικηγόροι για να υπερασπιστούν τα κορόιδα που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο. Πόσο πιο κάτω... (παρεμπιπτόντως, είχε ακουστεί παλιότερα και τώρα συζητιέται (από ψηλά...) πολύ έντονα, η υποχρεωτική εξέταση στην ξένη γλώσσα από την οποία προήλθε το μεταπτυχιακό...)
Απο την στιγμη που το αναγνωριζει το ΔΟΑΤΑΠ τι να κανουμε. τοτε θα πρεπει να αρχισουμε να αμφισβητουμε και τα βασικα πτυχια γιατι δεν παταγαν ολοι στις παραδοσεις!!!!
Niko έχεις πολύ χιούμορ....!
υποχρεωση μου να ψυχαγωγω τους αγαπημενους συναδερφους εδω που θα καταλαβουν στο μελλον οτι οι τσακωμοι αυτοι δεν εχουν κανενα νοημα...φιλια
Ευχαριστώ συνάδερφε για την ψυχαγωγία, τον τσακωμό όμως που τον είδες; Νομίζω ότι κατέθεσα την άποψη μου πολύ ευγενικά και ήρεμα...
Μη μου πείτε ότι φέτος θα γίνουν οι προσλήψεις πριν προλάβουμε να φτάσουμε 3ψηφιο αριθμο σελιδων στο θέμα!!!!!
αγαπητε μπραντ πραγματικα σημερα το πατε καλα,απλα στο ειπα γιατι καθε μερα εδω εχουμε τα ιδια κ στο τελος οι συντονιστες σβηνουν τα σχολια μας επειδη τσακωνομαστε.για καλο στο ειπα.αν θελεις σχολιασε το πιο πανω κειμενακι μου να ακουσω την γνωμη σου σε οσα ειπα.συμφωνεις ή οχι;
δεν προλαβαινουμε!!!παρασκευη εχει βαλιτσες!το ειδα στον καφε μου...μια που γελας ακου ατακα εδω χτες ιστορικου μελους του φορουμ να γελασεις εξτρα:τωρα λεει με το μαστερ βλεπω τον πινακα απο ψηλα κ τους αλλους απο κατω μου κ ενιωθε λες και ειχε κανει το απιστευτο!!!μα καθολου προσωπικη ζωη;κατι,ενα σινεμα,ενα καφε,λιγο ερωτα,μονο μαστερρρρρρρρρρρρρ.χαχαχαχαχαχαχαχαχα