0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτη φορά με καλούν αναπληρώτρια μειωμένου, θα ήθελα κι εγώ να μάθω αν μπορούμε να πάρουμε και τις 15 ώρες.Για συνυπηρέτηση υπάρχει η δυνατότητα; Κι αν αρνηθούμε για δύο χρόνια είμαστε εκτός ή επειδή είμαστε μειωμένου δεν έχουμε κυρώσεις; Σας ευχαριστώ
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάλεσαν με αυτόν τον τρόπο σήμερα??
Μήπως μπορείς να μου πεις και τι χαρτιά ζητούν να έχουμε μαζί μας;Σ' ευχαριστώ.
αναπληρωτης μειωμενου εχει απο 9 - 15 ωρες.......απο 1-8 ειναι ο ωρομισθιος!!!
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΝΑΚΕΣ – ΚΥΡΩΣΕΙΣ1. Υποψήφιος σε έναν (1) κλάδοα. Σε περίπτωση κατά την οποία ο εκπ/κός προσληφθεί ως αναπληρωτής με πλήρες ωράριο δεν είναι διαθέσιμος για άλλη πρόσληψη για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του διδακτικού έτους.β. Σε περίπτωση κατά την οποία ο εκπ/κός προσληφθεί ως αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου (από 5 έως 15 διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως):(i) είναι δυνατή κατά τη διάρκεια της χρονιάς η τροποποίηση του ωραρίου του από την οικεία Δ/νση εώς το μέγιστο των 15 ωρών εβδομαδιαίως στο ίδιο ή άλλο/α σχολείο/α της ίδιας περιοχής της ίδιας βαθμίδας εκπ/σης και(ii) παραμένει διαθέσιμος για πρόσληψη από την Κεντρική Υπηρεσία αποκλειστικά και μόνο ως αναπληρωτής πλήρους ωραρίου στην ίδια περιοχή της ίδιας βαθμίδας εκπ/σης, εφόσον το έχει δηλώσει στην αίτησή του και κατά τη διαδικασία της ροής προγράμματος προσλήψεων προηγείται στη σειρά κατάταξης των υπολοίπων υποψηφίων εκπ/κών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει αναλάβει υπηρεσία ως αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου και να συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι την ημερομηνία αναβάθμισής του.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά στους συναδέλφους της ειδικής και της παράλληλης που προσελήφθησαν.Συνάδελφοι μου κάνει εντύπωση που δεν έχετε καταδικάσει το υπουργείο, θα έλεγα καλύτερα "κράξει" ,για ότι πήρε αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου. Μήπως δεν ξέρω κάτι; Μήπως οι ώρες και οι ανάγκες είναι τέτοιες που δεν επιτρέπει κανονικού; Επειδή είμαι νέο μέλος και φέτος μπαίνω στο forum θα ήθελα κάποιο έμπειρο μέλος να μου εξηγήσει. Λυπάμαι ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο. 1000 αναπληρωτές πρωτοβάθμια παράλληλη και μόνο 200 δευτεροβάθμια και μειωμένου... Τουλάχιστον ένα κράξιμο
Σας παρακαλώ όταν διαμαρτύρεστε για τις πιστώσεις της πρωτοβάθμιας, να αναφέρεστε στους δασκάλους γιατί κι εμείς οι νηπιαγωγοί νιώθουμε αδικημένοι κι έχουμε διαμαρτυρηθεί για την "λατρεία" του υπουργείου μπρος αυτούς..
Hello....λέγαμε κάτι...;;; Κι εγώ το ίδιο έπαθα τελικά ankas....και το γελοίο ξέρεις ποιο είναι...;; Επειδή κατάγομαι από Δράμα (δηλαδή το πατρικό μου είναι εκεί) αρχικά είχα δηλώσει και Δράμα και Σέρρες για μειωμένο και πήγα μετά και το άλλαξα! Και στη Δράμα πήραν τελικά άτομο που ήταν 63 θέσεις κάτω από μένα...Δεν ξέρω βέβαια αν τελικά όλη αυτή η ψυχοφθόρος κατάσταση αξίζει τον κόπο...έχω δουλειά που μου αποδίδει οικονομικά όσα θα μου περίσσευαν ακόμη κι απ'τα λεφτά του πλήρους ωραρίου εφόσον θα είχα ενοίκια...οπότε λέω δόξα τω Θεώ! Παιδιά...ειδικά όσοι είστε Αθήνα και στα μεγάλα κέντρα και είστε κάτω απ'το νούμερο 300 στον πίνακα...ανασκουμπωθείτε και ψάξτε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα (ειδικής αγωγής) γιατί αυτοί θα μας ρίξουν στα σκληρά...δεν είναι ζωή αυτή να περνάς κάθε χρόνο αυτό!! Απλά εγώ στεναχωρήθηκα διπλά γιατί είχα και 3 μήνες προϋπηρεσία (από ωρομισθία) σε εποχές σεμιναρίου και άλλοι 3-4 μήνες θα με σπρώχναν μπροστά...! Αλλά δεν μπορώ άλλο να ζω έτσι, είναι ψυχοφθόρο αυτό το συναίσθημα και θα μας τρελάνει...Και αν μια μέρα τελειώσει αυτό το περιβόητο ΕΣΠΑ....να ξέρετε όσοι θα έχετε άλλες δουλειές πως θα είστε πρώτοι στο χωριό!! Κάποια μέρα φοβάμαι πως θα κλάψουν μανούλες όταν κοπεί αυτό το ΕΣΠΑ και θα πουν "η παράλληλη κομμένη και τα ειδικά σχολεία θα δουλεύουν με πλεονάζοντες απ'την γενική"...Μιλάει και το παράπονό μου ίσως τώρα (έχω μεταπτυχιακό τελειωμένο με κόπο και μόρια και από ΑΣΕΠ) , αλλά ένα κομμάτι μου δοξάζει το Θεό που έχω και άλλη δουλειά!!Αυτά...καλή μας δύναμη κι ας γίνει ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα...γιατί αυτοί φέτος τρελάναν πολύ κόσμο...οι αγγλικής φιλολογίας π.χ παίζει να μην δουλέψουν καθόλου ως αναπληρωτές, το ίδιο και οι πληροφορικοί, τη στιγμή που τόσα χρόνια δούλευαν πάμπολλοι με ΕΣΠΑ. Απλά βγήκαν υπεράριθμοι οι μόνιμοί τους και πάει το παραμύθι....δεν έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...και επειδή αυτά μπορεί να περιμένουν όλους μας όσο κρεμόμαστε απ'το Υπουργείο, ίσως είναι για καλό ό,τι γίνεται... ΥΓ: Και κάτι ακόμη...δεν θα θελα με τίποτα να είχα 2 μωρά παιδιά και να με τρέχουν για μειωμένο από Τρίκαλα σε Ηράκλειο για 650 ευρώ! Γιατί ξέρω μια κοπέλα απ'αυτές που κληθηκαν και έχει αυτά τα δεδομένα στη ζωή της...το μικρό της μωρό είναι 5 μηνών!! Έλεος...αυτή τη ζωή θέλουμε;;;!!!!!!