0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξαρτάται τι ορίζεις πάντα πρόβλημα σε ένα παιδί. Αυτές οι απόψεις ότι όλοι είναι προβληματικοί και εγώ είμαι εντάξει δεν είναι σωστές (αυτά είναι προπτυχιακές γνώσεις πανεπιστημίου παιδαγωγικών και εξετάσεων ΑΣΕΠ). Και δεύτερον δεν έχει δικαίωμα κανείς εκπαιδευτικός να κρίνει κάποιο μαθητή αν είναι φυσιολογικός ή όχι. Να υπενθυμίσω βασικές διατάξεις που ορίζουν ότι διάγνωση δεν κάνουν οι εκπαιδευτικοί αλλά άλλοι επιστήμονες.Επομένως δεν βλέπω κάποιο λάθος στις απόψεις των ΑΣΕΠΙΤΩΝ, ίσα ίσα είναι πολύ σωστή η τοποθέτηση ότι ένας μη φυσιολογικός για έναν εκπαιδευτικό μαθητής είναι κατά τα άλλα απόλυτα φυσιολογικός, όσο μη φυσιολογικός είναι ο εξυπνάκιας καθηγητής που έβγαλε το πόρισμα !!!! Αυτά για την φυσιολογικότητα και μη για να ξέρουμε τι λέμε.Να γιατι χρειαζονται εξετάσεις ΑΣΕΠ, για κάτι τετοιες απόψεις....
Mάλιστα εγώ δεν είμαι δάσκαλος, αλλά η πρόταση παραπάνω συντακτικά έχει ένα θέμα. Εγώ καταλαβαίνω με βάση τη πρόταση "Εγω παλι παρα πολλες φορες εχω δει τους διοριστεους ΑΣΕΠ να βγαζουν φυσιολογικοτατα παιδια με προβλημα", ότι παιδιά που έχουν πρόβλημα βγαίνουν φυσιολογικόταταΑντίθετα εσύ καταλαβαίνεις το αντίθετο. Πιστεύω ότι όπως είναι διατυπωμένη η πρόταση αφήνει ασάφειες (μπορεί να έχω και άδικο).... Από την άλλη μπορεί να είμαι δυσλεκτικός και να μην μπορώ να διαβάσω σωστά... Μήπως κάτι τέτοιες προτάσεις βγάζουν τα παιδιά δυσλεκτικά;;
εγω παλι εχω μια απορια ,είναι δυνατον να καταργησει μεταπτυχιακα ειδ.αγωγης και να προσλαμβανει μονο από πε61 η πε71?κι όταν εξαντληθουν μετα από που θα παρει ατομα?
Γνωρίζει κανείς για
Θα προσπαθήσω αύριο να τηλεφωνήσω στο υπουργείο για να ρωτήσω αν γνωρίζουν τι θα γίνει..να δούμε τι απάντηση θα πάρω!!!
εεεε το σκεπτικό μου είναι ότι το νήμα είναι για αναπληρωτές ειδικής του 2013-14 και η διάταξη μιλάει για τους αναπληρωτές ειδικής 2013-14......
Το φρεσκο σχετικα με την προταξη που ειναι φιλε μου;;; Δε μας ειπες τπτ νεοτερο, οσα περεθεσες τα γνωριζουμε απο τον Σεπτεμβρη.