0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ μόλις το διάβασα, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου!! Για προϋπηρεσία δε το συζητώ. Κανά δυο χρόνια πριν έβγαζαν και κάποια παν/μια θέσεις για την ένταξη αλλοδαπών (κυριως ρομα) και για άλλα παρόμοια προγράμματα. Μπορούσες να κάνεις αίτηση για σύμβαση 6 μηνών. Τα χρήματα και τότε ήταν λίγα και από προϋπηρεσία τίποτα. Ουδεμία σχέση με τους πίνακες! Ίσως είναι κάτι αντίστοιχο!
δινει τη δυνατοτητα στο υπουργειο να καλυψει:παραλληληζεπολοημερομε το πολυ 490 ή 420 αν δεν κανω λαθος.εσυ γιατι λες να το σχεδιασε ο υπουργος?
Παιδιά,ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν αφορούν προσλήψεις αναπληρωτών από τον κλειδωμένο πίνακα ή προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ.Έχω την εντύπωση ότι μάλλον δεν μας αφορά...Ας ρωτήσουμε να μάθουμε λεπτομέρεις στο Υπουργείο ή στον ΟΑΕΔ.Από αιρετούς μην περιμένετε τίποτα...έχουν φάει μεγάλη ήττα...και έτσι έπρεπε, γιατί πολύ αέρα πήραν..
Είναι μέσω ΟΑΕΔ και δεν έχει να κάνει για την ώρα με τους δασκάλους.Άλλο που πρέπει να μας προβληματίζει είναι αυτό:http://periodista.gr/greece/item/5881.htmΔηλαδή, ΕΛΕΟΣ πάλι!