0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έπρεπε να το κάνουν; Και αν ναι, τότε γιατί το έκαναν κάποιες και όχι όλες;
Κάποιες δευτεροβάθμιες κρατούσαν το αντίγραφο του πανεπιστημίου και εφόσον ως την κύρωση των πινάκων είχες την αναγνώριση την προσκόμιζες... Αν συνέβη αυτό, το άτομο αυτό θα έπρεπε ήδη να υπάρχει στον πίνακα και αν δεν έπαιρνε την αναγνώριση να άλλαζε η θέση του...
Το θέμα είναι οτι δεν υπήρχε πουθενά πριν τις ενστασεις και εμφανίστηκε ξαφνικά στους οριστικους πίνακες....Αν όντως κάποιες δευτεροβάθμιες έπραξαν έτσι τότε θα έπρεπε να υπάρχει στους πίνακες από την αρχη και εφόσον προσκομίζε το αναγνωρισμενοΜεταπτυχιακό να παραμείνει εάν όχι να βγαίνει εκτος
Γνωστή μου που περίμενε αναγνώριση του μεταπτυχιακού της και δεν ήξερε αν θα την έχει ως την προθεσμία των αιτήσεων είχε ρωτήσει σε 2 δευτεροβάθμιες (Φθιώτιδας και Τρικάλων) και της είχαν πει ότι αν δεν έχει πάρει την αναγνώριση, θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι θα την προσκομίσει ως την κύρωση των πινάκων. Δε χρειάστηκε όμως να κάνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν ξέρω τι θα γινόταν τελικά...
Στη δευτεροβάθμια της Θεσσαλονίκης πάντως δεν δεχόντουσαν υπεύθυνη δήλωση για το μεταπτυχιακό...
σ'εμένα συνέβη το εξής (για τον πίνακα της γενικής,το τονίζω):ενώ είχα κάνει την αίτηση κανονικά για αναπληρωτές και ωρομισθίους,το όνομά μου δεν υπήρχε στον πίνακα των αναπληρωτών,παρά μόνο στους ωρομισθίους.Χθες νομίζω που ανανεώθηκαν οι πίνακες των ΠΕ02,03,04 εμφανίστηκα στον πίνακα γενικής των αναπληρωτών.Τώρα πώς εξηγείται αυτό,δεν ξέρω!