0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μέχρι ποιο νούμερο πήραν φιλολόγους ειδικής;
evidimt,το θέμα είναι ότι επειδή στην παράλληλη είναι όλοι μειωμένου,υπάρχει ένας αχταρμάς με τη σειρά του πίνακα.π.χ πήραν άτομα κάτω από το 400 χθες και δεν πήραν πάνω από το 100.Θα πρέπει δηλ.να κάτσει κάποιος να μετρήσει αυτούς που πήραν και τη σειρά που είχαν στον πίνακα,για να έχει μια εκκαθάριση αυτού.
καταλαβαίνεται
Οι μειωμένου τρέχουν κανονικά από το σύστημα σε περίπτωση πρόσληψης πλήρους ωραρίου αναπληρωτών στην περιφέρεια τους.
δηλαδή, τι σημαίνει αυτό;
Μετά από μία εκκαθάριση του πίνακα ειδικής αγωγής ΠΕ02 που έκανα, οι αριθμοί έχουν ως εξής:μέχρι το 372 που σταμάτησε προχθές με την πρόσληψη ΑΚΩ στα σχολεία ειδικής αγωγής, μετά και την πρόσληψη των ΑΜΩ χτες υπάρχουν 50 άτομα.Τα 50 αυτά άτομα δεν έχουν τικάρει το κουτάκι "αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε λοιπές περιοχές δευτεροβάθμιας".Τα συμπεράσματα δικά σας' περιμένουμε τη β' φάση για να δούμε πόσους και τι (ΑΚΩ ή ΑΜΩ) θα καλέσουν.
Δηλάδη εγώ που είμαι λίγο πάνω από το 400 και έχω επιλέξει και το κουτάκι "αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε λοιπές περιοχές δευτεροβάθμιας πλήρους ωραρίου" έχω ελπίδες στη β φάση?
πχ στην επόμενη φάση εάν δώσουν κενό για αναπληρωτή πλήρους ωραρίου στην Αττική το διεκδικούν και οι μειωμένου που έχουν προσληφθεί σε αυτή την περιφέρεια. Το γράφει άλλωστε και η εγκύκλιος αυτό. εμένα στην διεύθυνση μου είπαν μάλιστα πως έχει συμβεί και άλλες χρονιές αυτό. και μάλιστα από μια διδε που ήταν ως μειωμένου να μεταφερθούν σε άλλη ως πλήρους αλλά πάντα στην ίδια περιφέρεια.
ΕΡΏΤΗΣΗΑν δωσουν κενο για ακω μέσα στη χρονιά ποιος απο τους 10 φιλολογους αμω της διευθυνσης θα πάρει τις επιπλεον ωρες?Αυτός που εχει τα περισσοτερα μορια και προηγειται στον πινακα ή βασει κοινωνικών κριτηριων (πινακας Α, οικογενειακη κατασταση κτλ). Αν μπορείς και ξερεις παράθεσε την επισημη πηγη. Ευχαριστω
ΕΡΏΤΗΣΗΑν δωσουν κενο για ακω μέσα στη χρονιά ποιος απο τους 10 φιλολογους αμω της διευθυνσης θα πάρει τις επιπλεον ωρες?Αυτός ου εχει τα περισσοτερα μορια και προηγειται στον πινακα ή βασει κοινωνικών κριτηριων (πινακας Α, οικογενειακη κατασταση κτλ). Αν μπορείς και ξερεις παράθεσε την επισημη πηγη. Ευχαριστω