0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι!!!!! Αυτή η αναμονή είναι σκότωμα..!!!
θα υπαρξει β φαση παραλληλης για νηπιαγωγους?γνωριζει καποιος ποτε γινονται οι τελευταιες αιτησεις στα κεδδυ??
Angeloti,εγώ έχω φτιάξει έναν εκκαθαρισμένο πίνακα.Οι αριθμοί έχουν ως εξής:στο 372 σταμάτησε με την πρόσληψη ΑΚΩ στα σχολεία ειδικής αγωγής.Μετά και την πρόσληψη των ΑΜΩ υπάρχουν 50 άτομα ως το 372 που δεν έχουν προσληφθεί ακόμα.Τα 50 αυτά άτομα δεν έχουν τικάρει το κουτάκι "αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε λοιπές περιοχές δευτεροβάθμιας".Ο πίνακας είναι δικός μου,επομένως τα νούμερα ενδέχεται να έχουν κάποια μικρή απόκλιση,αν και ασχολήθηκα ώρες για να τον βγάλω.Εξαρτάται πόσους θα πάρουν σε β' φάση τώρα.Να ελπίζουμε ότι όσοι είναι κοντά στον αριθμό 400 θα καλεστούν;;
Οι τελευταίες αιτήσεις στα ΚΕΔΔΥ γίνονται μέχρι 20 Οκτωβρίου περίπου. Οπότε θα έχουν πλήρη εικόνα, επομένως μπορεί και τέλη Οκτωβρίου να βγει και η β΄φάση παράλληλης για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Έχουν και υπόλοιπο στις πιστώσεις
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!ευχομαι τα καλυτερα σε ολους μας..ας παραμεινουμε αισιοδοξοι!!
20 Οκτωβρίου φεύγουν οι τελευταίες αιτήσεις από τις Διευθύνσεις. Από τα ΚΕΔΔΥ προς τα σχολεία πρέπει να έχουν φύγει μέχρι το τέλος της εβδομάδας το πολύ. Μετά γίνεται η διαδικασία στο σχολείο και από εκεί φεύγουν υπηρεσιακά προς τις Διευθύνσεις. Οι Διευθύνσεις οφείλουν να τις διαβιβάσουν του υπουργείο μέχρι τις 20 Οκτωβρίου
θα τρέξει νέα φάση ή θα αναβαθμιστούν πρώτα οι μειωμένου??
Οι μειωμένου παιδιά δεν γίνεται να αναβαθμιστούν για τον απλό λόγο πως δεν μπορούν εφόσον προσλήφθηκαν στην παράλληλη να μεταπηδήσουν στα ΣΜΕΑΕ και τα Τ.Ε...............................................................υπογράψαν πολύ συγκεκριμένη σύμβαση για συγκεκριμένο πρόγραμμα....................................................
Οι μειωμένου παιδιά δεν γίνεται να αναβαθμιστούν για τον απλό λόγο πως δεν μπορούν εφόσον προσλήφθηκαν στην παράλληλη να μεταπηδήσουν στα ΣΜΕΑΕ και τα Τ.Ε...αυτό δεν γίνεται με καμία παναγία...το 'χω διασταυρώσει και από Υπουργείο και από πληροφορίες