0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν είχες κάνει να διαβάσεις το προηγούμενο ποστ μου σε αυτη την σελίδα θα ήξερες την απάντησηακολουθεί το απόσπασμα που σε ενδιαφέρει, τα υπόλοιπα θα τα δεις εκεί που σου είπαοκ σ ευχαριστω πολυ! το διαβασα αλλα στο φορουμ εδω μου ειχαν πει οτι η εντοπιοτητα επιανε μορια οποτε και που το διαβασα οτι δε μετραει δεν ηξερα τι να πιστεψω...σ ευχαριστω παντως...
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BA%CF%89-%CE%AE-%CE%B1%CE%BC%CF%89-%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%85%CE%BF
Από ότι είδα οι συμβάσεις των ατόμων που αναρτήθηκαν στη διάγεια αφορούν στις προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη, οι οποίες ήταν όλες μειωμένου ωραρίου
Παρολαυτα δεν ειναι μειωμενου προφανως, οποτε δεν γνωριζω γιατι το εκεναν αυτο. Αφου θα παρουν τα αντιστοιχα μορια και χρηματα με τις ωρες που εργαζονται (εδω 22) τι νοημα ειχε να το κανουν αυτο; Αφου δεν κερδιζουν κατι... Εκει ειναι που μπερδευομαι...
καλημέρα συνάδελφοι!προσωπικά έχω υπάρξει μέχρι και σε 3 σχολεία όντας πλήρους ωραρίου όχι λόγω μη συμπλήρωσης ωραρίου αλλά λόγω έλλειψης προσωπικού! επομένως αυτό το ίδιον δεν το έχει η παράλληλη στήριξη! και γιαυτο προφανώς πήραν μόνο μειωμένου!για να αναλάβει ο καθένας ένα παιδι!και σαφώς δουλεύουν και περισσόεροι!νομίζω πως οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι κοντά στα σπίτια τους!όσο για τα κριτήρια κατάταξης,διαπιστώνω και διορθώστε με αν κάνω λάθος,ότι οι συνάδελφοι από τον πίνακα Α δεν έχουν προτεραιότητα έναντι συναδέλφων με παιδιά κλπ;ειχαν βέβαια ήδη προτεραιότητα στις προσλήψεις! και ενα τελευταίο,από τις συμβάσεις που παρέθεσε συνάδελφος,γιατι εμείς δεν υπογράψαμε κάτι μέχρι στιγμής,διαπιστώνω ότι λείπει το εδάφιο περί αναρρωτικών αδειών;
Άρα υπάρχει και άλλος κόσμος που έχει πρόβλημα με αυτό που έγινε στις 2 του μήνα. Τι θα κάνουμε?